Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Пон07222019

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Juno-точката на влюбване

    Юнона в хороскопа-точката на любовта

JUNО в хороскопа дава индикация за видът на брачния партньор от които се нуждаем и ще получим. Не партньорът, който ние мислим, че искаме ( той се определя от положенията на Марс и Венера ), а този от които се нуждаем и всъщност ще вземем. Нека си изясним нещата, преди да се задълбочим в детайлите за JUNО в хороскопа. Венера и Марс показват какъв искаме да бъде нашият идеален партньор. Пети дом показва типа хора с които ще бъдем романтично свързани. Седми дом показва какъв ще бъде нашият първи брачен партньор (а 9-ти дом показва какъв ще бъде втория, в случай, че има такъв). JUNО работи на по-основно ниво.

    JUNО в знаците:
    В Овен - Партньорът ще има склонност да бъде буен, агресивен, настоятелен и активен.
    В Телец - Твърд, устойчив и разбира се упорит.
    В Близнаци - Вие не трябва да се жените за мълчалив тип. Имате нужда от общуване. Вашият партньор трябва да е общителен, подвижен и умен.
    В Раk - Вие имате нужда от чувствителен партньор. Внимавайте обаче. Ако JUNО прави твърде много напрегнати аспекти, вие ще трябва да се грижите за него като за дете, а тои ще хленчи и ще се оплаква безкрайно.
    В Лъв - Не, вашият партньор не трябва да бъде в шоу-бизнеса, но ще има такива качества, ще бъде съзидателен и много игрив. От друга страна, тои може да бъде арогантен, властническо-детински или незрял, особено ако JUNО прави някои напрегнати аспекти. Във всички случаи, откажете се от каквато и да е идея за стеснителен, саможив тип.
    В Дева - Вие се нуждаете от партньор, който е ефективен, работи много и се грижи за вашето здраве. Той може да бъде малко критичен понякога (или винаги), особено ако JUNО има напрегнати аспекти (квадрат, опозойця и някои съвпади).
    Във Везни - Вие имате нужда от партньор, който е омагьосващ, социален и има добър вкус.
    В Скорпион - Нуждаете се от партньор, който е интензивен, силен и малко потаен. Тои определено трябва да бъде добър в леглото.
    В Стрелец - Партньорът ще идва от коренно различна среда и може дори да бъде чужденец. Дори ако партньорът не е Стрелец, може да има черти на Стрелец. Честo е свързан с висше образование или често предприема дълги пътувания.
    В Козирог - Нуждаете се от практичен партньор, който е добър организатор и може да ви помогне в бизнеса. Не очаквайте тои да показва твърде много чувства.
    Във Водолей - Вие имате нужда от партньор, който е изключително различен. Тио може да бъде гений, ексцентричен или луд (възможно е от всичко по малко). Това може да е партньорството, което е напълно различно от общоприетите разбирания. Водолей е знак, който е фанатичен относно достатъчно лично пространство за независимост.
    В Риби - Такъв човек може да бъде задоволен с въображаем партньор! Ако се случи да бъдат женени или да живеят с реален човек, те могат да използуват въображението си, за да елиминират недостатъците на партньора и да прибавят добродетели в характерът му. Бъдете внимателни, не се жените за някой защото му съчувствате, съжалявате или искате да го “спасите”.
    JUNO в домовете:
    В 1-ви дом - Това положение може да прави бъдещия ви партньор центърът на вашият живот. Също може да ви даде полъх на невинност, нещо като на новородено. Това е абсолютно вярно, особено ако JUNО е разположен до 10 градуса от Асцендента и се намира в същия знак.
    В 2-ри дом - Бракът вероятно ще увеличава усещането за себестойност. В този случай, те обикновено не избират най-добрият партньор. Ще имат склонност да остават дори в лош брак, защото разводът за тях може да бъде опустошителен. Те също може да се оженят за пари или да виждат техният брачен партньор като притежание. От друга страна, те могат буквално да бъдат женени за техните имущества, прекарвайки повечето от времето си за натрупване на повече и повече.
    В 3-ти дом - Комуникацията ще бъде изключително важна тук. И бракат или партньорството ще имат склонност да подобряват способността за комуникации, особено ако има хармонични аспекти към JUNО (секстил или тригон). Напрегнатите аспекти от друга страна (квадрат и опозиция) показват, че бракът може да намали способността за комуникации.
    В 4-ти дом - Такъв човек може да бъде женен за собственият си дом. Също показва нужда от партньор, който е привързан на домашната среда. Друга възможност е партньорут да се превърне в домошар след брака.
    В 5-ти дом - Тук бракът има склонност да подобрява съзидателността. Партньорът също ще има склонност да бъде съзидателен човек и с добро отношение към деца, спортове, игри и хобита. Ако бъде измъчван от нещо, внимавайте. Тогава се правят самите те на деца и предпочитат да играят отколкото да работят.
    В 6-ти дом - Такъв човек може да бъде женен за работа си. И е много вероятно да се ожени за колега! По- често обаче показва нужда от партньор, с който може да работи съвместно. Ако има напрегнати аспекти (квадрат, опозиция или съвпад) партньорството и работата няма да се съчетаят добре. В такъв случай, или вие ще опитате да превърнете партньорът в слуга, или тои ще се опита да приложи същото на вас. Стремете се към някакво равенство тук ако не искате партньорството да бъде разрушено.
    В 7-ми дом - Това положение просто увеличава нуждата от брак или партньорство. Тези неща ще имат склонност да бъдат крайъгълният камък на вашият живот.
    В 8-ми дом - Вие се нуждаете от секс машина за партньор. Тъй като 8-ми дом управлява притежанията на партньора, тои може да ви разглейда като притежание (особено ако има напрегнати аспекти ). Бракът и партньорството също могат да ви помогнат да се възстановите или трансформирате (независимо дали вие искате или не).
    В 9-ти дом - Вие имате нужда от партньор, с който ще можете да пътувате (става въпрос за дълги пътувания, а не къси) и “философствате.” Партньорът ще бъде някой роден на голямо разстояние от вас, възможно е да бъде и чужденец или от напълно различна среда.
    В 10-ти дом - Това положение може да покаже брак за кариерата. По- вероятното е, че партньорът ще ви помага в вашата кариера и обществено положение. Ако има напрегнати аспекти към JUNО, може такава подкрепа да липсва. Възможно е в последствие да не харесвате партньорът си, но да не можете да получите развод, защото вашата кариера или социално положение ще пострадат от това.
    В 11-ти дом - Бракът за социални дейности е възможността тук. Вие можехте да се ожените за приятел, или да станете много добри приятели след брака. Партньорът може да бъде този, които да е въвлечен с организации или социални дела или вие можете да бъдете въвлечени с такива след брака.
    В 12-ти дом - Внимавайте с това положение. Има голяма възможност първия партньор (брачен или бизнес) да ви унищожи по някакъв начин или дори ви бъде враг. По-вероятното е да бъдете привлечени от погрешният човек. Това ще бъде най-вероятно ако имате напрегнати аспекти към JUNО или към владетелят на 7-ми дом. Също може да означава, че партньорът е наистина приятен човек, но е ограничен по някакъв начин и изисква вашата постоянна помощ.
     Аспектите на JUNO
    JUNO в аспект със Слънцето
Ще има тенденция да привлича атрактивни, драматични, типове на Лъвът за партньори. Обратно, този човек може да стане по-атрактивен и драматичен след брака. Хармоничните аспекти (съвпад, секстил и тригон) могат да дадат много от приоритетите на Венера. Те увеличават обаянието и социалния блясък в известна степен. Но JUNО върви по-нататък. Той може да даде един полъх на невинност. Ние харесваме хора с Венера в съвпад със Слънцето, защото те са очарователни. Тези с JUNО в хармоничен аспект към слънцето са харесани, защото те са “сладки”. Напрегнатите аспекти, са индикатори на конфликтите на егото с партньорите. Често, има големи проблеми с намиране и задържането на партньор. В много случаи, няма желание да има партньор изобщо.
    JUNO в аспект с Луната
Това са емоционални, грижовни партньори и домошари, естествено ако имат хармонични аспекти. Напрегнатите аспекти, могат да покажат сблъсък между вашите емоционални нужди на партньорство. Вие можете да намерите партньор, който е твърде емоционален или много хленчи. Обратно, партньорът може да ви накара, точно вие да проявите тези черти.
    JUNO в аспект с Меркурии
Вашият партньор няма да бъде тих. Забравете тихият тип! Който се ожени за вас ще трябва да комуникира, комуникира, комуникира. Хармоничните аспекти показват добра комуникация между двамата от вас. Също може да покаже, че вашата способност за комуникация се подобрява с партньорството. Напрегнатите аспекти могат да покажат точно обратното, комуникативни проблеми с партньора. Един от вас може да опита да задуши другият, защото и двамата искате да говорите едновременно.
    JUNO в аспект с Венера
Поне това ще имат склонност хармоничните аспекти (съвпад, секстил и тригон). Напрегнатите аспекти (квадрат и опозиция) може да привлекат мързелив и ленив партньор. Партньорството също може да извади тези черти във вас. С напрегнати аспекти, там ще има склонност към сблъсък между вашите нужди на партньорство (JUNО) и вашата способност да изразявате любов и привързаност (Венера). Като резултат, вие можете да сметнете, че е трудно да изразите любовта си към вашият партньор или обратното и ще се опитате да правите това другаде.
    JUNO в аспект с Марс
Бракът и партньорството ще ви провокират към действие. Всъщност, може да нямате нужда партньорът да бъде активен изобщо или пък ще са на другата крайност със склонност да бъдат активни, настоятелни, и агресивни.
Напрегнатите аспекти (съвпад, квадрат и опозиция) са индикатори на аргументи с партньора. Един от вас може да се опита да доминира над другият.
    JUNO в аспект с Юпитер
Партньорът ще има склонност да бъде оптимистичен и весел. Бракът и партньорството, също ще имат просторен ефект върху вас. Може да ви прави по-оптимистични. Поне това ще бъде истина за хармоничните аспекти (съвпад, секстил и тригон). Напрегнатите аспекти (квадрат и опозиция) могат да привлекат твърде оптимистичен партньор, който очаква винаги неговият “късметлийски удар” да бъде точно зад ъгъла. Там също може да има сблъсък заради религиозни или философски разлики. Ако вие имате напрегнат аспект между JUNО и Юпитер, или вие, или вашият партньор може да сметнете “да имам, задържа и обичам” частта от бра4ня обет, да се опитате да го приложите във всеки един момент.
    JUNO в аспект със Сатyрн
Партньорите ще бъдат по-стари (по дух, ако не и на години). С хармоничните аспекти (секстил и тригон) вероятно е партньора да бъде истински, практичен и сигурен, ако няма други индикатори, не очаквайте той да бъде дъхът на компанията. Обратно, партньорството може да извади истинската, практична, и сигурна страна във вас. Напрегнатите аспекти (съвпад, квадрат и опозиция) могат да накарат брака да бъде забавен (късен) или дори отречен. Ако вие имате такъв аспект, опитайте да не се жените преди вашето първо завръщане на Сатyрн. Напрегнати аспекти между JUNО и Сатурн могат да имат подобен ефект към Сатурн, поставен в 7-ми дом. Ранен брак (преди завръщането на Сатyрн) бавно ще гние и ще се срива. Също означава, че може да сключите брак по “практични” причини, като сигурността. Такива хора също ще бъдат склонни да задържат дори и лош брак, за да протестират срещу тяхното социално изображение, или защото “половин хляб е по-добре отколкото никакъв”. Ако изобщо може да има нещо “практично” в лошия брак! Държат на статуквото. Тези хора трябва да се научат да приемат техните загуби и да правят свеж старт.
    JUNO в аспект с Уран
Ако вие имате тази комбинация във вашият хороскоп (особено напрегнатите аспекти съвпад, квадрат или опозиция) аз имам въпрос за вас. Нека да кажем, че вие влизате в стая където има двадесет души и деветнадесет от тях са разумни и нормални, но двадесетият човек или е избягал от заведение за душевноболни, или току що е оставен от НЛО. Познайте за кой от тях има най-голяма вероятност да се ожените? (Ще ви подскажа: не е сред първите деветнадесет). Уран винаги трябва да бъде Различен. Когато JUNО аспектира Уран, партньорът или партньорството трябва да бъдат различни. С хармоничните аспекти (секстил и тригон) вие не влизате в много неприятности. Партньорът ще има склонност да бъде независим, или много ярък, или малко странен. Самата връзка по само себе си ще бъде “по-открита” ако всеки един партньор прави нещата по собствения си начин. Уран е фанатик по въпроса за неговото собствено пространство. Напрегнатите аспекти могат да доведат до няколко брака. Ако вие имате напрегнат аспект на JUNО и Уран, не бързайте да сключвате брак. И забравете за партньорство, което е общоприето. То ще ви отегчи до сълзи - и накрая развод. Бъдете сигурни, че вие и вашият партньор имате достатъчно “пространство”. Във ваша полза е, ако единия от двама ви пътува много.
    JUNO в аспект с Нептун
Ако вие имате напрегнат аспект (съвпад, квадрат или опозиция) между JUNО и Нептун, моля ви, МОЛЯ ВИ, не се женете за някой, от съчувствате, съжаление или защото искате да го “спасите”. Запомнете този магически номер. Ако го направите, вие никога вече няма да имате проблем да се омъжите по погрешни причини. Моля, наизустете го. Номера е е 911. (Б.п. Това е номера на полицията. В България е 166) Наберете го и ги оставете да бъдат прибрани, така професионалист ще може да им помогне. И тогава непременно, се запишете вие на терапия, за да лекувате своят мазохизъм. Положителната страна специално с хармоничните аспекти (секстил и тригон) партньорът ще има склонност да бъде чувствителен, състрадателен, и находчив. Бракът и партньорството също могат да извадят тези черти във вас. Във всички случаи ще има склонност към идеализиране на партньора, ще виждате в него само това, което искате да видите.
    JUNO в аспект с Плутон
Партньорите ще имат склонност да бъдат интензивни и потайни. Сексът може да бъде вулканичен. Плутон е планетата на крайностите, смъртта и трансформацията. Силата ви или тази на вашият партньор ще бъдат засегната чрез сватбата. Единият от вас е вероятно да бъде трансформиран по някакъв начин. Хармоничните аспекти (секстил и тригон) могат да извадят сила, която вие никога не бихте помислили, че имате. Напрегнатите аспекти (съвпад, квадрат и опозиция) ще извадят също сила, но във формата на диктаторско държание. Един от вас ще се опита да доминира над другият. Чувствата към партньорът могат лесно да се заменят от “обичам те” на “мразя те” и на “завладяваш ме” Дори ако вие двамата се разделите, това ще бъде партньорът, който вие никога не ще забравите (за добро или лошо).
    JUNO в аспект с Асцендента
JUNО в съвпад с Асцендента ни прави по-привлекателни, както Венера. Но докато Венера използва чар, JUNО привлича като ни дава полъх на невинност, като на новородено. Тази черта също е представена и от другите хармонични аспекти (секстил и тригон), просто не чак толкова силно изразено. Опозицията не е напрегнат аспект тук. Спомнете си, че опозицията към Асцендента, също е съвпад на Десцендента. Съвпада към Асцендента прави човек повече ориентиран към брак, особено ако JUNO е в 1-ви дом. Ако JUNO се намира в 12-ти дом, тогава все още ще има желание за брак, но там ще бъдат включени и някакъв вид ограничения. При квадратура ще има допълнително напрежение в брака, което ще изисква постоянна настройка. Поне няма да бъде еднообразен.
    JUNO в аспект с МC
Аспектите към Медиyм Цели засягат нечия кариера и “обществен имидж”. Професиите, свързани с JUNО включват брачен консултант и хора, които работят в организации, които предотвратяват малтретирането на жени и злоупотреба с деца. Както Венера, JUNО се свързва с всички занимания, които включват красота и украшения. Това също включва всичко свързано с изкуствата. Когато става въпрос за кариера, няма значение ако аспект към Meдиyм Цели е хармоничен или напрегнат. Всъщност, напрегнатите аспекти могат често да допринасят за по-голям успех, защото те създават повече енергия. Тези с хармонични аспекти не се напрягат много и не се трудят толкова усилено.

Превод LA_H
     http://www.bobmarksastrologer.com/Juno21.3.html

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information