Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Пон07222019

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Месечен хороскоп за септември – трудности за деви, близнаци, стрелец и риби

mesechen horoskop septemvriПрез тази месец ни влияят три съществени промени в движението на планетите.
От 30 август започва ретроградното движение на планетата Меркурий. От 30 август планетата на любовта и парите Венера сменя знака и от дева във везни, а на 1 септември има слънчево затъмнение. През 2016г. Планетата Меркурий се движи ретроградно през януари, май, септември и в края на 2016 - началото на 2017 година. Всеки от тези периоди ни връща към стари и недовършени неща. За едни това ще е период

на поправка, за да коригират грешките си, други за да получат подкрепа от стари познати, при трети ще се забавят комуникациите, а на други ще бъдат изплатени забавени плащания. Приемете всичко това спокойно и се старайте да не поемате нови ангажименти, бъдете изрядни с документацията, работната комуникация и отношенията с роднини. Отложете покупките, продажбите, наемите, договорите за работа и бъдете внимателни за всяко нещо, което изисква вашият подпис.


Не е казано, че това, което поемете като ангажимент в периода до 22-ри, няма да има добро развитие, но вероятността да претърпите неуспех е значително по-голяма от всеки друг период от годината. Проблемите не са малко, но с повече търпение делата може да бъдат завършени успешно.

На 1 септември, в 9:08ч. по Гринуич ще се случи пръстеновидно слънчево затъмнение, в знака Дева. Това е знак, да бъдем по-прагматични, да оглеждаме всяка сигуация в живота ни по-реалстично и Периода на истината е в своя апогей. Ще “прогледнем” за очевидното, от което може да ни боли, но това и ще е стимул за промяна, която ще бъде неотложна. Промяна, която не сте искали да приемете и сте отлагали до последно, но вече е дошло и нейното време.

ОВЕН
За вас, в общи линии, септември месец ще премине добре, но ретроградното движение на Меркурий (планетата на речта и комуникацията)от началото на месеца до 22-ри ще ви донесе някои професионални и лични проблеми. След 27-ми ще имате повече късмет и по-добри изгледи за случващото се в живота ви.
Личен план – ще бъдете щастливи и доволни от половинката си. Необвързаните ще имат добри възможности за създаване на връзка, а за тези, които имат скрити чувства към някого, септември е благоприятното време, в което да ги разкрият и няма да съжаляват.
Професионален план – ще сте удовлетворени, въпреки че ще продължават да ви тревожат някои не толкова съществени планове. Може да съществуват малки недоразумения с колеги. Във финансов план ще сте под стрес заради лични заеми, но ще успеете да се справите с тях. Приходите ви ще бъдат добри и покупките, за които може да похарчите част от тях ще ви накарат да се почувствате щастливи и удовлетворени
ТЕЛЕЦ
В началото на месеца може да се чувствате стресирани и напрегнати заради семейни и професионални въпроси. През по-голямата част от месеца ще имате трудности, но ще имате и много моменти на забавление.
На 16-ти трябва да се справите с всеки проблем, който ви се изпречи, не го оставяйте във времето, решете го на момента. В последните дни от месеца, приятелите ви ще бъдат неотлъчно до вас и ще ви помагат, половинката ви също ще бъде до вас, а във финансов план ще настъпят печалби, които значително ще ви помогнат.
Личен план – Връзката с половинката ще ви носи топлина и щастие. Единственото, което може да ви изнерви е факта, че партньора ви ще иска той да е водещата фигура. Необвързаните след 9-ти ще имат възможност за забавления.
Професионален план – успехът в работата ще дойде благодарение на вашите усилия. Опитайте се да се сработите повече с колегите си и не се дръжте егоистично. Във финанасов план трябва да действате решително и да не оставяте за после стари финансови задължения. Харчете умерено и ще имате възможност да заделите пари.
БЛИЗНАЦИ
За вас Близнаци Септември е неспокоен и сложен месец. Вашата планета управител Меркурий се движи ретроградно и насочва вашето внимание към недовършени дейности и проекти. Времето сега не е подходящо за нищо ново, затова се съсредоточете над вече утъпкани пътеки, нововъведения и силен работохолизъм няма да бъдат оценени подобаващо, ето защо пазете силите си за след 22-ри септември.
Доброто, което ще ви се случи трябва да го приемете с отворени обятия, а с лошото да се справите умно и дипломатично. Не губете контрол над нервите си пред малките препятствия, които ще срещнете.
Личен план – Обвързаните ще преживеят красиви мигове и желанията им ще станат реалност. Трябва да са внимателни в периода около 16-ти, да не развалят романтиката между тях и половинката им. На необвързаните общителността и еротичността, които излъчват ще им помогнат да срещнат специални за тях хора. Опитайте да се съсредоточите върху семейството и всичко свързано с дом, местоживеене и родно място. Почерпете сили от семейството, като давате на близките си хора внимание и любов.
Професионален план – ще има някои недоразумения, тревоги и забавяния, но те няма да са постоянни и няма нужда да се тревожите, запазете хладнокръвие. Трудностите лека-полека ще намалеят и към края на месеца професионалнта обстановка ще е по-спокойна. Във финансов план ще имате печалби от различни места и спестяванията ви ще са значителни. Внимавайте обаче с пестенето, не стигайте до крайности, за да не ви обявят за стиснати.
РАК
През септември ще можете да въведете ред във взаимоотношенията с някои важни хора в живота ви. Към 16-ти, когато Луната ще влезе във Везни се погрижете да не изпускате нервите си, внимавайте с държанието си. Бъдете търпеливи и логични.
Личен план – ще бъдете искрени и смели в чувствата си към половинката. От 9-ти до 23-ти септември ще прекарате романтични мигове и ще има щастие и доверие във връзката ви. Необвързаните ще имат толкова неустоимо излъчване, че много хора ще искат да ги опознаят. Сега, когато изборът е толкова голям е във ваши ръце да изберете подходящият партньор.
Професионален план – В професионален план ще имате много успехи, но не бива да се главозамайвате. Във финансов план, като изключим малки те тревоги, ще имате се чувствате спокойни. Приходите ви ще се увеличат заради професионалните способности, които сте показали през последните три месеца и целите ви ще се осъществят. Насладете им се!
ЛЪВ
За лъвовете движението на Меркурий към Дева ще донесе неочаквани и неприятни изненади, особено за професионалните планове, които са били на крачка от осъществяване. До 22-ри септември периодът изглежда напрегнат, което ще ви стресира и изнерви. Опитайте се да сте внимателни в отношенията си с околните. От 23-ти и нататък ще се подобри психическото ви състояние и ще имате възможност да сбъднете бъдещи планове.
Личен план – Обвързаните ще са щастливи и удовлетворени във връзката си. Стойте настрана от сцени на ревност, за да не развалите приятната обстановка във взаимоотношенията ви. Необвързаните ще имат шанс за връзка с човек от близкото, приятелско обкръжение, когото ще срещнат съвсем случайно. Не пропускайте тази възможност, може би това е любовта, която търсите, дайте възможност на нещата да се случат.
Професионален план – Ще имате голямо желание за работа, но за съжаление нещата няма да се случат, така, както ги планувате. Въпреки че ще имате подкрепата на колеги, зад гърба ви ще има разговори, които ще излязат наяве и ще ви натъжат. Опитайте се да избегнете конфликтите и грозните думи и оставете времето да работи за вас и за истината, защото в периода около 22-ри идеите ви ще изненадат всички. Внимавайте с финансите, не харчете прекалено, за да не се окажете после в затруднено положение.
ДЕВА
Въпреки че месецът няма да започне по най-добрия начин за вас, за голяма ваша изненада периодът няма да е толкова неприятен, колкото очаквате. Нещата, които ще се случат ще ви приповдигнат психически и ще прекарате по-добре, отколкото сте си представяли. Към края на месеца ще преживеете чудесни мигове, които ще ви трогнат.
Личен план – ще имате трудности заради враждебността, която демонстрирате към половинката си. Много е вероятно да се отдръпнете чисто психически от партньора си. Оставете времето да си свърши работата и нещата ще се наредят съществено и то много скоро. Необвързаните в периода от 23-ти до 27-ми ще имат висока самооценка и сексапилът им ще привлича силно противоположния пол. Ще си създадете впечатляващ обществен живот и ще срещнете половинката си някъде в този обществен кръг. Оглеждайте се!
Професионален план – В професионален план нещата ще се движат нормално. Ще се чувствате заредени с позитивна енергия. Ще има някои забавяния, но скоро ще се превърнат в много добри възможности. Избягвайте нови планове и рискове поне до 22-ри. Колегите ще ви подкрепят и ще бъдете много продуктивни, след 22-ри, целите, които сте си поставили има голяма вероятност да бъдат постигнати. Във финансов план ще сте добре и ще получите големи суми от заеми, които сте давали.
ВЕЗНИ
За везните това е един добър месец и ще превърне в приятни преживявания любовните предпоставки.
Меркурий, които ще се движи хаотично около 22-ри е планетата отговорна за общуването и ще донесе промени в професионалните планове. Едно ще планувате, а съвсем друго ще се случи. От 9-ти и след това е във ваши ръце да се приспособите към новите промени и да обърнете лошите мисли във ваша полза. Каквото и да става, не се притеснявайте и не се спирайте да живеете живота, който ви е даден сега!
Личен план – обвързаните ще трябва да преосмислят някои неща, но да избягват важни решения поне до 22-ри, време, което да използвате, за да помислите над желанията си. След 22-ри говорето открито с половинката си за всичко, което ви тревожи, ще срещнете разбиране. Необвързаните трябва да са по-смели, дайте шанс на флиртовете да се превърнат в нещо повече.
Професионален план – бъдете готови за различни малки проблемни ситуации, но трябва да сте търпеливи, особено за споразумения, които са на крачка от това да се случат. Възползвайте се от времето, за да разчетете дребния шрифт, който ще е от значение, за да вземете решение и да имате правилните резултати. Във финансов план ще имате някои затруднения заради икономически отговорности, с които сте се натоварили. Погрижете се за тях, когато разполагате с пари.
СКОРПИОН
Меркурий ще се движи хаотично до 22-ри, което за вас означава, че ще обърка общуването с други хора и ще донесе трудности. На 16-ти ще можете да си отдъхнете, без това да означава, че задълженията ви отпадат. От 23-ти нещата ще се подобрят и от 26-ти настроението ви ще се подобри значително.
Личен план – недоразумения в общуването с половинката, по-късно ще има подобрение в отношенията, но се опитайте да запазите добрия тон, за да не останете накрая сами. Необвързаните трудно ще намерят време да търсят половинка заради прекалено много задължения и отговорности. Най-доброто, което можете да направите е да се забавлявате и да се отпуснете и ако любовта се появи ще бъде неочаквано.
Професионален план – ще почувствате напрежение и ще срещнете трудности заради конкуренция, по-високопоставените ви колеги ще бъдат враждебно настроени срещу вас, не заради личен конфликт, а заради движението на планетата на комуникациите. Ще трябва да работите усърдно, а важните решения да ги отложите за след 22-ри, когато нещата ще са реалистични и планетите ще променят хода си. Във финансов план ще имате незначителни притеснения.
СТРЕЛЕЦ
През този месец ще искате да държите под контрол и да обвинявате хората около вас. Временни спънки ще имате в периода на ретроградното движение на планетата Меркурий в знака на Дева до 22-ри. Въпреки че ще се чувствате късмета и способността да обърнете случващото се във ваша полза.
От 23-ти до 27-ми периодът е добър, за да подсигурите ползите си и да подобрите отношенията си с членове от семейството.
Личен план – бъдете вниманителни какво говорите на половинката си и се постарайте да контролирате гнева си, за да не развалите отношенията си. Ще почувствате ревност и враждебност. Необвързаните да очакват леко разочарование от човек, с когото са се запознали скоро и ще се окаже, че този човек всъщност не е това, за което се е представял. Не се отчайвайте, през идващият месец ще срещнете прекрасни хора.
Професионален план – ще бъдете враждебно настроени и изнервени заради забавяния и трудности в работата. До 23-ти ще създадете важни контакти, които ще са ви от полза за постигането на бъдещи цели. Във финансов план ще имате някои затруднения, към средата на месеца си направете добър план за принципа по който ще разпределяте парите си. Стари, недовършени сметки ще ви разтревожат.
КОЗИРОГ
Септември ще бъде изморителен, но и интригуващ месец за вас Козирози. Не пропилявайте важно предложение, което ще ви бъде отправено и не подценявайте неща, които са свързани с дома.
Личен план – ще имате достатъчно възможности, но не е сигурно дали те ще бъдат достатъчни, за да се превърнат в нещо устойчиво. Позитивен и удовлетворителен в любовен план ще е периодът през последните дни от месеца. За обвързаните е вероятно да имат някои различия с половинката си, да възникват спорове, но не обръщайте внимание.
Професионален план – работата ви ще се подобри и ще бъдете високо оценени. Във финансов план нещата ще са добре. Може да имате някои притеснения, но те ще изчезнат, ако успеете правилно да разпределите парите си.
ВОДОЛЕЙ
За вас септември ще бъде месец, който ще ви провокира емоционалните ви нужди, но и ще ви блокира емоционално. В никакъв случай не оставяйте месецът да мине, без да сте направили задължителните уточнения, за да можете да приемете следващия по-спокойно.
Личен план – любовният ви живот ще има нужда от вниманието ви, разбирайте го и в преносен и в буквален смисъл. Необвързаните ще имат шансове да създадат сериозна и обещаваща връзка с бъдещи изгледи. Обвързаните ще се забавляват с половинките си, но да внимават, защото може да има недоразумения породени от думи, които могат да наранят.
Професионален план – кариерата ви ще бъде в енергична фаза. Ще съществуват много възможности да се докажете, но само с упорита работа ще постигнете успехи. Бъдете нащрек за конкуренцията и се вслушвайте в съвететите на по-опитните от вас. Във финансов план избягвайте ненужни разходи, ако искате да спестите пари.
РИБИ
За вас Риби, месечният хороскоп за Септември няма да бъде най-обнадеждаващ, но всичко е във ваши ръце, за да постигнете добри и позитивни резултати. До 22-ри е възможно да имате редица досадни проблеми в сферата на семейството и роднините. Въздържайте се от нови запознанства и избягвайте хора, които знаете, че скрито или завоалирано ви критикуват. Запазете силите си за след 22-ри, когато планетата Меркурий ще прекъсне своето ретроградно движение и ще се насочи директно през знака на дева, което от своя страна ще доведе до отпадане на квадрата, който случва с вашето рожденно слънце. За да запазите силите си, опитайте до 22-ри да си почивате повече и да се занимавате с отпускащи дейности.
Личен план – към края на месеца очаквайте подобрение на личния живот. Обвързаните може да блокират емоционално и да не могат да изразят чувствата си, но това ще бъде временно, затова не обръщайте повече от нужното внимание на събитията.
Професионален план – в началото на месеца е твърде вероятно да бъдете изправени пред завист и конкуриране от страна на някои ваши колеги. Опитайте се да действате умно и премислено, не давайте власт на думите. До 22-ри е добре да не правите големи промени в работата или в плановете си, тъй като периодът ще е наситен с напрежение и тревожност. Ще трябва да работите колкото можете по-усърдно, за да можете да очаквате големи постижения. Във финансов план внимавайте, планувайте добре финансовите взаимовръзки, приходите ви ще са добри, въпреки че понякога ще са неочаквани.

Автор: Аморе за Клуб Астрология, Всички права запазени. Не се разрешава използването на хороскопа или част от него, без писменото съгласие на автора.

20 признака, по които да разпознаем психопатите
Модни хитринки: Как да се обличаме според зодията ни
Уроки, уплах, орадисване не са „бабини деветини“, а реални болести
Тези пет стъпки са единственият път да станете богати
Цветовете на дрехите ни разобличават! Ето кои дами посягат към червеното

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information