Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Съб05262018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Големият годишен хороскоп за 2015-а

horoskopi-2015-1Предстои година на страсти, горещи емоции и битки. От вас зависи дали ще се включите в общия кипеж на света, или ще изчакате отстрани пожарът да премине, пише в.Труд. През 2015 г. имате шанс да осъществите най-дръзките си идеи, да се

преборите за това, за което сте мечтали, и да спечелите! Не е задължително да стане с революционен размах - ако вашият начин е да вървите стъпка по стъпка вместо на гигантски скокове, успехът ще дойде благодарение на това постоянство. Огнените знаци ще са в стихията си, земните ще се чувстват малко некомфортно в цялата тази устремност, а водните ще постигнат много с упорство.

ОВЕН

Заради ретроградния Юпитер годината ви започва доста куцо - работата не спори, нещата не се получават. Постепенно всичко ще се оправи. Най-силният ви период започва от средата на август.

Работа: Неудовлетворението може да ви тласне към промяна. Ако ще напускате, правете го в края на април.

Пари: С много труд ще успеете да изкарате добри пари. Ще ви помогнат близки приятели или роднини. Април, май и втората половина на септември са добри за купуване на недвижим имот.

Здраве: Враг номер едно за вас тази година е преумората. Тя може да ви повали на легло.

Любов: Възможно е да получите предложение от човек, в когото тайно сте влюбени. В края на януари и през февруари е подходящо да започнете нова връзка или да предложите брак.

ТЕЛЕЦ

През 2015 г. ви очаква преместване в нов град, придобивка на апартамент или нова кола - нещо позитивно, което ще ви се отрази и на самочувствието. От юни до септември не е добро време за вземане на важни решения.

Работа: Възможни са драстични промени в служебните ви задължения. Не спорете и не влизайте в конфликти. Ако търсите нова работа, гледайте да не е от 15 юни до края на юли.

Пари: Избягвайте големи и рискови инвестиции, особено през втората половина на годината. Не давайте пари назаем и в никакъв случай не играйте комар.

Здраве: Здравето на Телците ще е относително добро. Очертават се проблеми с половата система, в това число и венерически заболявания.

Любов: Ако се опитвате да се разделите с половинката - действайте до март. Но да знаете, че тази година не ви е подходяща за раздели. Ще разрешите проблемите с партньора най-гладко през май и юни.

 

БЛИЗНАЦИ

Новата година ще започнете в подтиснато настроение. За капак ще се скарате с близък човек, при това за глупости. Спокойствие и само спокойствие - всичко ще отмине. Не губете вяра в интуицията и способностите си.

Работа: До март е тежък период. Работата ви е досадна, копнеете да раздвижите нещата. Не правете резки движения. С идването на пролетта ще се разсеят всичките ви неприятности.

Пари: Не харчете за екстравагантни и ненужни вещи, точно сега няма нужда да отваряте такава дупка в бюджета си.

Здраве: През тази година стресът и мрачното настроение ще са най-сериозният ви враг. Има опасност от депресии. Гледайте да се разсейвате с приятни изживявания. Трябва да обърнете внимание на старо заболяване.

Любов: Периодът е добър за започване на нова сериозна връзка или прекъсване на безперспективното партньорство. Тази година Близнаците ще мислят за свиване на семейно гнездо. Обвързаните имат шанс да заздравят връзката си. Съвет: не се заяждайте, не се дръжте собственически и не бъдете глухи и слепи за потребностите на човека до себе си.

РАК

Предстои година на равносметка и големи постижения за Раците. Всичките ви усилия ще бъдат възнаградени. Проблеми се очертават само на любовния фронт.

Работа: Досега сте се трудили здраво и тази година ще берете плодовете на съвестната си и усилена работа. Стига да не се поддадете на склонността си към отрицание и нежеланието за промени, когато моментът настъпи.

Пари: Ще имате добри приходи и успешни вложения. Ако сте намислили да купувате имот - сега му е времето.

Здраве: Храносмилателната система се обажда. Обърнете внимание на хранителния си режим. Наложете си да ограничите или ликвидирате вредните навици - нередовно или твърде редовно хранене, пържени и тежки храни, прекалено много въглехидрати.

Любов: За двойките настъпва период на изпитание. Ще се чувствате отегчени и недоволни от партньора. Има опасност от раздяла. Затова проявете толерантност и не бъдете чак толкова взискателни. Причина за проблемите би могло да е това, че и двамата работите и не ви остава време един за друг. Гледайте да компенсирате, като прекарвате приятно малкото си свободно време заедно.

 

ЛЪВ

Досадна година за Лъвовете. Сякаш нищо не се променя, нищо не се случва. Но това е само през първите 2 месеца. Ще излезете от този затлачен период с бистър ум и нова стратегия за живота, кариерата и всичко останало.

Работа: Лош момент за хората, които си търсят работа. Ще удряте на камък при всеки опит. Нещата ще станат, но не така лесно, както сте свикнали. Очаквайте развитие от средата на февруари до средата на март. Не влизайте в конфликти в службата.

Пари: Ще се трудите здраво, за да повишите доходите си. Неочаквани разходи от 15 юни до 15 септември.

Здраве: Проблем за вас ще бъде стресът, който е в основата на много тежки заболявания. Непременно си намерете хоби - йога, плуване, танци или друго приятно за вас физическо занимание.

Любов: Добра и хармонична година за постоянните двойки. Проблеми се очакват през март, когато не бива да прибързвате с решителните мерки. Позадръжте и ще видите, че всичко ще се разсее. Ако желаете брак, септември може да очаквате развитие.

 

ДЕВА

2015-а ще е годината на компромисите за Девите. Поне за умните Деви. Очертава ви се много работа и не особено добри печалби. Има опасност да провалите важно начинание заради острия си език.

Въпреки казаното дотук, годината няма да е лоша, а просто изпълнена с изпитания.

Работа: Предстои голяма промяна - преструктуриране, повишение или дори нова работа. Ще се чувствате като болни, докато се приспособите.

Пари: Няма да успеете да спестите, а това ще ви тормози през цялата година. Не давайте заеми.

Здраве: Минете през всички профилактични прегледи и се пазете, защото стресът ще компрометира имунната ви система.

Любов: Не е време за сериозни отношения. Тези, които не се чувстват удовлетворени от връзката си, ще установят, че моментът е подходящ за раздяла. Обвързаните обаче ще намират утеха и опора в постоянния си партньор. 

 

 

ВЕЗНИ

Ще се чувствате оценени. Навлизате в период на доволство и благополучие.

Работа: През април ще се появи предложение за работа. Ако го приемете, може да бъде голяма стъпка в положителна посока. То няма да е последната врата към нови възможности за годината, така че решавайте предпазливо.

Пари: Всичко ще е наред с финансите ви, въпреки че харчовете ви ще се увеличат.

Здраве: Планетите не подсказват сериозни проблеми със здравето. Ако имате конкретни съмнения, направете си личен хороскоп. Но най-вече отидете на лекар!

Любов: Ще имате нужда от прословутата си тактичност, за да запазите връзката си. Свободните Везни може да срещнат стара тръпка от ученическите години или приятел от детството, с когото ще изживеят романтични моменти.

СКОРПИОН

Вие сте в година на промените. Но за да заслужите вълнуващите перспективи, които се отварят пред вас, ще трябва да проявите смелост и постоянство.

Работа: Ще трябва да преодолеете доста препятствия, но най-сетне ще ви оценят по достойнство. Ще се появят и нови шансове да промените живота си към добро.

Пари: Затрудненията от последните няколко години ще изчезнат като с вълшебна пръчка. Ще можете да си поемете дъх. Поне откъм пари проблеми няма да имате.

Здраве: Не прекалявайте с вредните храни. Възможни са заболявания на костната система.

Любов: Лятото ще е сезонът на любовта за Скорпионите, които са свободни. По същото време обаче тези, които имат постоянен партньор, може да останат “на сухо”.

СТРЕЛЕЦ

Опитът от предходните години се изплаща през тази - всичко научено, разбрано и усвоено ще ви е от полза. Условията са благоприятни да се издигнете в кариерата или да успеете в други важни за вас начинания. Успехите ще повишат самочувствието ви, което от своя страна ще доведе до още повече успехи.

Работа: Нова възможност се задава още от втората седмица на януари. До средата на март ще имате множество шансове за промяна.

Пари: Почти през целия период финансовото ви състояние ще е стабилно.

Здраве: Ще имате дребни и досадни здравословни неприятности, чието лечение е скъпо и продължително.

Любов: Не ви е време за сериозни връзки. Дори обвързаните ще имат проблеми с партньора си. Бъдете толерантни.

КОЗИРОГ

Ще имате спорна година. В края на първото тримесечие очаквайте пътуване, поводи за празник и гостувания. Нещата ще ви се получават трудно, но сигурно. Навлизате в период на равносметка и осъзнаване на емоционалните и интелектуалните потребности.

Работа: Работата върви в рутинния си коловоз. Очакваната промяна никаква я няма. Кроите планове, но те все нещо се осуетяват. Отношенията с висшестоящите не са цъфтящи. Това може да ви подтикне към мисли за напускане, но не бързайте. Всичко ще се оправи с времето.

Пари: Ако имате заеми, изплащането през тази година ще е по-лесно.

Здраве: Възможно е да се появят сериозни заболявания свързани с жлезите с вътрешна секреция и храносмилането.

Любов: Първата половина на годината ще е много щастлива в любовно отношение. Втората половина е време на спокойствие. Подходяща е за сключване на брак.

ВОДОЛЕЙ

Очаква ви хубава година на творчески проекти и артистични изяви. Ще имате изненадващ успех в необичайни начинания. Съдбата е на ваша страна. Ще сте по-оптимистични и ентусиазирани от всякога.

Работа: През второто полугодие имате шансове за развитие на работното място. През целия период ще се борите отчаяно със срокове и изисквания, които не са ви по вкуса и по силите.

Пари: За съжаление и в това отношение няма да ви върви толкова. Творческите ви успехи няма да получат паричен израз.

Здраве: В края на годината обърнете внимание на здравословното си състояние. За хората на 50 г. е жизненоважно да си направят всички необходими профилактични прегледи.

Любов: Проблем в любовта е това, че не допускате никого близо до себе си. Ако не преодолеете тази си черта, рискувате да отблъснете важен човек. В края на март разположението на планетите ви помага да разрешите всички настоящи проблеми с постоянния си партньор.

РИБИ

Като цяло годината ще е натоварена - и в работата, и вкъщи ще имате толкова ангажименти, че на моменти ще ви се иска да избягате и да заживеете под нова самоличност. Красивите романтични моменти ви дават сила да продължите дори в такива непосилни за вас условия.

Работа: В началото на годината ще се чувствате претоварени и неоценени. След юни нещата се подобряват.

Пари: Ще имате парични затруднения, но ще ги преодолеете.

Здраве: Почивайте си повече и спортувайте, за да сте във форма. Почти сигурно е, че тревожните мисли, които ви човъркат, ще се окажат напразни, но въпреки това отидете на преглед при възможно най-добрия специалист.

Любов: Планетите са благосклонни към вас. От януари до март ще бъдете подложени на сексуални изкушения. Април и май са благоприятни за сключване на брак. От юни до септември може да изживеете красива и кратка любов. Ще ви се наложи да вземете важно решение, което ще ви хвърли в тежки колебания. За самотните на хоризонта се задава сериозна връзка.

Хороскопи

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност

Седмичен хороскоп

sedmichenhoroskop
Астрологична прогноза

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information