Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Пон06252018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Дневен хороскоп за всяка зодия

oven telec Зодия близнаци Зодия рак Зодия лъв Deva Vezni Зодия скорпион strelez Зодия козирог Зодия водолей Зодия риби

Рибите да излязат от нелегалност

zodia3Седмична астрологична прогноза от Диляна Иванова за периода 25 април-1 май 2011г.

Седмицата е белязана от планетата Меркурий, която вече е в директно движение и ще активира желанието за действие, реализация на планове и идеи. Опитайте се да си съставите програма, за да се справите в хаоса, който леко може да ви зашемети. Ако доскоро сте имали проблеми с офис техниката, комуникациите, някак си всичко е изчистено и всеки е в позиция да ви разбере и всичко си работи по-старо му. Донякъде ще има главозамайване от позицията на планетата Венера в знака Овен. Тя ще движи през този знак до 15 май. Възможно е за някои представители на зодиака да се случи „любов от пръв поглед“, но това няма да е сериозната и сигурната обич, към която всички се стремим. Временното влюбване е възможно да ви причини главоболие и след изтрезняването, да разберете, че сте пропуснали шансове за реализиране на нови начини за печалба и интересен бизнес. Ето защо следвайте предварително създадена програма.

 

 Огнените зодии /Овен, Лъв и Стрелец/, могат да очакват драматични обрати. В знака овен се намират пет планети и това разбира се ще им прекрои мирогледа. Някой овни няма да вярват нито да ушите, нито на очите си. Всичко, което се случва, не е лесно за асимилиране и ако имате овен в живота си, той сега ще се нуждае от подкрепа повече от всякога. И помощта ще е навременна. Овните ще почувстват, че има кой да ги подкрепи в труден момент и точно, когато усещат, че може да изгубят, те всъщност печелят и то с огромен превес. За лъвовете, периодът е все още – „любовна криза“. Въпроса за любовта ще ги тревожи и дори да имат партньор, ще преразгледат из под лупа тези отношения. Ако не ги устройват, сега те ще направят нужните стъпки за преориентация. Партньорът ще разбере, че времето, в което той е трябвало да действа и да се докаже е изтекло. За много лъвове ще настъпи освобождение от брачните окови, ще се откажат от годежна клетва или ще прекратят дългосъществуващи безперспективни отношения. Всичко това обаче ще стане като един вид безкръвна операция. Възможно е заради това да бъдат обвинени в коравосърдечие. Стрелците пък ще продължават да печелят, награди, уважение и ще се домогнат до повишаване на репутацията. Важното в случая е да използват всеки шанс за изграждане на кариера, повишение в длъжност и дори кратко пътуване с възможност за полезни контакти.

Земните зодии /Телец, Дева и Козирог/, ще са облагодетелствани от слънцето в телец. Това е периода в който обикновено действате и взимате важни решения за живота си. Представителите на зодия Телец ще се замислят за своята работа. Възможно е в работната обстановка да се е зародила любовна треска. Пазете се обаче от фалшиви знаци, защото е възможно някой чисто и просто да усеща, че ако е по-близко до вас, може да получи някаква изгода. Не се хабите в чувства и приказки, а и трудно се влюбвате. Задайте си въпроса тогава, защо тази персона така настойчиво ви ухажва? Какво може да спечели от вас и съответно отговора никак няма да ви хареса. Като цяло седмицата е хубава за пътешествия в чужбина или дългоочаквани вести от близък, който е в чужбина. Очакват ви подаръци и изненади, с което ще разберете, колко много ви обичат и ценят.  На девите им предстоят да извършат така дълго чаканите промени. Промяна в работната атмосфера и колегите ви е предначертана. Ще трябва с финес на насочвате събитията в желаната посока, защото нищо няма да се случи от само себе си. Хубаво е, че мислите много, но трябва и да действате. Вашата планета Меркурий вече е в изгодна позиция и може да атакувате върхове, широко и мащабно и със замах. Важно е обаче, не просто да разрушите работни отношения, но да имате нещо, което да осмисли тези ходове. Помислете за нова работа, лично ваша, която няма да нарушава вашето здраве и да ви поставя в конфликтни ситуации. Може да получите финансова помощ от влиятелно лице. Козирозите са в продължителен процес на промяна, което изобщо не им допада, но на пръв поглед те просто приемат с безкрайно търпение случващото се, което им носи ползи. Промените през тази седмица ще засегнат социалната стълбица. Изкачването е трудно, но е възможно и да не сте избрали правилно вашето поприще. Това ще ви притиска и тежи, а и въпросът с финансите няма да ви допадне. Ако обаче вие сте си шеф, не се впускайте в рисковани инвестиции. Вложете парите си във вече съществуващият бизнес.

Въздушните зодии /Близнаци, Везни, Водолей/.

Близнаците чувстват свобода, която обаче не знаят как да оползотворят. Търсите стари партньори, искате пак да вървите по познати и утъпкани пътища, но животът ви поставя в нова динамична среда. Ще ви е трудно да се ориентирате веднага, дори ще ви се иска да забегнете нанякъде в чужбина. Някъде където никой не ви познава и да започнете на чисто. Дълговете обаче трябва да се плащат и за съжаление с лихвите. Нерешените проблеми си стоят близо до вас и дори да сте на другия край на земното кълбо. Ще търсите уединение и може да се обърнете към бог с молитва и желание за помощ и отговори. Безсилни сте, но ще намерите добри приятели, които ще ви помогнат и с пари и с утеха, дори е възможно да попаднете в общество за взаимопомощ. Важно е да запазите посоката, защото периода е сложен и дълготраен. Везните са отворили книгата със законите и се опитват да раздават правосъдие. Вярно, че сред вас са едни от най-добрите адвокати, съдии и прокурори, но не е време за съд и присъда, а за подредба на личният архив. Много от вас са запленени от представител от противоположният пол. Нестандартното излъчване, чужд език и всичко ексцентрично ви привлича и омайва, но заложете на рутината, за да не натрупате голяма емоционална сметка, която след това трябва да изплащате пред партньора и обществото. Водолей рискува репутацията си през тази седмица. Внимавайте за кого се застъпвате и под каква форма се случва това. Може от спасител да се превърнете в жертва. Вярно е, че не греши само онзи, който не действа, но вашата планета Уран е в хватката на омайната Венера и вие внезапно от луда любов, може да направите грешки, за които ще съжалявате дълбоко. Не забравяйте, че страстта е като нощта, идва и си отива, а утрото ни носи светлина и нов живот. За да не изпаднете в криза, най-добре да се посъветвате с астролог.

Водните зодии/Рак, Скорпион, Риби/, ще усещат безкрайността на живота и вселената. Като че за вас се отваря книгата с тайните и вие трябва успешно да я прочетете. Раците, ще успеят да вложат правилно парите си. Управлявайки чужди пари, печелите и за себе си. Възможно е да решите, че е време за промяна на дома. Ще ви хареса стара къща, която обаче ще трябва да ремонтирате сами. На скорпионите предстои път към родния дом. Някой очаква вашето решение във връзка с имот и може да решите трайно да се установите в чужбина. Чувствата ви са объркани, защото искате решение на всяка цена, но страхът от грешни стъпки, ви спира. За ваша радост, вашата планета Марс е в позиция, която ви дава шанс за реализацията на дълго замислени проекти. Идва вашето време за емоционален реванш. Рибите като че повече от всякога не са тук. Криете мислите си, чувствата си, плановете си, дори като че ли и надеждите ви са някъде изтрити. Вие сам сте си лечител и психолог. Помислете, какво ви тревожи и плаши, не бягайте от проблемите, чрез алкохол или лекарства, дори и пътя на емиграция няма да ви помогне. Ето защо колкото и да не ви се иска, се хванете за косата и се издърпайте на повърхността. А там е любимият човек, който ще ви се усмихне. Не се поддавайте на сънища, мечтания и фантазии от шекспиров тип. Вие живеете тук и сега. Използвайте периода в изучаване на нетрадиционни методи за медитация. Може да си позволите масаж или дори да се запишете на йога. Вътрешната ви сила е огромна, стига да се харесвате повече и всичко ще бъде наред.

Овен

Във вторник може да не искате да приключения за ваша сметка, но в момента, в който си помислите за това, и то ще се превърне в реалност. Само че всичко ще се окаже не така, както сте го замислили. Четвъртък е вашият силен ден.

 

Телец

В началото на седмицата ще почувствате, успех на любовния фронт. А събота може да е един от най-романтичните дни в седмицата. Вие ще изпитате райско наслаждение от това, че ви обичат.

Близнаци

За самотните близнаци в понеделник ще донесе романтична среща, доста перспективна. За семейните представители на тази зодия средата на седмицата обаче може да се създаде конфликтна ситуация, но към края на седмицата страстите ще се уталожат. И все пак хладината в отношенията с партньора ще остане.

Рак

Интересно запознанство може да се случи в доста отдалечено място от вашия дом. Възможно е да ви поканят на гости и да се наложите внезапно да приготвяте куфарите. Срещата, организирана в събота ще се окаже успешна и вие ще запомните този ден за дълго време.

Лъв

В сряда очаквайте романтична среща. След няколко недоразумения и разочарования може да ви провърви в любовта. Цените този успех, опитайте да не приемате това като задължение. Научете се да пазите щастието си и да обичате истински. Обърнете внимание на комуникацията, защото една невнимателно казана дума може да предизвика непредвидени последствия.

Дева

Временното затишие в личния живот може да предизвика чувство на тъга и самота. Починете си с книги или добри приятели. Това както вие сами се досещате е затишие пред пролетна буря. Скоро звездите ще внесат повече динамика и обстоятелствата ще се променят към добро. Не изпреварвайте събитията.

Везни

Опитайте да сте повече време в кръга на близките си. Неотдавнашните конфликти с любимия човек започват да утихват. За укрепване на успеха се опитайте да сте снизходителни. Желателно е да следите за своята физическа форма и не отделяйте 100% от времето си за външният си вид.

Скорпион

Любовна среща в сряда, ще помогне да забравите за стари неуспехи. В четвъртък ще може да се освободите от илюзиите и неверните отсъждания във взаимоотношенията с любимия човек. Само че не бързайте, бъдете по-търпеливи. През почивните дни ще изпитате мир и хармония.

 

Стрелец

В средата на седмицата ще са ви необходими сериозни усилия на волята, за да запазите търпение и да не прекратите важна дейност. Не е време за изгаряне на мостове и забягване в неизвестна посока. Опомнете се, сръдните никога не водят към добро. Променете тактиката – ще се промени резултата.

Козирог

Опитайте се да бъдете сериозни и да разберете по-добре своите чувства и желания. Възможно е в живота да има изненади и не винаги може да се обича по програма и да се спазва график. Почивните дни са благоприятни за семейна среща.

Водолей

Любовна история може лека полека да ви разочарова, заради клюки и шушукания по ваш адрес. Пазете репутацията си. В първата половина на седмицата може леко да се завъртите около нечий пръст и това да ви вкара в дълбоко заблуждение. Ако не спрете на време, то вие ще се окажете в центъра на заплетена любовна интрига.

Риби

Емоционалната сдържаност е ваш съюзник. Опитайте да не сте критични, особено в петък, тъй като вероятността да се скарате с любимия човек е голяма. Ако вие намерите сили да проявите коректност, то в края на седмицата всичко ще протече гладко.

Добави в Svejo

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information