Страница 1 от 1

Нептун в риби в следващите 15г.

МнениеПубликувано на: Пон Апр 04, 2011 1:02 pm
от Amore
Днес в 10 часа сутринта, планетата Нептун влезе в знака риби. На ни е честито!
Въпроса е кой на къде ще го избие - едни ще пеят, други ще слушат музика, трети ще танцуват или просто ще полудеят.
Много сериозен 15г. период настъпва и за много хора това ще е сериозно предизвикателство.

Не само ще се твори хубава музика, но и ще има алкохолни пари, наркотици, хапчета, дори появяване на нови спасители и месии. Току виж някой се провъзгласил за бог.

А войни---това е гарантирано. Ще се вълнува и морето и земята и всичко наоколо.
Въпроса е как се оцелява в такива условия smile3534

Re: Нептун в риби в следващите 15г.

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 5:43 pm
от Celuvka
А,така! Погледнах транзитът за 04.04.2011 в посочения час - Нептун в 10 тр. дом в съвпад с Лилит,заедно с венера в секстил със Слънцето.Не зная дали ще пея,ала се надявам да не страдам от липса на концентрация и дано да се абстрахирам от излишни илюзии в образованието и целите,които съм си набелязала(мисля да кандидатствам по един проект ...),а да бъда по-устремена. Иначе за аспекта на Венера- страхотен мързел, ядене и пиене на корем Sorriso

Re: Нептун в риби в следващите 15г.

МнениеПубликувано на: Съб Апр 09, 2011 10:10 pm
от mazko
smile3534 на печалившите честито да видим как през близките години ще се отрази на луната - кръчми, бохемия или току виж сътворя някои хит ,..,

Re: Нептун в риби в следващите 15г.

МнениеПубликувано на: Нед Апр 10, 2011 6:35 pm
от Amore
Хехех аз не знам кой ще пее, но определено ще има големи катаклизми в религията.
Канонизацията извършена от партриарх Максим не е случайна, последно това се е случило преди около 60г. и е бил канонизиран Софроний Врачански и Паийсий Хилендарски.

Излезе книга написана от свещенник - за баба Ванга, Петър Дънов и лъжливите пророци. После не знам дали знаете, но Петър Дънов е син на свещеник.

Тук в Гърция онзи ден 14 монаха бяха вкарани в затвора, заради нарушения, а правителството ще променя закона за контрол над църковните дела.

Нептун в Риби ще разкрие много тайни, не че не са се знаели, но сега ще цъфнат и тук виж пак някой от подслушвателните кабели опасал надлъж и нашир родна България пак се скъса.

Много хора ще бъдат обзети от пристъпи на неземно щастие, после на огромни спадове и депресии и изобщо не може да се каже, че ще действа добре на хората, освен ако не влагат енергията си в творчество. Обаче и това може да е опасно, ако избяга музата...в случай обече, че музата се появи ще ставаме свидетели на върховни творения. Виждам периода като технологичен ренесанс, защото наистина ще има много красота и музика и театър, кино и т.н.

Може и да има открития в света на медицината. Да се измисли лечение против някоя болест или да се открие нов химичен елемент. Знам ли аз, очаквам всичко от Нептун в Риби, може и подводен живот да открием. Живота се е зародил във вода, може нещо в тази посока да се случи. На друга планета да се постави началото на нова цивилизация.

Re: Нептун в риби в следващите 15г.

МнениеПубликувано на: Чет Май 05, 2011 2:32 pm
от mazko
да, всичко може да очаква от Нептун.
често се обърквам до къде стига Уран и от къде започва Нептун.. - най-вече по отношение наука, мистика, религия...

При едно от преминаванията на Нептун в риби се свърза с началото на калифорнийската Златна треска, също така Маркс и Енгелс написват Комунистическия манифест. С Нептун в Риби се свързва и еволюционната теория на Дарвин. Периода наистина е наситен с открития, които и до днес са все така актуални - началото на океанографията, бензиновата горелка, моторния самолет, Суецкия канал, първия търговски петролен кладенец и безопасната игла.. сигурно пропускам нещо

от известно време следя нови научни концепции за вселената и разбирането. Дали пък няма да стане ясно какво чудо е това "тъмна материя" има доста въпроси и прекалено малко отговори. Дали пък няма да има революционни разбирания за ДНК и изобщо за нано-биологията и технологиите? Дано са в положителна насока.

Re: Нептун в риби в следващите 15г.

МнениеПубликувано на: Чет Май 05, 2011 9:08 pm
от Amore
Дам, може и нови алтернативни горива да бъдат измислени и въведени в потребление.
За биология и нанотехнология може би е нужен повече Сатурн и планета от знака дева - все пак става дума за изследвания, лаборатории, микроскопи и т.н. Gigi

Обаче изкуствата ще претърпят своя разцвет, за да може след 15г. да се появи нещо съвършено различно. Очаквам театър, музика, балет, кино....да бъдат силно изтласкани напред, защото като че ли в последните години интернет стана заместител на семейство, култура, книга, разговор дори пиенето на кафе с приятели може да стане онлайн. Затова се надявам Нептун да даде шанс хората отново да открият любовта и пътя към храма...

Re: Нептун в риби в следващите 15г.

МнениеПубликувано на: Съб Май 07, 2011 12:10 am
от Hera
На мен ми харесват повечето планети на трон, и си мисля, че Нептун в Риби ще си носи хубави неща. И приказни и красиви като за Нептун. В Риби имам само Лилит и то в началото и Нептунчо ще ми мине през нея сигурно скоро. Но докато обикаляше върху Луната ми във Водолей не мога да кажа, че бях много доволна, сега в Риби смятам, че ще е по-щедър като си е в собствения знак. ..,

Re: Нептун в риби в следващите 15г.

МнениеПубликувано на: Съб Май 07, 2011 6:13 am
от Amore
Дано, понеже си е опасен нептун. Може на пръв поглед да е спокойствие, обаче - река, езеро, море...

Re: Нептун в риби в следващите 15г.

МнениеПубликувано на: Съб Май 07, 2011 12:30 pm
от mazko
Изображение

Нептун определено е трудна тема. Винаги съм свързвала тази планета с душата, но не материалната (ако може така да се каже), тя е онази душа, извън нашия контрол, извън границите на разума и логиката, безграничната душа, онази която се е сляла с дълбините на океана :)

Иска ми се вярвам, че Нептун носи божествена любов и светлина, нали Венера се ражда от пяната на морето. Но дали е лесно да се докоснем до всичко това - едва ли. Рискът да се загубим и да се удавим (буквално и преносно е голям).

Честно казано ми се иска да свързвам Нептун с този образ "обуздал" рибите. Изображение


не знам дали знаете, че и Нептун има пръстени?
Изображение

Re: Нептун в риби в следващите 15г.

МнениеПубликувано на: Вто Юни 14, 2011 9:33 am
от Amore
От 7 дни, Нептун се движи ретроградно. Пак дежа ву. Ще се връща назад и после напред и ще е в същото положение от преди 7 дни чак в края на месец март 2012г.
Нали понеже идват избори, голяма заблуда ще падне. Горкия народ!!!

Re: Нептун в риби в следващите 15г.

МнениеПубликувано на: Вто Юни 14, 2011 12:03 pm
от babezzz
Щом е ретрограден, това означава ли, че тези със слънчев знак Риби и творчески дейности ще зациклят до март 2012 г. докато Нептун продължи напред и след това през 15-те години докато ще е в Риби, ще се радват на леееко побутване и късмет от него?
Изобрите най-вероятно ще са на 23 октомври - и за президент, и за кметове. Ще е интересно да проверите какво е положението на планетите тогава. Аз допускам точно каква ще е заблудата, в която ще изпаднат хората, но това после. Пък и изводите ми не се базират на астрологията затова ще има смисъл само да ги сравня с прогнозите, които правите.
Войната може би ще бъде с химикали - вижте какво се случва със зеленчуци, животни...това излиза от полето на спекулата между търговци и може да се окаже по-сериозно.

Re: Нептун в риби в следващите 15г.

МнениеПубликувано на: Вто Юни 14, 2011 12:30 pm
от Amore
Всичко някак си се изопачава в България и това е от 1989г. насам. Свързано е с движение на планети, но ако на мунданна карта сложим транзити и ще изпопадат астролозите от смях.
Затова не слагам карти, само чета кой какво пише. България е зодия Козирог, но от 20г. насам я слагат и скорпион и овен, телец, че и лъв... пълна какафония. Има обяснение, но понякога на човек му писва да обяснява. Това е като жена, която иска хороскоп, и вече след като си се съгласил, тя възкликва: "Една гледачка ми каза така миналата седмица, че ще си купя червен опел. Вие виждате ли червен опел или ще е ситроен?". Почвам да се смея, тя не разбира защо... и приключих с личните хороскопи.
Това е, защото хората така искат да ги лъжат, да ги манипулират. Влезли сме в ерата на близнаците. Нищо лошо да се зодия близнаци, но това е талант в друго област. Свързано е с журналистика, реклама, общуване, учителстване, учене, пътуване. До сега всичките ми главни редактори са били зодия близнаци. Обаче мъж или жена зодия близнаци не е подходящ за политик на държава от Козирожки тип, каквато е България.
Политик зодия близнаци е за държава от въздушен тип като Америка, Канада, Белгия, Румъния, та дори Гърция.
И факт е че Пападнеу е зодия близнаци и сега ръководи Гърция.
ЗА съжаление след толкова години тоталитарно управление, на чело на нашата държава се е настанило въздушно превъзходство, но това пак е от желанието на народа да слуша. Първо имахме само 1-2 вестника, след 1989 се нароиха 100. Имахме и една телевизия и сега са поне 50. Радиата бяха 2 сега са 200. Политика беше един - Тодор Живков, сега всеки е политик. и т.н........май до сега само аз не съм искала да бъда в политиката. Няма човек, с който да не говоря и да е българин и да не каже: "Ех, ако аз бях министър...".
Нептун ще затъмни правилната преценка на хората. Те искат да бъдат лъгани, че всичко ни е наред. Оправя се държавата. Нямаме проблеми. Само щастие и рози по магистралните пътища, че и 15-та заплата скоро ще отпуснат…
Ми, нека си вярват. Аз познавам един беден човек, който работи като зъболекар. Едва свързва двата края, защото малко го помързява да работи. Познавам и богат зъболекар, който е милионер. Разликата е че единият чете астрология и гледа от коя планета ще му дойдат парите, а другият работи 6 дни в седмицата, и разчита на себе си. Първият може и да гласува, понеже вярва, че помощта идва от вън. Някой ще дойде, ще му даде и пациенти, и пари, а другият работи и няма да гласува, защото знае, че във времето, в което гласува ще има двама пациенти. Знае, че успеха в живота му зависят само и единствено от него и нагласата му за успех. Не чака помощ от вън, от далече или от съседство. Сам е и е невероятно успешен. Разликата между двамата е в мисленето. Обаче единият има нептун в съвпад с МЦ, домът на работата. А онзи успешният, има нептун в 3-ти дом и Марс в съвпад с МЦ.

Re: Нептун в риби в следващите 15г.

МнениеПубликувано на: Съб Ное 26, 2011 11:39 pm
от ventolin
Изборите свършиха, страстите се уталожиха...а Нептун вече е директен, насочил се е отново към своите владения, да видим какво ни очаква, когато се настани там. Красиво си го пресъздала, Мацко.
Ще бъде голямо предизвикателство неговия транзит в Риби и може би възможност най-пълно да усетим енергията и необятността му.
До известна степен мисля, че вървеше един вид подготовка при взаимната рецепция между него и Уран, отминала вече, но съвсем недалеч във времето.
Смятам, че има какво още да се наблюдава и изследва откъм негово влияние, готовите формули са едно, друго е като се потопиш в сърцето му, когато някак е активен към даден период в картата...да се надяваме на хубавите му вероятни прояви, да е налице поне желанието тях да изявим, а от това следва да се отворят и пътищата това да бъде така, доколкото нещо може да бъде съвсем ясно при него. Sorriso