Сатурн е стратег, работи по програма и в крак със закона. Ето защо е толкова труден, защото не признава почивка в работно време, малки отклонения от правилника.
За да се спечели и Сатурн да помогне, трябва да забравим за чувства и емоции, радост, тъга, болка, дори почивка. Сатурн не позволява нищо от това, той е отговорност, ред и дисциплина.
За да се купи нов дом, за да се строи и да се прави всичко свързано с дом, трябва да е в хармоничен аспект с управителя на 4-ти дом, с 2-ри дом, за да има финансова обезпеченост, а ако е засегнат 8-ми дом, може да има и помощ от семейството или заем от банка.
Наскоро се запознах с една жена, която е зодия лъв. Каза ми че някак си чувства, че в живота си е имала много шансове, но ги е пропиляла докато е мислила, какво да прави и дали е правилния ход този или онзи. Ретрограден Меркурий
За някой хора може и да има шанс, но за да го уловят, трябва да имат план, а план не се прави от днес за утре. А тя точно това иска и аз се опитах да й обясня, но там комуникацията с нейния Меркурий не знам дали с получи достатъчно добре.