Как се изчислява и какво означава всеки Асцендент?
Модератор: site admin
Нептун да ти е близо до Асц? Или управителя му е в Риби? Или .. варианти много.
![]() |
|
Цитат |
Здравейте
аз съм родена на 22.10.1985 в Стара Загора в 23.30 часа. някъде бях си смятала че асцендента ми е Лъв но не съм много сигурна. Ако може да ми кажете дали е така? В някои хороскопи ме пишат даже че съм скорпион а не везни като зодия, но в повечето си ме пишат везничка :) та даже не знам с точност коя зодия съм :) ще съм ви много благодарна ако ми разясните тези неща |
|
Цитат |
Здравейте! Слънцето Ви е на 29 градуса и 26 минути във Везни,а асцендента е на 5 градуса и 24 минути в Лъв.
![]() |
|
Цитат |
Здравейте!
Ще ви бъда много благодарна, ако определите асцендента на сина ми, който е роден на 01.09.2006, в София, в 9.18 часа. ![]() |
|
Цитат |
Асцендента на сина Ви е Везни.
![]() |
|
Цитат |
Благодаря много, Skarlet!
![]() Да, става дума за сутринта в 9 и 18 часа, така че всичко е точно. ![]() |
|
Цитат |
Ако при релокиране на картата Асц се променя, какво означава това?
Вие получавате онова, за което мислите, все едно дали го желаете, или не.
Затова внимавайте за какво мислите. Уейн Дайър, "Вдъхновението" |
|
Цитат |
Здравейте,
опитвах се да си изчисля асцендента в няколко различни сайта,както и на намеря луната в кои от знаците е и във всички от тях ми показва нещо различно Дали може някой да ми каже с точност Родена съм на 22.01.1984 в 00:46 в Стара Загора. Много благодаря предварително, на всеки който може да помогне ![]() ![]() |
|
Цитат |
Асцендентът ти е 29*15` във Везни, а Луната на 18*10`в Дева. Вие получавате онова, за което мислите, все едно дали го желаете, или не.
Затова внимавайте за какво мислите. Уейн Дайър, "Вдъхновението" |
|
Цитат |
Здравейте, родена съм на 31.12.1970г. Майка ми (мир на праха й) ми е казвала че съм се родила някъде към 14.30 ч., а в общината в актовата книга пише 16.15ч. Единия час отговаря за асцедент в начало на Близнаци, а другия в началото на Рак. А аз приемам час на раждане между 15.30-15.40. Някой, който разбира от ректификации, може ли да ми помогне. Бих искала да знам, кои аспекти са най-значимите при ректификация - съвпади ? На кои планети ? Имам точни дати на значими събития в живота си, ще се опитам да разбера сама, но се нуждая от мъничко помощ.
![]() |
|
Цитат |
viewtopic.php?f=1&t=6402&p=47735#p47735
виж мненията на Небесна |
|
Цитат |
Здравейте и от мен
![]() 22.04.1979г гр.Русе в 15.18ч.Благодаря ви! P.S.Ако ми кажете и още нещо от тези данни ще ви обичам много ![]() ![]() |
|
Цитат |
AC ти е в Дева ...предполага задълбочен анализ
![]() Успех ти желая ![]() |
|
Цитат |
![]() |
|
Цитат |
Означава, че Девата обича да подлага всичко на анализ(емоции,случки, хора и др.), любопитни са, перфекционисти и педантични; редът, навиците и рутината са важни за тях. Обичат да критикуват и добре умеят да откриват слабостите на другите. Можеш да видиш какво означава асц в дева в 1-ва страница на тази тема, а и навсякъде в нета е пълно с такива теми.
![]() |
|
Цитат |
Назад към Първи стъпки в Астрологията