Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Чет08242017

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Пълен любовен хороскоп за месец ноември 2015 / зодия по зодия /

november-horoscopeЛюбовен Хороскоп на зодия Овен.
Дневното светило Слънцето до 22-ри Ноември ще транзитира през знака на Скорпиона, а това е вашият осми дом. Ще се наложи да коренно да трансформирате отношенията си към любимите за вас хора, като загърбите миналото. Простете и забравете, ако има насъбрал се негативизъм във вас. Трансформацията при вас е започнала отдавна още с навлизането на Уран във вашия зодиакален знак, но сега ще се сблъскате с обстоятелства и хора, които да ви накарат да ускорите

процеса. Привличате противоположния пол със своя магнетизъм, чувственост и харизматичност. Планетата на Любовта до 8-ми Ноември е в неизгодна позиция за вас. Прекалено сте чувствителни, критични и ревниви. По-скоро сте благосклонни на мимолетни връзки, отколкото нещо постоянно. До тази дата бъдете особено внимателни в подбора на партньорите си, а след това Венера ще навлезе в знака на Везните Фанатично ще ви привличат представители на въздушните знаци. Очаква се да срещнете вече своята половинка. По-добро не може и да се мечтае. Както вие така и Везните са весели, позитивни и оптимистични. Освен че се привличате сексуално, вие може да бъдете и много добри партньори във всичко.. Разговорите ви ще продължат с часове, ще мечтаете за бъдещето, за осъществяване на целите си, взаимно ще се подкрепяте в трудни моменти. Интуитивно усещате какво мисли и желае другият до вас и взаимно се допълвате. Привличате ви взаимният романтизъм, устремеността да реализирате мечтите си. Рутината и сивото ежедневие ви отегчава. Най-важното в отношенията ви е разнообразието, новото, провокативното, изненадата. Къде се очакват нови запознанства? Ако пътувате, отидете на семинар, продължите образованието си в по-висша степен, да се запишете на екскурзия в чужбина или при среща с далечни роднини. Силният период в любовта се очертава да бъде по-продължителен , защото планетата на любовта ще бъде до края на месеца в знака на Везните Навлизате в нов период в интимните си взаимоотношения . Започвате една промяна в положителна насока, която ще окаже голямо въздействие на вашето ежедневие и интимен живот.

Любовен Хороскоп на зодия Телец.
Късният есенен Ноември за представителите от зодиакалният знак на Телеца е един от щастливите и успешни месеци в любовта и интимните взаимоотношения. През първата половина ще преразгледате отношенията си с интимният партньор и коренно ще промените начина си на комуникация. Връзката, ако е обречена на провал ще прекъсне. Но след 8-ми ще бъдете привлечени от представители на зодиакалните знаци Телец и Везни . Телеца е земен знак и заема второ място в метазодиака, който отговаря за парите, финансите. Затова един Телец винаги държи на стабилност по отношение на приходите си. Телеца се управлява от планетата Венера, която управлява и зодиакалният знак на Везните – партньорството, брака. Венера е планетата на любовта. От тук и заключението, че Телците имат нужда от три неща: пари, храна, обич. Като земен знак вие търсите сигурни и дълготрайни връзки. Месец Ноември се очертава сполучлив за вас. Очакват ви много промени и нови запознанства . Във вашият хороскоп пети дом, домът на любовта е зает от знака на Девата, която се управлява от планетата Меркурий, който до 2-ри Ноември е в знака на Скорпиона . С представители от този зодиакален знак рядко се получава сполучливо съвместно съжителство, защото ще се наложи и двамата да промените доста черти от характерите си, за да издържи връзката ви, но секса и парите ще ви обединят. След 2-ри ще бъдете привлечени от огненият знак Стрелец. Той обича промяната, движението, компаниите, а вие държите на сигурните и установени неща. Стрелеца понякога е много нетактичен по отношение на преценки и начин на изказ, докато Вие сте по-консервативни и държите на добрите отношения и етикета в тях. Но щом като съдбата ви определя тази среща – опитайте!!! Все ще научите нещо или ще се поучите!!! Все пак знака на Стрелеца, заема вашият осми дом – парите. Козирога е земен знак и естествено, че ще имате еднакви възгледи. Ще ви трябва повече време за опознаване и вероятно Козирога като кардинален знак ще прояви по-голяма инициативност във връзката. Отначало всичко ще бъде спокойно и монотонно, но в последствие с времето любовта ще набира скорост и ще разберете, че между вас съществува едно взаимно разбиране и допълване. Козирога ще се окаже доста страстен и чаровен за да се влюбите до забрава. Имате ли вече партньор до себе си то месец Ноември е месеца, когато ще трябва да си отделяте повече време за да бъдете заедно, та дори и да си вземете отпуска и да заминете някъде далече от ежедневието. Месец Ноември е идеален месец и за сключване на брак, но избягвайте съботните дни.

Любовен Хороскоп на зодия Близнаци.
През месец Ноември Слънцето транзитира във вашия шести дом на хороскопа ,отговарящ за работа,ежедневие и здраве. Тук ще насочите вашите усилия, тук искате да блеснете със своите творчески способности. Настъпва зимата и трябва да помислите за здравословното си състояние. Здрави ли сте – ще работите. Имате ли работа и сте здрави – ще имате желание и възможности да отделите време и за всичко останало. Но все пак това е любовна прогностика за месеца. Планетата на любовта Венера през първите 8 дни от месеца ще бъде в знака на Девата Създават се предразположения за любовни флиртове на работното место, които не са желателни, ако искате да продължите да работите в този колектив. След 8-ми Ноември Венера навлиза в знака на Везните .Ще бъдете привлечени от въздушните знаци и по-точно ще ви привличат представители от противоположния пол, които имат Слънце , Луна или Асцендент в знака на Везните. Но може да бъдете привлечени и от представители на зодиакалният знак Стрелец, защото вашият управител планетата Меркурий след 2-ри Ноември ще започне транзита там. Стрелеца е противоположният знак на Близнаците и като цяло връзката може да се окаже и успешна. И двата знака обичате контактите, пътешествията и приключенията , взаимно ще се допълвате. Приличате си и в непостоянството в любовта. Не е изключено да флиртувате и с представители на зодиакалният знак на Девата, да се заглеждате встрани и за още нещо, защото не сте сигурни дали сте попаднали на точния човек. Нови по-сериозни запознанства се очертават на самотните Близнаци поради факта, че Слънцето, което управлява вашият трети дом, се свързва с местата за забавления, спорта, почивките. В силна позиция сте защото сте в добра физическа, емоционална и интелектуална форма. Планетата на действието Марс ще ви дарява със самочувствие и увереност, а подсилващият осми дом - силно сексуално излъчване. Ще искате да имате партньор който да е достоен за вниманието на околните. Привличате се от силни и темпераментни личности. Склонни сте да правите подаръци и жестове, които да внасят елемент на драматизъм във взаимоотношенията .Но трябва да знаете, че планетата Сатурн на 13-ти ще сключи аспекта секстил с планетата Венера и ще трябва да вземете сериозно решение в сферата на интимният си живот. За обвързаните Близнаци това е един месец през който усилията ви ще бъдат насочени към ежедневните ви задължения и приятното прекарване на свободното време. В повечето случаи добрата храна и взаимните развлечения ще ви бъдат достатъчни и предостатъчни.

Любовен Хороскоп на зодия Рак.
До 22-ри Ноември Слънцето ще престои във вашия пети дом – любовта, но ще се чувствате спокойни, сигурни и защитени вкъщи. Усилията ви ще са насочени към дом и семейство. Затова се постарайте да създадете такава обстановка, която да отговаря на очакванията ви за комфорт. В любовта НОЕМВРИ е месецът на щастие, успехи и малко драматизъм . Привличате със силното си сексуално излъчване, загадъчни и страстни. Предстоят ви много нови възможности за запознанства, които ще бъдат свързани по някакъв начин с изпълнение на ежедневните ви задължения и професионалната ви заетост през втората половина на Ноември. Привлечени сте от представители на огнените знаци Лъв и Стрелец , но това ще е едно приятно преживяване и нищо повече. Докато с представителите на зодиакалните знаци Скорпион и Козирог ще се окаже, че вече сте намерилия своята половинка в живота си. Със зодиакалният знак на Скорпиона ще се съчетавате прекрасно, защото и двамата ще бъдете от водни знаци – интуитивни, чувствителни, но и манипулативни. В началото на връзката се очакват трудности поради борбата за надмощие, но както винаги Скорпиона ще спечели, а вие ще отстъпите крачка назад, за да можете по-късно а направите две напред. Ще преследвате еднакви цели, любеобвилни сте и ще търсите време да сте постоянно заедно. Любов мечта. Около 13-ти наистина ще разберете своята сила на влюбеност и желание да продължите. С представителите от зодиакалният знак на Козирога, който е противоположен на вашия в метазодиака, ще има силно физическо привличане и хармония във взаимоотношенията. Вие сте емоционални, а Козирога практичен и много предан. В последствие ще установите, че с времето вашият Козирог ще се отпусне , ще е много забавен и за ваше учудване коренно различен от вашите първи впечатления. Между вас ще се осъществи незаменимо магнетично и сексуално привличане, непреодолима притегателна сила. При тази комбинация важи максимата „ Всичко или нищо", средно положение няма. Тоест или всичко ще бъде идеално или още след втората седмица трябва да помислите сериозно дали си заслужава да продължите. За тези от вас, които в момента имате сериозен партньор до себе си е възможно да се замислите за сключване на брак. За брачните двойки - месеца е идеален за отпуск и почивка през първата десетдневка.

Любовен Хороскоп на зодия Лъв.
До 22-ри Ноември Слънцето ще транзитира във вашия четвърти дом на метазодиака в знака на Скорпиона. Това е време, когато ще ви се иска да направите някои промени във вашия дом, да се занимавате с покупко-продажба на недвижимо имущество, да уреждате наследства, да правите ремонти – т.е. да бъдете през повечето време заети с дом и семейство. Свободните представители от зодия Лъв ще имат възможности да осъществят нови запознанства чрез кариерата си – по време на изпълнение на служебните си задължения или командировки, чрез някои обществени заетости, чрез роднини и близки, чрез организиране на домашни сбирки в домът, по време на ежедневните си срещи с най-близкото обкръжение. Много Лъвове имат връзки, които вече са се изчерпали и трябва да ги приключат. Не се затваряйте и не изпадайте в депресия. През първата десетдневка на Ноември щастието на много свободни Лъвове ще се усмихне. Затова гледайте по-ведро на живота. Знайте, че каквото мислите, това и ще предизвикате в живота си. Започнете ли месеца с ведро и оптимистично настроение, с вяра в позитивното – това и ще дойде като ответ на желанията ви – особено през първите три дни на месеца. Семейните Лъвове ще бъдат щастливи вкъщи, в близост до семейството си. Организирайте така работата си, ежедневните си задължения и психологическата си нагласа за дом и семейство. Но това не означава, че трябва да се втурнете в непосилни ремонти, които да отнемат времето и силите ви. Трябва да имате време за всичко, ако планирате правилно и реализирате плановете си търпеливо, съобразявайки се с интимният си партньор и останалите членове от семейството. Решите ли да се премествате, също трябва предварителна подготовка. Любовта и добрите обноски с интимният партньор трябва да бъдат приоритетни, защото е възможно да се съобразявате и с родителите, които в повечето случаи могат да се намесят в живота ви. Критичен период във взаимоотношенията ви, който изисква такт и търпение, повече разбиране към проблемите на партньора ви е около 10-ти . Но като цяло – целият период ще ви е напрегнат и всичко зависи от вас. От възможността да не правите от мухата слон, да бъдете голям оптимист и в по-напрегнати ситуации, да бъдете този месец водещият в семейството. Като Лъв – великодушни, отстъпчиви и любеобвилни. Това е лекарството за щастие и успех сега.След 22-ри Ноември Слънцето вече свети и за вас.

Любовен Хороскоп на зодия Дева.
Късното есенно Слънцето през месец Ноември транзитира в знака на Скорпиона във вашия трети дом на хороскопа ви. Усилията и възможностите ви са да се насочите към комуникациите, промяна отношението към роднини, братя и сестри, образование, курсове, семинари, командировки и преговори. Свободните Деви могат да осъществят нови ползотворни запознанства, чрез най-близкото си обкръжение и роднините. По време на пътуване и изпълнение на ежедневните си задължения – когато пазарувате, отивате на работа, срещате се с приятели в близкото кафене или си купувате вестници, списания или книги. Т.е. при извършване на обикновени ежедневни неща, но в никакъв случай ако се изолирате вкъщи и на работа. Трябва да помислите и промените начина си на държание, ежедневният си маршрут, начина на мислене и начина на комуникиране. Това изисква Скорпион в трети дом. А там е Слънцето до 22-ри; Ако ви и е трудно да контактувате и комуникирате по принцип то този месец Меркурий транзитира от 2-ри до 20-ти също в знака на Скорпиона и ще ви дарява с енергия , подтиква ви към личностна промяна и по-голяма сериозност в интимните взаимоотношения. Няма да е лесно, но не е неосъществимо, особено когато пети дом - полето на любовта е заето от знака Козирог, а Сатурн е в знака на Стрелеца .. Трябва да преразгледате ценностната си система по отношение на връзки, контакти, запознанства, общи интереси и най-вече какво търсите и харесвате като качества в даден човек. Доста Деви, които имат вече партньор, ще сключат брак, но не е необходимо да го правите на този етап. Семейните Деви трябва да наблегнат на начина си на комуникиране помежду си. Вероятно ще настъпят доста конфликтни ситуации на база финансова сигурност. Единият ще иска едно, а другият ще смята, че влагането на семейните пари трябва да бъдат насочени към друго. Т.е. разногласията трудно ще бъдат изгладени. Всеки ще държи на своето и няма да отстъпва.А ако имате и деца, нещата още повече се усложняват. От там и охлаждане и отдръпване един от друг. Изисква се търпение и вземане на общи решения при всякакви домашни и битови проблеми, които могат да станат препъни камък в любовта. Трудният период е до 8-ми Ноември, когато планетата Венера е все още във вашият зодиакален знак.

Любовен Хороскоп на зодия Везни.
Слънцето през месец Ноември транзитира през знака на Скорпиона и във вашия втори дом – вашите лични финансови постъпления и ценностната ви система. Успеха в тази насока ще дойде, ако направите необходимите корекции в крак с времето. Свободните Везни могат да очакват нови и сполучливи запознанства едва след като направят една ревизия на всички свои интимни връзки до този момент. Как са започвали, как са просъществували във времето, колко е била тяхната продължителност. Но трябва да бъдат честни със себе си. Едва след като осъзнаят грешките си – могат да продължат напред. В този период от време се изисква да променят ценностната си система и критериите за интимен партньор. Венера – планетата на любовта от 8-ми Ноември е във вашият зодиакален и увеличава шансовете ви да привличате любовта и да обърнете по-голямо внимание на външният си вид. Слънцето е във вашия втори дом. Може да ви върви във финансово отношение, но в любовта внимавайте от многото възможности да не останете накрая съвсем сами. Затова помислете по-сериозно. Имате време за размисъл. Планетата Юпитер, която управлява вашият трети дом / комуникациите / се намира в 12 ти дом в знака на Девата . Каквито и запознанства да имате, в каквито и интимни взаимоотношения да се заемете – вероятно ще има намеса на колегите ви. Семейните Везни са насочени към изграждане на стабилни финансови основи. Притесненията са им повече към финансовата страна от живота им отколкото в любовните и интимни взаимоотношения. Смятат, че има ли пари, ще има и любов . До известна степен това може и да е вярно, защото без стабилни финансови постъпления, които да покриват неотложните ежедневни нужди - няма сигурност и спокойствие. Но, ако положат малко по-голяма далновидност и елемент на риск, ще могат до 10-ти Ноември да се стабилизират. Но през това време да не забравят брачният или интимен партньор, а още повече, ако имат и деца. Просто в ежедневния или поне в седмичния си график да отделят време и за общи развлечения и занимания . Не се изисква кой знае какво, за да не съжаляват след това за пропуснатите възможности и време. Сътресения няма, но и скучното ежедневие може да ги погуби. Затова помислете как и по-какъв начин да имате време за да бъдете заедно и да се веселите заедно.

Любовен Хороскоп на зодия Скорпион.
Слънцето транзитира през вашия зодиакален знак почти до края на месеца, а планетата Венера от 8-ми Ноември в знака на Везните Транзита на дневното светило ще се случи отново, чак след една година, и това е един много силен период за вас, едно ново начало във всяко едно отношение, включително и в любовта. Свободните Скорпиони през този месец трябва да излязат от своята черупка, да погледнат по-оптимистично на живота и да не се самоизяждат от мнимите проблеми,в които сами се окопават. Вие сте воден знак и естествено, че сте прекалено емоционални, но имате и прекалено голяма сила за възстановяване и справяне с всички неудачи в живота. Пети дом от вашия хороскоп / домът на любовта/е зает от знака на Рибите, който се управлява от планетата Нептун, която е в собственият си знак , а Юпитер е в знака на Девата. Влюбени сте , но вероятно сами ще се откажете от човека в който сте влюбени или ще има известно отдръпване, което да накара човека до вас да се позамисли и да промени отношението си към вас. Но не го ли промени, тогава сто процентово ще покажете скорпионската си отрова. Предстои ви един месец на много нови възможности, нови запознанства, ще имате богат избор и не го пропилявайте. Не се забърквайте в невъзможни и скрити любовни връзки, а използвайте флиртовете за да можете да попаднете на точният човек, на когото да отдадете времето и любовта си. Планетата Венера в 12-ти дом и знака Везни предразполага да се влюбите в семеен, обвързан партньор, да криете връзката си. Намерете сили и възможности за да не попадате в такъв капан, защото никой няма да се разведе заради вас. Семейните Скорпиони им предстои един благоприятен месец във всяко едно отношение. За подобряване материалното състояние, за създаване на по-добър контакт и възобновяване на любовта в семейството. Не се забърквайте в извънбрачни взаимоотношения, въпреки, че ще ви се предостави възможност , а използвайте планетата Юпитер, която транзитира в момента в знака на Девата, като бъдете повече време с интимният си партньор, излизайте по-често на места където и на двама ви доставя удоволствие, спортувайте заедно, киното, театъра, концертите .- това са все места и неща, които могат да ви сплотят още повече, а ако имате и деца - повод да ги приобщите и да бъдат близо до вас.

Любовен Хороскоп на зодия Стрелец.
Слънцето транзитира почти целия месец Ноември през вашия 12-ти дом на хороскопа , където ще престои цял месец. През това време ви е необходимо повече време за себе си, за здравето ви, за работа в усамотение, за самоусъвършенстване и за творчески начинания, за освобождаване от всичко, което ви пречи да вървите напред. Да се уповавате на вътрешната си сила и интуиция. Свободните Стрелци имат доста сполучливи дни, които успешно могат да използват за започване на нови и сполучливи интимни връзки. Защо казвам това ? Вашият пети дом – домът на любовта , във вашия хороскоп е зает от знака Овен. Както знаем Овена се управлява от планетата Марс, а тя транзитира в знака на Девата до 12-ти и след това преминава в знака на Везните а планетата Уран е в Овена. Дейни, чаровни и магнетични , ще привличате като магнит противоположния пол. Възможностите ви се увеличават, стига да не се възгордеете, да не прибързвате в преценките си или да бъдете прекалено критични. Венера навлизайки в знака на Везните е време за лична промяна, най-вече в стил на обличане и външна промяна. Действайте смело и не се заседявайте на едно место, а намирайте повод за повече контакти, за повече забавления, за посещения на многолюдни места където хората се веселят и развличат. Това може да е кафенето, ресторанта, киното,театъра, дискотеката, фитнес залата, спортната зала, екскурзии до чужбина и др. Вашата планета управителка Юпитер е в знака на Девата и ще ви подкрепя в любовта да бъдете по-разумни, а Марс – да бъдете по-сериозни и отговорни в интимният си живот. За семейните Стрелци до 12-ти са пагубни извънбрачните връзки, които от флирт могат да се превърнат в нещо много по-сериозно и да застрашат сигурността на семейството. За да запазите семейството си е необходимо да отделяте време за съвместни семейни развлечения, като не забравяте и децата си. Не се изкушавайте да се поддавате на съблазните, че сте харесвани и търсени въпреки, че сте семейни. Планувайте си време, което е особено подходящи за всички и най-вече за интимният ви партньор, когато можете да бъдете заедно, когато можете да отидете някъде заедно. По-често си правете малки жестове на внимание, за да си припомните годините, когато сте били влюбени. Променете с нещо начина си на обличане, прическата, парфюма - резултатът ще бъде смайващ.

Любовен Хороскоп на зодия Козирог.
Почти до края на месец Ноември Слънцето ще транзитира през вашия 11-ти дом на хороскопа ви, в знака на Скорпиона. Очаквайте помощ и подкрепа от висшестоящи приятели, преструктурирайте плановете си за следващите 12 месеца, защото това е и дом на мечтите и бъдещето ви. Игнорирайте всеки и всичко, което ви пречи, което е неосъществимо и вложете силите си в полагане на основи това, което искате. Планетата управител на вашия зодиакален знак Сатурн, в момента преминава също през знака на Стрелеца, а Венера от 8-ми Ноември е в знака на Везните, който заема вашият 10-ти дом от хороскопа. Плановете и мечтите са насочени към стабилизиране и сигурност в кариерата. Свободните Козирози им предстоят запознанства всред обкръжението в което се движат обикновено и колегите. Приятелство, което в един момент може да се превърне в любовни взаимоотношения. Може това да не е особено добър вариант, но пети дом във вашия хороскоп / домът на любовта/ е зает от знака Телец. Този знак е земен , непроменлив и затова вие търсите сигурен, стабилен и финансово осигурен партньор. Знаем, че Телеца се управлява от планетата Венера - на любовта и парите. Но през втората десетдневка тя ще премине във вашият десети дом . Все пак едно приятелство с колега, което е проверено във времето е за предпочитане пред неизвестното и несигурното, а и защо да си губите излишно времето. Отначало могат да се получат ситуации, които не са особено възприемчиви – т.е. човека до вас, който ви е възприемал по един начин - а сега изведнъж по друг. Трябва му време за адаптация. А може и да се влюбите в свой партньор в бизнеса – защо пък не. Отново при това положение се свързвате с познат и проверен човек, който ви дава сигурност и възможност да отделяте повече време за кариерата си. За семейните и обвързани Козирози им предстои един доста труден период. Когато могат да бъдат въвлечени в служебни флиртове, любов от пръв поглед, любов или влюбване на база страст и сексуално привличане. Може би сте навлезли в един период на привикване в отношенията си с интимният партньор и се налага да въведете разнообразие в ежедневието си. Помислете сериозно, защото флиртовете са си флиртове, а семейството е сигурността. Но Вие сте виртуози в прикриването и винаги правите всичко когато е сигурно, така че много от вас ще успеят да запазят и извънбрачната си връзка и семейството си. Но това се отнася за Козирозите, които са над 40 годишна възраст. Но може и от тази извънбрачна връзка да имате някакви ползи – служебни или финансови? Каквито и да са – поне бъдете по предпазливи. Не малка част от Вас обаче ще се обърнат към приятелите и приятелството, за да компенсират липсата на любов вкъщи. Други ще се отдадат само на работа. За Козирога – кариерата и работата е винаги на първо место.

Любовен Хороскоп на зодия Водолей.
Почти целият месец Ноември Слънцето ще транзитира във вашия десети дом на хороскопа в знака на Скорпиона. Усилията и желанията ви са насочени към публичната изява и кариерата. Свободните Водолеи са непредсказуеми. Ще държат на своята свобода. Ще бъдат подвластни на емоциите и обстоятелствата в момента. Ще търсят партньор, който да ги обича, да показва своята обич към тях, да се грижи за тях, т.е. отчасти ако може да замести майката във всичките и функции ще бъде най-добре. Като същевременно не им се ограничава личната свобода, но и партньора да е материално подсигурен. Е това може и да се случи, но...... Нови запознанства се очакват на работното место или в публични изяви, обществена заетост и не на последно место с помощта на приятели. Но първо всички запознанства ги оформяте като добри приятелства ,с цел проучване и приспособяване ,и чак след известен период от време могат да станат интимни. Все пак внимавайте със служебните флиртове, защото те могат да засегнат кариерата ви. Не е много удачно да се влюбвате в колега, колежка или началника си. Семейните и обвързани Водолеи ще са насочили усилията си към работа и кариера. Време за семейството и интимният партньор няма да има много. Чести пререкания вкъщи, поради чести отсъствия. Ревност поради неизяснени закъснения, от там желание още повече да се реализирате в работата. Възможни са и флиртове в службата, които не са особено удачни, но все пак повишават егото ви. Предпазвайте се в дните до 12 Ноември, когато всяка ваша забежка ще бъде на показ – обстоятелствата ще бъдат такива, че няма да успеете да се скриете. Все някой ще ви види и клюката много бързо ще се разпространи. Не се и опитвайте този в който се влюбвате да го превръщате в семеен приятел. За да не изпадате в такива ситуации, погрижете се за работата и кариерата , но не пренебрегвайте и семейството си!

Любовен Хороскоп на зодия Риби.
През първите две десетдневни или по точно до 22-ри Ноември Слънцето ще престои във вашия девети дом на хороскопа, в знака на Скорпиона, а от 23-ти в знака на Козирога .Усилията ви ще бъдат насочени към образование,преквалификация, пътувания и работа в чужбина, контакти с далечни роднини, реклама, едра търговия или духовно усъвършенстване. От 23-ти Ноември към кариерата Свободните Риби им предстоят нови запознанства, ако се включат в някакъв курс за преквалификация, екскурзия до чужда държава, работа в чужбина или си вземат отпуска и отидат някъде на почивка след 12-ти Ноември. Духовно може да се чувствате пренатоварени, а може би и отчаяни поради доста провали напоследък, но лошото е че все още неосъзнавате личната си отговорност и неправилно отношение към противоположният пол. Проектирате един идеален образ върху всеки срещнат и после получавате разочарования. Възможно е да се опитвате да се върнете към стара любов, която ще ви се обади в периода около 13-ти Ноември, но не ви съветвам да се връщате. Послушайте съвета ми и се включете в горе упоменатите предложения и съвсем неочаквано и ненадейно ще срещнете човека в който да се влюбите. Както знаете вашите планетарни управители са планетите Нептун и Юпитер. Нептун e идеалистична планета, а Юпитер разширява възможностите. Не изпадайте в самозаблуди, но и не бъдете прекалено критични и дребнави. Семейните и обвързани Риби могат да очакват подобрение на съдбата си в периода след 12-ти Ноември Независимо, че е вече есенно-зимният сезон, за да подобрите взаимоотношенията си вкъщи хубаво е да отидете някъде с интимният си партньор поне за няколко дни. Така ще игнорирате някои неприятности и конфликти , които назряват още в началото на периода. Любовта и отношенията ви вкъщи са подвластни на комфорта, който трябва да си създадете, от времето, което ще отделяте за почивка вкъщи, от възможността да си разпределяте домашните задължения по равно вкъщи. Така ще имате повече време да сте заедно и да не сте преуморени/dnesplus.bg

Пълен любовен хороскоп за месец ноември 2015 / зодия по зодия /
Любовен хороскоп за седмицата 2-8 ноември 2015
Как да оплетем любовните щипалки на Скорпиона
Народни вярвания, свързани с Луната
Хороскоп за месец ноември 2015

Хороскопи

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност

Седмичен хороскоп

sedmichenhoroskop
Астрологична прогноза

нюзлетър

Получавайте новини от нас

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information