Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Сря04252018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Хороскоп за месец ноември 2015

20151030124013-10003235 909293565814783 4853856706470643058 nХороскоп за ноември 2015 Овен
През ноември 2015 година, зодия Овен няма да се чувстват съвсем комфортно, за тях месецът ще премине в напрегнатост и сътресения.
Желанието да рискувате и да излезете победители и от най-заплетените ситуации ще ви отправи към трудно предвидими постъпки. Старайте се все пак да рискувате премерено, въпреки че самият риск е с благородна кауза. Използвайте огромната си енергия за важни и полезни цели -в творческата си реализация или в интимната област. Средата на ноември – не е

най-подходящото време за големи събирания. Обстоятелствата могат да накарат Овните да влизат в противоречие с установените правила. През последната декада на ноември бъдете внимателни, когато пътувате и избирайте прецизно хората, с които общувате. При Овните този месец се засилва жаждата за знания.
Ще се стараете да научите повече във всяка област на живота, което може да ви отведе до различни експерименти и изследвания. Успех ще имате в обучението, получаването на нов опит. В личните отношения през първата половина на ноември може да изплуват нерешени по-рано проблеми, които ще се наложи да решите, особено онези, които са от съществено значение за живота ви. Втората половина на ноември ще бъде по-хармонична в личен план: ще почувствате топлина и разбиране от партньора. Важността на интимните връзки нараства в края на месеца.
През ноември типичните представители на зодия Овен е хубаво да се заемат с работата си, вместо да се опитват да устроят личния си живот. Зарядът от енергия, който притежавате, ще помогне навсякъде да успявате. Колкото повече пътувате и се срещате с хора, толкова по-благоприятни условия ще се формират за осъществяване на личните ви планове. Намирате се в добра физическа форма и от голяма полза ще бъдат за вас заниманията със спорт и физическото натоварване. Можете да планирате пътувания, било то в страната, или извън нея. Не се отказвайте от командировка, ако ви предложат такава. Ноември е успешен месец за всички, които учат или се занимават с интелектуален труд, водят преговори, реклами, защитават научни трудове. Изгодни ще бъдат преговорите с чуждестранни партньори, ще получите добри новини от чужбина.
Много от Овните ще имат възможност да се образоват сполучливо и за засилят авторитета си. За по-голямата част от Овните ноември ще премине успешно. Но за тези от вас, които са родени в началото или средата на зодиакалния знак, не трябва да планират значителни промени в живота си, особено ако им е нужен късмет и благоразположение на съдбата. Желателно е да намалите активността си, да бъдете по-скромни и сдържани. Обстоятелствата не са благоприятни за търсене на истината, съдебни дела, контакти с представители на закона и администрацията.

Хороскоп за ноември 2015 Телец
Телци, вярвате ли в чудеса? Трябва да знаете, че сега точно чудесата ви предстоят. Краят на есента може да се окаже загадъчно и чудно време за вас. През ноември Телците е необходимо да насочат усилия си към започнати пред време дела като най-накрая ги решат. Време е да събудите дремещите си таланти, които навярно притежавате във високи стойности.
Това може да бъде както нова професионална сфера на дейност, така и ново хоби. Най-важното е да сте в движение. Възможно е да желаете да промените света започвайки със себе си. Периодът е особено подходящ за вдъхновение и да смяна на имиджа. Перфектно ще се задържите на гребена на модната вълна.
Бурните купони и развлеченията ще внесат разнообразие в живота ви. Планетите са разположени така през ноември, че типичните представители на Телец, ще бъдат по-решителни и смели, а понякога и твърде безразсъдни. През този месец избягвайте рискове, от които не се нуждаете точно в момента– те са твърде нежелателни и могат да доведат до наранявания от различен характер. През първата половина на ноември трябва да свършите цялата работа, която все отлагахте. Заемете се с това още в първите дни на месеца, защото в противен случай работата ще започне да се струпва върху ви лавинообразно.
В първата декада на ноември за много от вас ще се окаже неподходяща за да изглаждане на деловите и личните отношения, за общуване, за повеждане на отговорни срещи и преговори. Втората и третата декада на месеца ще бъдат по-ползотворни. Можете да се заемете с укрепване на организма, да си правите изследвания, да се полекувате в санаториум. През ноември не е желателно да рискувате финансово. Там където се надявате да спечелите, ще претърпите неуспех, но парите могат да дойдат откъдето най-малко очаквате. Не бива да вземате заеми, защото по-късно ще ви е трудно да ги върнете, а може и да изпаднете във финансов колапс. Успешни обаче ще се окажат застрахователните договори, които сключите този месец.
Те не само ще ви бъдат от полза при нещастен случай, но и ще ви донесат дивиденти в бъдеще. Най-много успехи през ноември ще имат Телците, родени в началото на зодиакалния знак. Можете да осъществите много положителни промени в живота си като цяло. Имате много енергия, за да реализирате плановете си, а благоприятните обстоятелства ще помогнат за тяхната бързото им осъществяване.

Хороскоп за ноември 2015 Близнаци
Последният месец на есента при зодия Близнаци може да се характеризира със следното: всеки един сам изгражда собственото си щастие. Разположението на Меркурий и Слънцето не ви обещава лесни победи, но говори за това, че сте способни на значителен напредък, ако не сте мързеливи. Или сами ще се организирате и амбицирате за сериозни дела, или съдбата ще направи това наместо вас. С други думи, не си губете времето: запишете се на курс за повишаване на квалификацията, преборете се с вредните порядки, тренирайте своята точност -направете всичко, което е важно за вас в момента. В края на месеца звездите ви предвещават интересно запознанство.
Посещавайте активни мероприятия, прекарвайте повече време сред хора и приятели. Ако вашата силна енергия си търси разтуха, то сигурно ще се появят близки, които ще се нуждаят от помощта ви, с което вие ще се съгласите с отзивчивост. С една дума, вие сега не сте просто около събитията, а се намирате точно в центъра им, в тяхната същност. За Близнаците, ноември ще донесе дейност в личните взаимоотношения – често ще поемате инициативата. Повишена наклонност към изясняване на отношенията, придружена от чести конфликти. Въпреки това през този период, всички, които не са особено доволни от връзката си, ще го разберат и ще го съобщят на партньора си.
Първата част на ноември ще ви донесе срещи на бивши любовници. В този случай могат да се породят мисли за възстановяване на отношенията. Но, отново започната такава връзка е малко вероятно да продължи дълго.
През втората половина на месеца ви очаква много романтика. През този период като цяло се подобряват отношенията с вашите деца. Ноември е възможно да бъде и най-трудният месец от тази година. Най-вероятно, ще ви се наложи да се настроите към плановете на другите, но не и да осъществите своите, да се вслушате мненията на други, вместо да изразите своето отношение. Самочувствието ви може да бъде накърнено от придвижването на колегите, от успешните действия на конкурентите. Близнаците, родени в края на зодиакалния знак, може да имат обтегнати отношения с ръководителите си. Не са изключени събития, които могат негативно да повлияят върху репутацията и социалния ви статус.
Много сложно, конфликтно време ще се окаже края на месеца. През този период Близнаците, родени в края на зодиакалния знак, е желателно да се дистанцират от професионалната си дейност, да се погрижат за здравето си, да не планират важни събития. Ноември не е най-добрият месец за общуване, преговори, офис дейности. Неуспехите може да завършат със съвещание с присъствието на шефа ви. Поради вероятността от наранявания не е добра идея да спортувате, трябва да намалите физическото натоварване, а в края на месеца не е желателно и да шофирате.

Хороскоп за ноември 2015 Рак
Ноември 2015 за Раците означава хлад само зад прозореца, а за душата – градивен пламък. А с какъв точно пламък ще се сгреете: домашното огнище, любимо същество или сериозен план в работата – решавате само вие. Звездите ви обещават положителен и деен месец. Но не бива да чакате нещата да се решат от само себе си. Сега периодът е много благоприятен да проявите себе си, да развиете талантите и умножите способностите си.
През ноември е време на умножаване във всеки един смисъл. В последната декада на месеца отделете още внимание на децата, на вкарването на ред в нещата, които зависят от вас. В противен случай състоянието на хаос ще ви попречи да вземете нужните решения или, например, да предизвикате критика от посока на началството, да попаднете в зависимо положение.
Дейност в работата очаква типичните Раци през целия ноември. По време на този период ще бъдете доста дейни, в отношенията с колегите ще бъдете напористи, но и открити. Не са изключени конфликти със сътрудниците ви, защото сега сте склонни да демонстрирате истинското си отношение към тях. През този месец трябва да отделите повече внимание на спорта. Всяка физическа активност ще бъде от полза за вашето здраве и укрепването на организма. През първата половина на месеца трябва да се върнете към решаването на отлаганите по-рано домашни и семейни въпроси, особено ако сега те са се активизирали и изострили. Втората половина на месеца ще бъде по-благоприятно време, което ще ви позволи да изгладите отношенията в семейството, да направите дома си по-комфортен. За Раците, които са родени в различни периоди от своя зодиакален знак ноември ще премине нееднозначно. Тези, които са родени в края на зодиакалния знак, има добри перспективи за израстване в длъжност, за общуване със своите началници, осъществяване на амбициите.
Ще се ползвате с добра репутация сред ръководството, ще се възползвате от покровителството и подкрепата на влиятелни хора. Правилно ще постъпите, ако се съсредоточите и концентрирате върху работата, кариерата и реализирате своите способности и възможности. Не трябва да поставяте акцента върху личния си живот, да настоявате на своите желания и търсите внимание от близките си. Би било разумно да отложите покупките за следващия месец, да не вземете кредити и да не подписвате финансови договори.
С трудности могат да се сблъскат Раците, родени в началото на зодиакалния знак. Те могат да се чувстват уморени. Същевременно да им липсват сили за самостоятелни решения и осъществяването им в живота. Не са изключени неблагоприятните обстоятелства, които да противодействат на вашата инициатива, на товара на отговорностите и задълженията, които няма никак няма да ви бъде лесно да носите. За да не се загубите увереност в своите сили не планирайте дейности, които изискват голямо изразходване на енергия. Не трябва да разчитате и на щастливото стечение на обстоятелствата. Сега по-мъдро е да плувате по течението, отколкото да настоявате на своето. Бъдете внимателни към здравето си, вземайте превантивни мерки, не забравяйте и за почивката.

Хороскоп за ноември 2015 Лъв
Обстановката през месеца ще бъде много напрегната за вас. Ще изплуват твърде много нерешени въпроси. За да не пострадате от сплетните и интригите, съхранете спокойното разположение на духа тялото си. Преживейте неприятния период без да се поддавате на провокациите. В началото на месеца са възможни недоразумения във връзка с документите. Проверявайте достоверността на получените данни.
През втората седмица на месеца вашата инициатива ще се сблъска с неприятности. Нещата се регулират през третата декада на месеца. Получавате отличен начин да проявите в най-пълна степен своите делови качества и организаторски способности. Не спирайте по средата .Придържайте се към правилото: пътят дава сили на хората, които се стремят към целта. Периодът е много удобен за това да отделите повече внимание на любимия човек. Позволете си и се разглезете с приятни дреболии и обстоятелства, които ще способстват за издигане на оптимистичния ви дух, да ви вдъхновят.
Разположението на планетите през ноември ще донесе на Лъвовете, много романтика. Сега ще станете по-активни и напористи в отношенията си с противоположния пол, ще поемете инициативата в отношенията, дори и ако това не е типично за вас. Този месец ще бъде благоприятен за занимания със спорт, за участия в състезания от разнообразен характер. Следва да отделите по-голяма внимателност и за спортното възпитание на децата си. Първата половина на ноември ще ви донесе срещи с личности, с които ви е свързвало приятно общуване в миналото. През втората половина на месеца ще имате възможности за флирт и запознанства, както приятелски, така и с романтичен характер. Настъпва един от най-успешните месеци на годината, период на благоприятни промени. През този месец много обстоятелства от вашия живот ще се променят от към положителната им страна. Появяват се отлични възможности за делово и приятелско общуване, за интелектуално утвърждаване.
Можете да разчитате на перспективни предложения, успешен бизнес, бързо оформяне на документи. Успешно ще преминат преговорите, защитата на проекти и рекламните акции. Ноември е месецът на вашите способности, на изпълнение на творческия ви потенциал, на енергията и инициативността ви. Травмоопасният период е останал в миналото, сега от съществена полза ще ви бъде активният начин на живот, заниманията със спорт. Можете да увеличите физическото си натоварване, и предприемете кратко пътуване. Пътуванията ще повишат тонуса ви, ще ви донесат позитивни впечатления. При това са възможни интересни запознанства. Тези от вас, които са планирали покупки, ще направят изгодно това и ще се сдобият с желана техника, телефон или автомобил. Лъвовете, родени в края на зодиакалния знак, втората и третата декада на месеца ще им донесе добри благоприятни условия за личен живот, почивка, развлечения, а също така и да създадат ред във финансовите дела.

Хороскоп за ноември 2015 Дева
Обстоятелствата през този месец ви поставят пред ситуация на избор и ви принуждават да се включите в борбата. А с какво и защо ще се борите – със съседите си поради техните отвратителни навици или като цяло за своето щастие – ще решите самите вие.
Съществува заплаха да станете жертва на измама от страна на недобросъвестни хора. Поради това вашият природен рационализъм следва да бъде включен на пълна мощност.Част от времето ви ще отнема общуването с висшестоящите инстанции. Но за вас бюрократичните екзекуции са дреболии, ще се справите отлично с тях. Не бива да определяте отговорни срещи, изказвания, да отидете в командировка или да организирате шопинг турове. В превозните средства бъдете бдителни и пазете вещите и документите си.
Не се доверявайте на клюките. Внимателно проверявайте деловите документи. В средата на месеца имате всички шансове да намерите нужната информация.Ще намерите отговор на някои философски въпроси от живота. Периодът е твърде подходящ за обучение и повишаване на квалификацията ви. През втората декада на месеца ваши близки или съседи могат да заявят свои претенции. Гледайте философски на нещата и се подгответе за компромиси. Представителите на Деви през ноември ги очаква повишена активност в домашните дела. По това време можете да планирате изпълнението на всякакво занимание у дома, особено такава, която изисква физическа сила или енергичност.
Периодът е благоприятен за ремонт, но не е препоръчително да си купите нещо за неговото извършване през първата половина на месеца. В отношенията ви с роднините могат да възникнат конфликти. Но също така ще станете по-искрени и открити, което ще ви позволи да изясните вътрешно-семейните отношения. Постарайте това да стане по-меко. През първата половина на месеца бъдете твърде внимателни когато пазарувате, ако искате да си купувате скъпи дрехи. Най-важните покупки е по-добре да отложите за последната декада на ноември – по това време те ще бъдат по-успешни. През месец ноември животът на много Деви едва ли ще бъде тих.
Предстои ви да решавате проблеми, да преодолявате препятствия, и да изглаждате сложни отношения. Девите, родени в края на зодиакалния знак, могат да се развият отношенията с началството. Възможни са конфликтни отношения с влиятелни хора, събития, които да повлияят негативно на вашия авторитет и влошаващи социалните ви позиции. Девите които са , родени в края на зодиакалния знак, най-сложен, напрегнат период, ще се окаже края на месеца. През това време е желателно да ограничите контактите си, да не насрочвате срещи с началството, и да се занимавате със спорт или да сядате зад волана на автомобила си. Откажете се и от самолетни пътувания. Следете за здравето си, нервните пренатоварвания могат да повлияят негативно върху самочувствието ви. Ноември 2015 не е благоприятен за общуване, умствена работа и канцеларска дейност.
Деловите преговори няма да бъдат успешни, оформянето на документите ще бъде съпроводено с много нерви и похабяване на сили, а отношенията ви с приятелите са заплашени от караници и неразбиране.

Хороскоп за ноември 2015 Везни
Състоянието на нещата в работата ще изисква активизиране на творческият ви талант. Очаква ви разширяване на връзките, множество преговори и твърде нова информация. Периодът е подходящ за обогатяване на знанията и завързването на полезни запознанства. И това е най-вече актуално за първата половина на месеца. Ценете стабилността в контактите и се стремете към реални планове. Ще бъдете приятно удивени от многото перспективни предложения, излизащи от приятели или познати. Ако искате да промените нещо в своя живот предоставя Ви се отлична възможност.
Предстои ви да вземете много участие в живота на братята или сестрите си, за да им помогнете да определят житейската си цел или професионалното обществено положение. През този месец за типичните Везни ще донесе много пътешествия. Ще забележите, че започвате по-малко време да прекарвате на едно място и все по-често да сте в движение. Пътуванията ви ще бъдат успешни, но само в тези случаи, в които не сте извънредно много припряни и не бързате. През ноември ще станете по-активни и напористи в общуването. За вас няма да е проблем да установите нови приятелски запознанства или първи да започнете разговор с непознат за вас човек. В общуването ще бъдете откровени и искрени, даже прекалено.
Този маниер на държане сега може да стане причина за кавги. През първата половина на месеца не се препоръчва да си сменяте имиджа, Не е и най-добрият период за козметични процедури. Всичко това по-добре планирайте за втората половина на ноември. За повечето Везни ноември ще премине интензивно и успешно. Добрата физическа форма ще ви позволи да водите активен начин на живот, много да пътувате, да се занимавате със спорт.
Настроени сте на скорост, намеренията ви навсякъде успяват. Някои от вас ще срещнат новата си любов по време на пътешествие или в компанията на приятели ще установите романтично запознанство. В работата си можете да разчитате на подкрепата на колегите си, на разбирането от деловите си партньори. Колкото повече общувате, срещате се с хора, толкова по-успешно ще вървят делата ви. Везните родени в края на зодиакалния знак намира се добри перспективи за подреждане на личния живот. Вие сте обаятелни и сексуални, ползвате се с известност сред околните, обградени сте и се ползвате с вниманието на много поклонници. Ще бъдете доволни от отношенията с близкия човек, от покупките си, от финансовото ви състояние. За повечето Везни ноември ще бъде благоприятен период. С проблеми могат да се сблъскат тези, които са родени в началото на зодиакалния знак. Може да се появи е умора, пренатоварване и напрегната обстановка в работата.

Хороскоп за ноември 2015 Скорпион
Възможни са най-неочаквани обрати в делата ви, както с положителни, така и с лоши последствия. Обстоятелствата ви поставят пред необходимостта да определите своята позиция и при необходимост да я отстоявате. През втората декада зад струващите ви се незначителни събития не пропускайте началото на новия ви значим жизнен етап. Вие ще можете в пълна степен да приложите свойствените ви стратегически и тактически способности, готовността да преодолявате всякакви трудности. За своето място под слънцето ще ви се наложи да се борите. През втората половина на месеца са възможни интересни, съдържателни пътувания. Не губете от поглед своите нови познати. Рождения си ден се постарайте да посрещнете в спокойна обстановка. Не е желателно да се преуморявате. Анализирайте бъдещите си планове.
Последният месец на есента ще запомните с изясняването на заплетена ситуация или пък ще намерите решение на въпросите, които отдавна ви занимават. Разположението на планетите през ноември показва, че типичните представители на вашия зодиакален знак ще проявят висока активност по финансовите въпроси. Сега ще можете да работите активно и да печелите пари, но и ще харчите парите си не по-малко енергично. Именно поради тази причина, ако искате да направите някакви спестявания, следва да обуздаете собственото си разточителство. През първата половина на ноември често ще ви връхлитат спомени от миналото. Те могат да бъдат свързани с ваши бивши любови или отношения, които искате да започнете. Не са изключени срещи с хора, които са засегнати от тази ситуация. Втората половина на месеца може да ви донесе тайна романтична привързаност или любовен роман. През ноември много Скорпиони ще решават въпроси, свързани с подобряване на материалното положение, ще намерят начин изгодно да разместят средствата. Трябва да бъдете сигурни, че това ще ви се отдаде и в крайна сметка ще бъдете доволни от състоянието на своите сметки. Ще ви провърви и на добри покупки. Сега можете изгодно да придобиете това, което ще ви служи дълги години: мебел, облекло, украшение, а същ така битова и офис техника, инструменти, телефони, автомобил. На някои от представителите на вашия знак ще им провърви успешно да решат въпрос, свързан с недвижима собственост, да закупят или сменят жилището си, да придобият земеделски участък, вила. Не е изключена финансова подкрепа от страна на роднини, някой от близките ви хора ще ви помогне материално, ще ви върне заем. Този месец можете да вземете кредити, да взимате и да давате заем.
При Скорпионите, родени в края на зодиакалния знак, продължава благоприятното време за осъществяване на амбициите, укрепване на позициите в работата, на отношенията с началството, уреждане връзките с други влиятелни хора. Обстоятелствата благоприятстват изявяването на вашите способности, на творческия ви потенциал. Успешно ще се осъществят пътуванията ви, много добри впечатления ще ви донесат пътуванията в други страни, самолетните полети.

Хороскоп за ноември 2015 Стрелец
Увереността в себе си ще покори околните и вашия любим. Подчертавайте единствено своите достойнства и забравете за недостатъците си. Най-важното е в дома ви времето да е безоблачно. Само така ще имате благонадежден тил. Ще имате възможност да се заемете с покоряването на кариерните висоти. Заемете се с нови дела. Бъдете внимателни в решаването на финансовите въпроси. Ако не желаете съдебни разправии и скандали върнете точно навреме всички дългове, направете си равносметка.
Не се доверявайте на клюките, информацията трябва да бъде проверена. Най-голяма заплаха за вас представляват електрическите уреди и изобщо работата с електричество. В края на месеца отделете внимание на дома и семейството си. През ноември типичните Стрелци ще проявят повишена дейност във всички дела. Може да почувствате прилив на сили и ентусиазъм, ще станете по-енергични. Благодарение на това можете да постигнете много. Опитайте се да не проявявате излишна прибързаност и не поемайте много често рискове – това ще ви помогне да избегнете доста неприятности. Този месец е много подходящ за спорт.
Ефектът от спортните упражнения сега може да се забележи доста бързо. През първата половина на ноември е повишена вероятността от срещи със стари приятели, най-вече приятелки.
През втората половина на месеца типичните Стрелци ще могат да разширят кръга на своите приятели и познати, като се обогатят с нови запознанства и приятни хора. Ноември за много Стрелци ще бъде най-активния и наситен със събития месец на годината. Вие сте препълнени с енергия и решително настроени за осъществяването на своите цели. Ноември е месецът на вашата начинание и делова предприемчивост. Ще осъществите плановете си, опирайки се както на собствените си сили,също така и на съдействието на обкръжаващите ви хора, които ще включите към своите проекти. Можете да разчитате на продуктивни преговори, успешен бизнес, бързо оформяне на документи.
Периодът е изключително удобен за определяне на отговорни срещи, защита на проекти и рекламни акции. Добрата ви физическа форма ще ви позволи да водите активен начин на живот, да се занимавате със спорт, да увеличите физическото си натоварване.

Хороскоп за ноември 2015 Козирог
Положението на Сатурн и Плутон ви обещава доста сили и вдъхновение, заради това да започнете нова страница в живота си. А каква именно – ще решите вие. Имате възможсност този месец: вашите творчески предложения и начинания ще получат зелена светлина. Ще намерите това, което търсите даже, ако искате и да запишете детето си на детска градина. Желанието ви да искате и смените имиджа си или да промените каквото и да е този месец ще се увенчае с успех. Вашите идеи и планове имат прекрасна възможност да станат истина.
Периодът е особено удобен за покоряване на нови върхове, а трудностите само ще ви вдъхновят вместо да ви откажат. И каквато и да е амбициозна идея, с чието изпълнение се заемете веднага, ще намерите подкрепата на приятелите си. Ще успеете да отстоите своите изисквания във всяка една позиция. Положението на Слънцето говори за това, че вие отделяте повече внимание на развлеченията и приятното общуване, посвещавайки времето си на приятелите и бидейки непрестанно в компании, които наистина ще ви изморят и отдалечат от вашата работата. Месец ноември за типичните Козирози ще е хубав период за почивка.Възможно е и да се появи стремеж към уединение, ще можете да разберете себе си. Интересът Ви към собствения вътрешен свят и духовно развитие също забележимо нараства. По тази причина това много събития този месец ще се случват по-скоро вътре в нас, в сравнение с във външния свят. През първата половина на ноември може да си припомните минали цели и желания, през този период е твърде възможно да направите тяхното преосмисляне.
Разбирането на своите цели ще стане с наближаването на последната декада на ноември-Тогава можете постепенно да започнете реализацията на своите собствени идеи, последователно да се стремите към постигане на целите си. За Козирозите, родени в различните периоди на месец, ноември няма да премине еднакво. Най-активни и късметлии са тези, които са се появили на бял свят в началото на зодиакалния знак. Имате твърде много енергия, творчески възможности, морални и физически сили. Настъпва благоприятно време за демонстрация на вашите способности и творчески потенциал. Стремейки се към голямата цел вие сте способни на сериозни положителни промени в живота и в съдбата ви. А Козирозите, родени в края на зодиакалния знак, ги дебнат лични и финансови проблеми.Твърде възможно е да не ви задоволява обстановката на личния фронт, да предизвикат напрежение с отношенията с близките, по същия начин и ситуацията във финансовата сфера. Не поставяйте акцента върху личните проблеми и настойчиво да търсите изясняване на отношенията. В замяна да намерите отговори на своите въпроси вие можете да се оплетете в тях в повече . Не е изключено да се появят финансови трудности. Твърде вероятно е да не получите онзи приход на който разчитате. Ще бъде по-благоразумно до следващия месец да отложите покупките, и да не взимате кредити, а също така и да не подписвате финансови договори.

Хороскоп за ноември 2015 Водолей
През месец ноември 2015 е най-добре да посветите себе си на бизнеса и работата. Ако сами не пожелаете доброволно да направите своя ритъм на живот твърде динамичен, то събитията сами ще подредят нещата по подобен начин. Затова изберете сами как повече ви харесва. Звездите говорят за това, че околните напълно благосклонно са разположени към вас и набелязаните от вас цели.
Така че, от какъвто и да са мащаб вие ще съумеете да ги постигнете. Дерзайте! Твърде важна роля ще изиграят два фактора: вашата интуиция и съветите на тези, които уважавате. Напълно вероятно е за постигането на поставените цели да ви се наложи да пожертвате нещо – личното време, интересите си или нещо друго. В последната декада на есента разположението на Слънцето и Уран ви обещава приятни сюрпризи и новости. Това е време на промени както на произволни и планирани, така и на спонтанни, по волята на съдбата. Разположението на планетите през този месец ще донесе на типичните Водолеи стремеж към реализация на собствените планове и идеи.
Същевременно ще бъдете способни да привлечете за изпълнението на плановете си екип от единомишленици. Те виждайки вашата енергия и ентусиазъм с радост ще се присъединят към делото ви. Малко по-динамични ще станат отношенията ви с приятелите. Не е изключено и сдобиването ви с нови приятели, най-вече с представители на силния пол. Отношенията стават по-открити, но тяхното изясняване да става по-често от обикновено. Миналите знания и опит ще ви бъдат полезни през първата половина на месеца. За получаването на нови знания и начало на обучение е много подходяща последната декада на ноември. През ноември вие сте активни, предприемчиви, оптимистично настроени. На много Водолеи им предстои да живеят на високи скорости – много да пътуват, да общуват и да се срещат с хора. Доброто здраве, високият енергиен потенциал ще осигурят успехът ви в работата. Наслада ще ви доставят заниманията със спорт и физическото натоварване. Можете да разчитате на съдействието на колегите, благоразположението на началството. На много Водолеи ще им се отдаде вероятност да заздравят отношенията си приятели и колеги, да установят нови полезни запознанства. Успешно ще преминат преговорите, към вас ще потекат привлекателни предложения. Водолеите, родени в края на зодиакалния знак ще могат да поправят финансовото си положение, да получат добри доходи, да направят добри покупки. Ще ви зарадват и събитията на личния фронт. През ноември вие сте обаятелни, привлекателни, ползвате се със симпатията и благоразположението на хората. Добрият контакт на околните ще ви даде решителност, ще повдигне настроението ви. Намерете време за почивка, развлечения, емоционално разтоварване, романтични срещи. Може да се възобнови романтична връзка от миналото, ще се срещнете с тези към които някога сте изпитвали чувства. Добре ще премине пътуване в чужбина за почивка или по работа. Печеливши могат да се окажат контактите с партньори от чужбина.

Хороскоп за ноември 2015 Риби
Ако открай време сте намислили някакъв нов проект, то сега е настъпило време да го изпълните. Разбира се, ще ви е нужна помощта на приятели и съмишленици и вие ще я получите. Обзети сте от въодушевление да редите стихове, да рисувате. Може някой и друг скрит талант да се прояви. Важното е да помните истината, че под легнал камък вода не тече. Като цяло последният месец на есента ви предлага ненадеен прелом на събитията и много изненади. В основата си със знак плюс.
Последната седмица на ноември ще изисква от вас голяма съобразителност и концентрация в работата. По такъв начин ще се подредят обстоятелствата, че да се отклоните от избрания курс, да се заемете с любими, но второстепенни неща сега няма да можете. През ноември типичните Риби ще станат по-активни и напористи в преследването на целите си. Вие ясно ще разберете, че за да постигнете нещо трябва да бъдете активни и да полагате необходимите усилия. Такъв подход сега е напълно оправдан и ще ви помогне да получите това, което искате.Постарайте се да не се конфронтирате, особено с влиятелни хора. Сега това по-скоро ще ви създаде допълнителни пречки по пътя ви, отколкото да помогне за бързото разрешаване на разногласията. Първата половина на месеца може да ви донесе срещи с хора, с които преди това са ви свързвали близки отношения. Не са изключени опити за сближаване, но сега те едва ли ще доведат до стабилни отношения.
През втората част на месеца ще почувствате повече хармония и топлина в интимните отношения. За много Риби ноември не без основание ще се окаже сложен период, напрегнат месец. Бизнеса ви може да върви трудно, препятствията няма да ви позволят да осъществите всички набелязани планове. Сложно ще бъде деловото общуване, има вероятност от неразбиране, несъгласуваност, възможни са проблеми с документите. Ноември не е подходящ месец за отговорни обсъждания, преговори, срещи.
Може да ви обиди пренебрегването на вашата история, противодействието на деловите ви предложения. Рибите, родени в края на зодиакалния знак, следва да тушират амбициите си. ще бъде благоразумно да отложат стремежа си към повишение. Вашите заслуги могат да не бъдат оценени, а способностите ви да останат нереализирани. Такова развитие на събитията е най-вероятно в края на месеца. На Рибите, родени в края на зодиакалния знак, никак няма да им навреди търпението и повишената съобразителност. Опасна е преоценката на собствените ви ресурси. /horoskopche.blogspot.bg

Дракон: Китайски хороскоп 2015
Признаци, че сте емоционално интелигентна личност
Фен-шуй: ЕЛЕМЕНТ ОГЪН
Типът характер предразполага към определени заболявания
Астрологът Преображенски: Следващите дни може да се превърнат в ад

Хороскопи

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност

Седмичен хороскоп

sedmichenhoroskop
Астрологична прогноза

нюзлетър

Получавайте новини от нас

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information