Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Пон06252018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Карла и Саркози

Насаме с президент

Автор Диляна Иванова

Саркози и Карла

 

Може би тихият шепот на “Ti amo” долетял от Елисейският дворец, са дочули журналистите от вестник “Фигаро”и не закъсняха да публикуват материал, разкриващ интимната връзка на френският президент Никола Саркози с италианската манекенка Карла Бруни.

karla bruni


 

Изведнъж на заден план останаха държавните дела, борбата с корупцията и бедността, всички загледани в розовия камък на пръстена даден в сред залеза на Египетските пирамиди, в сред тишината на Сахара, всички очакваха развоя на събитията.

 

Скандалното поведение на Саркози до скоро “щастливо” семеен с г-жа Сесилия Саркози, е само продължаване на тенденцията, световните лидери да излязат на светло със своите любовници.

 

Дали в отговор на тази “Grande Amore” или нужда от печелене на слава, за Сесилия написаха биографична книга, която мигновено се превърна в скандал. И дори бурния съдебен процес не успя на спре издаването.

 

Всяка от бившите първи дами имат свой начин да затворят страницата на миналото, а бившата госпожа Саркози, любимка на цялата българска общественост е избрала може би най – интелектуалният, да излезе с достойнство от ролята на първа дама на Франция, напълно в синхрон с асцендента лъв.

 

Никола Саркози е роден на 28.01.1955г. в Париж.

Никола Саркози

Зодия водолей се характеризира със свобода, не конвенционалност, оригиналност, индивидуалност. Слънцето се намира в петия дом на хороскопа и всички качества на зодията се изразяват на фона на любовта, любовните връзки, секса, творчеството. Определено Никола Саркози обича да се забавлява и любовта е една подходяща област. Той търси забавна партньорка, такава която знае да се весели, да бъде в центъра на вниманието и да е различна, непредсказуема.

Според хороскопа Саркози е динамо на идеи и проекти, има луна в овен, а и от нумерологична гледна точка е с житейски път 4, което допълнително го кара да постига победа с дързост и риск, гледайки години в посоката на успеха и славата.

 

Стремежа към материалното благополучие, което по-късно му отваря вратата към световната политика, към която той се стреми от своята 15г. възраст, го подтикват към адвокатската професия. Ето както разказва за себе си в автобиографичната си книга:

 

“Искам да обясня, че няма фаталност за този, който е способен да се осмели, да опита, да предприеме. Да покажа, че дързостта може да се окаже по – безопасна, отколкото предпазливостта. Да покажа, че който не поема риск, всъщност поема всички рискове. В свят, който се движи с пълна скорост, стоенето на едно място е най – рискованата позиция за нашата страна и за всеки французин”.

 

Ключовата дума за Саркози е “промяна” и това е характерно за семейството, от което произхожда. Баща му е заможен унгарец от древен аристократичен род. При световните промени в края на втората световна война и преразпределяне на сили, територии, Унгария попада под удара на руската власт. Това принуждава много хора да емигрират, и така фамилия Саркози се озовава във Франция.

Майката на Никола е от еврейски произход родена край Солун, а както знаем в този беломорски град има много българи и в Гърция днес шеговито казват, че Саркози е дете на унгарец и българска еврейка, за да се дистанцират от неговите любовни истории.

 

Ако погледнем оста на асцендента и десцендета и си припомним какви събития се случват по тази ос/ дева – риби/, а имено затъмненията, които засягат подвижните знаци, ще ни стане за пореден път ясно, че никому не е лесно да изтърпи тези промени.

 

Транзитния Уран управляващ слънцето в първата декада на водолея, носи своите промени и ние всички ставаме свидетели на това, макар точното преминаване през десцендета да отстои във времето с около две години, но Уран е планета, която показва своя характер рано и предварително заявява своето присъствие в определена тема на хороскопа.

Транзитния Нептун управител на дес., транзитира в 5-ти натален дом, и това също е допринесло за големите промени на любовния фронт.

 

Може би Саркози дълго време да не е бил удовлетворен от партньорството си, от семейното си положение, но едва сега е получил мотив, за да се приключи веднъж за винаги с търпеливо запазване на статуквото. Вероятно, не е очаквал да стане така публично и така явно пред очите на цялата общественост, но поне се опита да извлече максимална полза от медийния шум.

 

От друга страна транзитният Юпитер за около година време премина през знака на стрелеца, а там е Венера, планетата на любовта в наталната карта на Никола Саркози и вероятно той се е почувствал много влюбен, намерил е своята “принцеса”, която ще го направи необикновено щастлив. Състоянието на “влюбеност”, подкрепено от секстила на Венерите в прогресивната карта, ще продължи до пролетта на 2009г.

 

Бившата първа дама Сесилия Сиганер – Албениц /Cécilia Ciganer-Albéniz /, се откроява с търпение и финес, тя има вродени маниери на дама от аристократичния свят. Баща й е от руско – румънско - еврейско семейство с далечен ромски произход, а майка й е дъщеря на белгийски дипломат и внучка на испанския композитор Исак Албаниц. Триумфът като първа дама дойте с невиждана сила и България се влюби в нея. Участието й в освобождаването на българските медици от либийския затвор, стана дипломатично, културно и много спокойно, типично за позицията на слънцето и на луната й в хороскопа

 


 

Промените в личния свят, развод, нова любов, всичко това са събития свързани с транзитите на Нептун през десцендента, Юпитер в нейния 5-ти дом, както и сериозния транзит на Сатурн върху Плутон, разположен в 1-ви натален дом, и в тригон към, така интересната Венера, разположена в 5-ти натален дом. Промяната е била очаквана и случилото се изобщо не е изненада за нито един от двамата партньори.

 

Синастрията или партньорската карата, представлява интерес до колкото да покаже, че за дълготрайна връзка, е нужно Венерите на двамата да са добре захранени енергийно от луна, слънце, марс и венера.

Селесия е възприемала Николас Саркози като мъж, който би й дал известност и уважение. За него тя е била подкрепа, която стабилно да стои до него в поредната битка и поредното предизвикателство, но не се е чувствала обичана, липсвала е тръпката и магнетизма, които са нужни, за да скрепят един съюз.

 

След приключването на брака, наред с името на френския президент се появяваха и имената на известни красавици, като: певицата Тинка Милинович, и журналистките Анна Фулда и може би най – красивата и нежна звезда на френската журналистика Лоранс Ферари. През ноември 2007 г. тя обяви, че ще се разведе със съпруга си и всички очакваха това да е стъпка към семеен живот с френския президент.

С какво успя Карла Бруни, да привлече Николас Саркози, известна като “мъжемелачка”? В нейния списък с покорени известни мъже са има имена като Миг Джагър, Ерик Клептън и Донълд Тръмп.

Карла Бруни

Карла е родена в Италия на 23.12.1967г. и се занимава с мода от много години. Нейната зодия в първия градус на знака козирог, асцендента/изгряващия знак/ е в рак, и луна в дева й дават фини и красиви черти. Тя е нежна, поетична, но същото време е жена стъпила на земята и знаеща какво иска да постигне. Определено целта си е струвала усилията. Цял свят гледа как Саркози я държи за ръка и я разхожда из Дисниленд или я води на разходки до всички краища на света.

Карла и Саркози имат астрологични аспекти за секс, любов и брак. А в нейния хороскоп, Венера - планетата на любовта, сключва аспект с Нептун и Марс – което е показател за интерес към мода, изкуство, литература и разбира се тя притежава дрезгав глас, плътен и много секси. Освен всичко друго с което се занимава тя е и певица, автор на песни, пише книги, а в това има пръст и Меркурий разположен в лъчите на слънцето, която допълнително усилва нейния стремеж към интелектуални форми на изява.

 

В партньорския хороскоп прави впечатление съвпада на Слънцето на Никола с планетата Марс на Карла, което на езика на астрологията показва, силно сексуално привличане и страст. Секстила на нейната Венера с планетата Марс в картата на Саркози, са достатъчна причина за страст и любов. Той й дава точно онази тръпка и внезапност на чувствата /Венера тригон Уран/, сигурност и брак /Венера съвпад Сатурн/ и приключения, пътуване, живот като в приказка /Венера тригон Юпитер/, които ги правят щастлива двойка.

 

Те са порочни, духовити, различни, много влюбени и половината свят ги осъжда, а другата половина определя Саркози като ценител на женската красота. Но определено той живее променяйки се непрестанно:

 

“Мисля, че французите очакват следващата Франция. Не коренно различна Франция. Но Франция, в която днешните бариери ще бъдат вдигнати, за да може всеки да осъществява надеждите си, мечтите си, идеалите си.”

 

Тази промяна в синхрон на Уран тригон Уран в транзитната карта, ще ни радва и ще станем свидетели, още много събития, неочаквани развръзки, мини скандали или дори нови скрити и внезапни влюбвания.

 

Францият флиртува в лицето на Никола Саркози и може би отново сте дочули шушуканията от посока Азърбайджан и красивата президенша Мехрибан Алиева. Или пък е разбрал, как Джордж Буш предлага на Сергей Станишев да му стане зет, като вземе за жена хубавата Барбара и е решил да наклони везните в посока Франция с Азърбейджански нефт. 

Дали това е политически трик на срещата на НАТО в Букурещ, или в крайна сметка никой не може да си избяга от хороскопа, две хубави женски очи и аспект между Венера и Уран, а тук той е непробиваем куинконс.

Ако погледнем транзитите в него ден, ще отбележим позицията на Венера между Меркурий и Уран, любовта и политиката ръка за ръка?

 

Като символ на промяната, която той демонстрира е може би най – известната романтична история на света - любовта между една чаровна италианка и президента на Франция.

Viva l’amore! Променяйте се!

 

*Библиография:

Никола Саркози, “Свидетелства”, Моят живот в политиката, 2006г.

Публикация: Списание „Астрожурнал“, 2009г.

Добави в Svejo

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information