Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Пон07222019

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Месечен хороскоп за март 2016- Водолей ще реализира мечта, на раците им се пише много работа, а рибите ще поставят граници

march-horoscopeОвен

Месеца ще ви подтиква да направите крачка напред, към успех и трябва да бъдете смели, защото наистина ще има достатъчно преживявания и ако нещо се обърка, не е така както сте го предвидили, разчитайте на план "Б". Затова е добре винаги да имате резервен вариант. Търсете съмишленици, за да вкарате в действие замислите си, а резултатите ще са добри. За

родените в първата десетдневка на зодия овен - пълни сте с енергия, много мисли и идеи, трудности не липсват, но рано или късно нещата се подрежат както за вас е най-добре, независимо, че може би не е така, както сте искали. Родените във втората деседневка – да са готови за "промяна" в посоката на развитие на проектите, възмжно е внезапно да се наложи да се откажете от нещо, което дълги години сте имали. То е свършило своята роля, затова не тъгувайте, а продължавайте напред. Родените в третата десетдневка – важното е да сте търпеливи и не изразходвайте енергията си за дребни печалби, бъдете концентрирани, но не и прекалено самоуверени, защото това може да отблъсне важни хора от вас.

Телец

За вас телци месец март 2016 би трябвало да е спокоен и успешен, поне в първите си две
части. В третата бъдете предпазливи и задвижвайте само важните проекти, не си пилейте силите за празни приказки. Опитайте да сте организирани, а успеха няма да закъснее.
Родените през първата десетдневка на месеца ще са пълни с енергия, ентусиазъм и стремеж към превземане. Постепенно ще си изясните, че без любов не се живее и ще направите много важни стъпки в тази посока. Съдбата ще се намеси и ще сложи в ред някой теми, които поради една или друга причина са оставали неуточнени. Така ще се наложи да вземете решения, без да имате възможност за друго отлагане.
За родените през втората десетдневка на месеца предстоят изненади и обърканост в личните отношения. Това означава, че и при вас е време за промени и да отстоявате своето лично право на избор, а близките ви хора – родителите, трябва да се съгласят и да не ви се месят във взимането на решения.
Родените в третата десетдевка, ще се наложи да се борят за власт, да отстояват позиции, не само в личен, но и професионален план. Ако са решили да ви затрупат с работа, смело отстоявайте, спазването на някаква програма.

Близнаци
Това е месецът, в който трябва рязко да приемете промените и да разберете, че самозалъгването ви вреди. Реалността може да не ви харесва, но трябва да я приемете. Погрижете се за всичко, което ви "краде" време и ресурси и го изчистете, за да може на чисто да посрещнете пролетта и да сте отворени за нови проекти.
За вас месец март е творчески месец и ако обмислите добре идеите си, бихте могли да подобрите своята професионална дейност. Може да ви се иска да активизирате интересна бизнес-идея, но преди да започнете е хубаво да имате план, добра организация и знания за това. Внимателно поемайте ангажименти, защото в желанието си да направите добро, може да си навредите.
Родените в първата десетдневка ще искат да разпускат, да пътуват, да си почиват, но сега е време за работа и ако се съсредоточите ще успеете да постигнете добри резултати. Родените през втората десетдневка ще бъдат ентусиазирани, но преди да започнете нещо ново, трябва да приключите със старото. Изчиствайте ненужни ситуации, среда и оставете за себе си само онова, което ще ви носи ползи. Всичко това ще ви изкара извън кожата ви, защото сте свикнали да намирате решения по заобиколен начин, сега е време да погледнете живота си очи в очи. Бъдете прями и ще видите, че има светлина в тунела.
Родените през третата десетдневка ще искат да воюват, да се борят, да побеждават, но дали не сте се втурнали към вятърни мелници? Сигурни ли сте кой е врагът? Може би някой ви използва и насочва ядът ви в грешна посока. Преди да отрежете клона, на който седите, хубаво преценете и плюсовете и минусите. За вас близнаци от третата десетдневка препоръчвам спортуване, само след една хубава тренировка, ще може да мислите трезво и да изгоните стреса.

Рак
За вас раци месеца е много работен. Активни сте и имате сили за всичко, но работата никак не може да свърши. Заети сте и нямате време за личните отношения, но това наслояване ще предизвика земетресение. Колкото и да ви е трудно, обръщайте внимание не само на децата, но и на човека до вас. Истински успял в живота не е онзи, който е съградил къща, отгледал е деца, издигнал се е професионално, но и онзи, който има топли отношения у дома и човек, който да го разбира и приема, заедно с всичките му недостаъци. Месеца носи и промени в работата, нови колеги или нови задължения, нов начин на работни отношения. За родените в първата десетдневка – оптимистична седмица, която обаче го отдалечева от реалността. Бъдете честни със себе си и вижте, къде какво пропускате и наваксайте нежно и с много обич. Родените през втората десетневка – не бъдете прибързани, не се сърдете без причина. Не се втурвайте да вършите нещата прибързано и спонтанно, напук на онези, които уж ви тормозят. Така само ще си навлечете здравословен проблем. Имайте повече вяра на екипа, заедно можете повече. Родените през третата десетдневка – първо попитайте себе си, дали това е важно, дали е нещо, което ще ви донесе печалба и тогава се занимавайте.

Лъв
Вие лъвове бъдете внимателни защото ще имате много задължения у дома, нови отговорности, което ще затрудни изпълняването на други дейности. Направете си план и изпълнявайте точките по важност, само така ще усетите, че времето работи за вас. Приключете с важни задачи, които сте отлагали преди, имате достатъчно време да изразите себе си творчески чрез – писане, изготвяне на доклад или някакъв важен проект за работата ви. Промените в работните отношения назряват, приемете новостите с усмивка. Каквото и да става/нова работа, преместване, съкращение/, то може би е в резултат на вашите желания и молби към бог, за промяна към по – добро. Родените през първата декада на зодия лъв, да са щедри към себе си, да си почиват и да не се товарят с проблемите на другите хора. Родените през втората декада на месеца ще се чувстват като разкъсани между няколко човека. Не бива да се самообвинявате, че нямате време за всички. На първо място е вашето спокойствие, затова намерете начин да контролирате емоциите си, а онези, които наистина ви обичат и искат да са във вашата компания, ще уважат заетостта ви. Ако пък ли започне тормоз към вас, защото не може да сте едновременно на много места, ще трябва да се вслушате в интуицията си и да избирате, да изчиствате ненужните отношения. Връзките са градивни, ако ви дърпат назад, значи не сте в точната схема. Големи промени ги очакват лъвовете от третата декада. Като гръм от ясно небе ще се случват промените и трябва много сила за да издържите на всичко, но ще успеете с благост и търпение да се нагодите към новите условия. Добрата новина е, че всичко е за ваше добро.

Дева
Вие деви през месец март ще се наложи да помислите и за другите хора. Бъдете мили, нежни и разбиращи, не всичко в живота е пари. Бъдете по-малко материалисти, така и вселената ще ви дарява с повече от всичко, от което имате нужда. Опитайте да разберете подбудите на другите хора, за да не останете объркани и да мислите, че някой ви играе номера. Бъдете мотивирани и гонете успехите. Месеца ви носи и промени в кариерата. Добре е да правите компромиси и да не преживявате дълбоко, остъпките, които правите. Запишете се на някакъв спорт или отделете време за повече разходки, така на чист въздух, заредени от промените в природата, които пролетта носи, ще успеете и вие да се възродите и да погледнете по-ведро на света.
Вие деви, родени през първата декада, може да се почувствате обидени от някого, но се опитайте да разбирате и без думи. Не е нужно да настоявате и да бъдете критични, хората около вас знаят, как да ви зарадват. Вие деви, родени през втората декада една важна среща ще промени начинът по-който гледате на живота. Може би това, което сте правили дълго време вече не е нужно и не е адекватно на промените около вас. Не губете увереност, просто опитайте с нов подход да решите задачите. Конфликт с висшестоящ ще ви накара да се огледате за нови възможности. Вие деви от третата декада, ще се стремите към сигурност и стабилност, но за съжаление нищо не е както преди. Промените водят със себе си нови хора, нови ситуации и ако нещо провокира вашата ревност, ще е добре да анализирате нещата, защото няма дим без огън.

Везни
За вас везни, месец март носи честност и разкриване на съкровени тайни. По-добре близките ви, да чуят от вас самите какво се случва и вашето мнение за ситуацията, отколкото трето лице да ги информира. През месец март ще се случат важни промени и ще се наложи да работите повече от обикновено. Ако не успявате да се справите с всичко сами, потърсете подходящ помощник. Средата на месеца ви носи или ново работно място или повишение. Същевременно може да имате неочаквани проблеми, но се опитайте да сте спокойни и не се борете срещу промените. Те трябва и ще се случат, въпросът е вие колкото се може по-бързо да ги приемете.
Вие везни родени през първата декада, ще трябва да погледнете реално на нещата и да следвате вашата си програма, независимо от случващото се около вас. Промените ще ви амбицират и вместо да сте пролетно изморени, вие ще сте пълни с енергия за работа.

Скорпион
Вие скорпиони трябва да сте по-активни, да преследвате целите си и да не излизате извън предварителната програма и да се отдавате на безмислен отдих. Първата половина на месеца ви гарантира добро настроение с най-близките хора и приятелите. Това е месец, в който ще ви радват нови неща. За да успявате с всичко, бъдете по-концентрирани. Опитайте да вложите творческа енергия в работата, това ще доведе до добри резултати. А в личен план ще излъчвате радост и оптимизъм. Средата на месеца се занимайте със самоусъвършенстването си. След 20-ти март, пролетното равноденствие, за вас започва нов период, като за едни ще е свързан с много промени, а за друг не толкова. Промените обаче не могат да бъдат отложени, те ще се случат и от вас зависи, как ще ги посрещнете. Може тогава да нямате време за изработване на стратегии и защита, затова помислете от сега. Време е да разберете, че с разправии няма да намерите решения и за да започне за вас добре този доста голям период, ще трябва да сте по-интуитивни и внимателни и с отворена душа да приемете промените.

Стрелец
Началото на месеца е време за реализъм, работа, добри резултати и финансови постъпления. Вие Стрелци ще простите на много хора, ще се избавите от обидите, но и ще се отдалечите от хората, които са ви наранили. Опитайте да не забравите уроците от тези отминали събития, за да не повтаряте грешките си.
В средата на месеца, като че махате розовите очила и започвате на виждате нещата с тяхната реалистична и истинска цена. В средата на март за вас настъпва романтичен период. Може да срещнете стара любов, която да ви завладее за момент, но и не забравяйте, че това няма да доведе до развитие в бъдещето. Бъдете внимателни с думите си, за да не обидите някого без да искате. Оставете импулсивните реакции и заложете на търпението и вниманието, като само така ще избегнете грешките. Творчество в големи дози ви залива и трябва да направите всичко възможно, за да го използвате и превърнете в красив и добър продукт. Последният период от месеца ви тласка към свобода. Тогава бунтарството е неумесно, понже вие сте там където сте, защото така сте пожелали.
Родените през първата декада на стрелец ще са заети да отсяват приятели от врагове, да разберат техните подбуди и цели. Добре е, че и вселената ще е на ваша старана и интуитивно ще усетите, кой от кои е. Отърсвате се от ненужни отношения. Превръщате се в психолог и на себе си и на много други хора, които ще ви потърсят за съвет. Родените през втората декада на стрелеца, може да попаднат в конфликт с жена. Трябва да сте по-организирани, вие сами градите законите в живота си, а после трябва и да ги спазвате. Добрите ситуации, са в резултат на програма, стратегия и концентрация. Родените през третата декада са онези от вас, които може внезапно да се влюбят, да се възкреси стара тръпка, но е вероятно тази любов да няма голямо бъдеще. От друга страна тази романтика, която ще ви залее, ще бъде полезна във вашата работа, особено ако се занимавате с изкуство и реклама.

Козирог
Вие козирози, сте на път да се издигнете в работата. Постигате всичко защото сте отговорни, трудите се упорито и това е заложено от преди много време. През март е добре да затворите с успех стари проекти, но и се опитайте да не сте прекалено пунктуални, а и да вложите малко творчество в работата си. Освен издигане в службата, ще получите и увеличение на заплатата или значителна премия. Добре е да намирате верните думи в общуването с хората от колектива, да ги увличате в работа и така с екипност и добро сработване, да заслужите още повече похвали. Направете корекции в програмата си и стратегията си и запомнете, че и боговете грешат. Важно е навреме да признаете, че опредени дейности не носят очакваното и да ги приключите безболезнено и без големи загуби.
За съжаление ако ви върви в работата, то в любовта нещата куцат. Ако се отдадете прекалено много на работата, ще страдат личните отношения. Трудно е да се намери баланс, но ще трябва да се справите, за да не се натрупват проблемите. За съжаление колкото и да печелите, всичко отива за разходи, не винаги и предвидими. Не рискувайте с екзотична почивка, за да зарадвате половинката си. Може и да почивате на по-близко разстояние, но времето, в което сте заедно, да сте романтични и да стопите разстоянието, което се е създало между вас. Вие козирози, родени през първата декада на вашата зодия, бъдете логични и последователи, дори и оптимистично настроени, до колкото ви е възможно. Ако сте правили добри планове преди време, сега би трябвало да имате заделена сума на страна, която да вложите разумно и да очаквате добър резултат. В личните отношения, обърнете внимание на партньора. За да разчитате на подкрепа и обич, трябва първо да дадете. Вие козирози, от втората декада, заложете на сигурното. Не се опитвайте да се ангажирате със спекулации и незаконови дейности, защото точно сега не сте в печеливш период. В личните отношения чувствате, че нещо ви ограничава, не ви дава възможност да развивате отношенията. Изяснете си, какво ви тревожи и се борете на свободата си, но не и на цената на унижение и нагрубяване на партньора. Вие козирози, от третата декада, не слушайте приятеите и близките ви толкова много. Послушайте поне веднъж сърцето си. Не правете винаги това, което се очаква от вас. Задълженията и отговорностите нямат край, но е важно как се чувства и любимия човек до вас.

Водолей
През този месец, ви очаква повишение на доходите, увеличение на заплатата или добра премия. Имате възможност за успешна работа, реализиране на голям проект, който сте очаквали дълго време и е свързан с чужбина. Вероятно ще ви се наложи да си промените плановете, но това е за добро и ще се оправдаят очакванията ви, за по-добър живот.
От друга страна, ще трябва да се откажете от друг свой план, защото на този етап вече е неизпълним и точно, когато сте си казали, че явно, не му е било времето или не е било за вас, ще стане чудо и ще се реализира, по възможно най-добрия за вас начин. Така че, не се тревожете, не се измъчвайте, оставете съдбата сама да решава и да действа, а подаръкът й ще бъде за вас благословия. За родените в първата декада на Водолей, не са изключени големи разходи, но те ще са за лустростване, за въвеждане в ред и на себе си и на средата, в която живеете. За родените през втората декада, ще е добре да се успокоят и да оставят интуицията им да ги води. Обърнете внимание и на духовната страна на нещата. За родените през третата декада, може да се отвори възможност за работа по нов голям проект, който ще им донесе печалба и слава. Не се главозамайвайте, заделяйте за да имате и в бъдеще.

Риби
Вие риби сте изцяло под влияние на мислите си, на вашият вътрешен свят, мечти и сънища. Ще сте състрадателни, както винаги. Обаче често хората объркват вашата състрадателност и съжелението, което изпитвате към тях, с жест на внимание и по-лошо – романтика и любов, като това ви носи доста проблеми. Не може да решите всички проблеми на този свят. Ако нямате чувства стойте настрана. Особено трудни ще отношенията с колегите, защото изобщо няма да са там където е нужно и когато трябва. Те ще очакват вие да поемете тяхната работа, да им влезете в положението, да ги изслушате и успокоите, но и вие имате не само професионални задължения, но и лични. Ценете си времето, за да може да бъдете в добра кондиция за любимия човек и децата. Възрастни родители, може да проявят претенции, към вас, което допълнително ще ви натовари. Спортувайте. Вие риби, от първата декада, ако търсите нещо ще го намерите. Без значение дали това ще бъде работа, изгубена вещ, посока, отношения. Вие риби от втората декада, помнете, че "Блага дума, железни врати отваря!". С благост ще печелите, ще получите съпричастност и подкрепа, дори в най-заплетени ситуации. Ще имате шанс да се оттървете от вреден навик. Вие риби от третата декада, ще трябва да отстоявате своя личен периметър. Не позволявайте, други да ви казват какво да правите. Намесата в личните ви решения ще ви изкара извън нерви и колкото и да не ви се иска, трябва да намерите сили да кажете истината, да поставите границите, да остоявате своята гледна точка. /clubastrology.net

Тези пет стъпки са единственият път да станете богати
Цветовете на дрехите ни разобличават! Ето кои дами посягат към червеното
9 признака, че скоро ще се влюбиш
Любимите храни на зодия Водолей
Децата трудно си държат езика зад зъбите

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information