Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Сря04252018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Дневен хороскоп за всяка зодия

oven telec Зодия близнаци Зодия рак Зодия лъв Deva Vezni Зодия скорпион strelez Зодия козирог Зодия водолей Зодия риби

Седмичен хороскоп за периода 11-17 ноември

sedmichen horoskopОвен: Тази седмица решителното и агресивно преследване на целите, може да ви направи нетърпеливи, потискащи, прекалено конкурентни!

Това може да не ви позволява сътрудничество както в професионална така и в лична насока. Вие ще трябва да си поставите някакви граници, за да не излизат нещата от контрол. От сряда, Нептун се завръща в знака на Риби, и упоритата работа и постоянство може да ви помогнат да преодолявате всяко препятствие. Внимавайте, хубаво е да вземате умни и мъдри решения, за това къде да насочите усилията си, за да не нараните емоционално вашите близки хора!

За необвързаните представители на зодия овен, седмицата може да доведе до ново запознанство, което да ви притесни, както и желанието за флирт и удоволствия рязко да се повиши, но това не означава да се доверявате сляпо на непознати. Ако сте обвързани, може да имате малко трудности във връзката, понеже очакванията ви към партньора са прекалено големи. Опитайте се да останете спокойни и да имате по съществен контакт, за да се почувствате взаимно по-добре. Това, което искате да постигнете в работата си, ще успеете да направите по начина, по който само вие си знаете и можете. От началото седмицата ще сте изпълнени с динамика, ще сте в постоянни срещи и разговори, ще решите доста теми и проблеми. Започва финансово подобрение, което ще уравновеси нещата и ще ви помогне да оправите стари задължения.


Телец: Седмицата ще е положителна за вас, ще ви се отдаде възможност да изразите открито и решително вътрешните си чувства.Ще намерите целите в живота си и в личните отношения. Ще откриете тайни от характера си, умения и интереси, непознати ви до сега. От сряда нататък, личните ви отношения ще се задълбочат и ще придобият повече смисъл. Внимавайте половинката си, възможно е да има конфликт, който лесно може да бъде преодолян ако не искате невъзможни неща от любимия човек. Само с разбиране можете да заздравите тази връзка и това е начина на действие, който трябва да следвате. Ако сте необвързан,е възможно да имате ново запознанство на работното ви място или от някакво събиране, което може да се превърне във връзка. Тази седмица е благоприятна за постигане на професионалните ви цели, и за преодоляване на много от проблемите. Финансите ви ще са нестабилни, за това се постарайте да ограничите вашите разходи.


Близнаци: Тази седмица трябва да сте много внимателни, защото има вероятност да направите погрешна преценка и ход в някоя ситуация и да се окажете измамени. Постарайте се да бъдете разумни и справедливи с всички, с които имате контакти защото лесно можете да бъдете обвинени в егоцентричност и егоизъм. Съботата е подходящ ден за да прекарате с близките си, за това забравете лошите неща и оплакванията за друг път. Очертава ви се сантиментална седмица. За свободните има вероятност от ново сближаване. Еротичните ви желания ще се осъществят, а чувствата и страстите ви ще се увеличат. Но внимавайте да не искате от половинката си прекалено много, защото тогава всичко може да се обърне срещу вас. В професионална насока, седмицата ще бъде много силна и благоприятна за преодоляване на много от проблемите ви, за нови начинания започват нещата да влизат в правилния път.Избягвайте сериозни споразумения и правете икономии.


Раците през тази седмица ще бъдат изпълнени от мисли и усещането, че никой не може да ги разбере. Ще бъдат предразположени да приказват много на хората около тях и трябва да внимават с това, за да избегнат неприятни ситуации и излишни дрязги. Ще бъдете водени от чувствата си, а не от логиката през тази седмица, и по този начин ще вземете много решения за любовния си живот. Добре ще е да проведете разговор с партньора си, за да си на ясно с мисленето му за бъдещето ви. Ако сте сами, научете се да прекарвате добре и оставете времето да се погрижи за вас. Напрежението ви на работа ще се увеличи, но ще се почувствате уверени в себе си и ще преодолеете това и всичко ще започне да се подобрява. Време е да помислите и върху плановете, които имате от много време.Възможност за увеличаване на приходите, стига да се погрижете за висящите от миналото задължения.


За Лъвовете това е седмица с големи възможности за подобряване на живота.Трябва да внимават да не направят грешки от прекален оптимизъм и да не поемат големи рискове,които биха застрашили печалбите им. Периодът е добър за намиране на алтернативни решения на всичко което ви вълнува, но и за споделяне и предложение на идеите си на подходящите хора , които могат ефективно да ви помогнат.Неизбежен е и конфликт с близки хора, на който не би трябвало да дадете продължение. Тази седмица е благоприятна за романтика, отношенията с партньора ви могат да ви притеснят от някой действия, но вместо да се карате отговорете по същия начин. Събота и неделя изберете да прекарате времето си с близките да избягате от всекидневието. Необвързаните ще имат възможност да прекарат любовни моменти, но само до там, за това бъдете подготвени, за да не останете разочаровани. Благоприятна седмица за промени които планувате от доста време, но трябва да внимавате от излишните разходи, за да не излезете извън контрол с разходите. Много от проблемите ви ще имат решение а финансите ви ще се подобряват.


Дева: Седмица благоприятна за промени и нови начинания, които ще ви донесат и много изненади. Положителни развития ще помогнат много за да се оправи вашето настроение и да погледнете на бъдещето с оптимизъм. Очарованието ви е на върха си и добре ще е да използвате това за постигане на професионални и лични цели. Ако останете съсредоточени и решителни, тази седмица можеш да направите чудеса. Въоръжени с много страст ще гоните повече от всякога емоционално удовлетворение. Енергията и решителността за промяна на всичко което не ти харесва, ще ви водят тази седмица и можеш да поставите ново начало и да сключите нови договори и споразумения. Финансите ви ще са добре, без особени проблеми и ще успеете да се справите и с някой належащи задължения.


Везни:Подходяща седмица за всякакви сериозни начинания свързани с работата. Подреждането на планетите ви прави по-дисциплинирани и по-ефикасни в действията. Без излишни заобикалки претендирайте, за всичко, което ви се полага. Личните ви отношения са на добър път и може да премахнете дори и най-малките проблеми във връзката ви. Свободните да се активират, защото е дошъл момента да намерят партньора си. В работата ще имате безброй възможности за успех и за справяне с проблемите, които са ви се спъвали до сега. Постарайте се да намерите начин за нови приходи!


За Скорпионите седмицата ще донесе светлина в разрешаването на проблемите. Очаквайте големи промени в живота си, защото всичко започва да се подрежда и да става както сте го замисляли и мечтали. Положителен период за постигане на цели и успехи и в професионална насока, успехите ще повдигнат вашето самочувствие и това ще разгърне таланта ви. Личните отношения ще се подобряват и ще вървят от добро към отлично, и ще ви впечатлят множеството възможности за подобряване на връзката ви. Самотните, не стойте повече в къщи защото сега е най-добрия момент за започването на една страстна и незабравима връзка. Много от проблемите ви в работата до сега ще бъдат разрешени, и ще имате възможност за разрешаване на множеството събрали ви се проблеми. Седмицата ще ви донесе и много възможности за увеличаване на доходите, за това бъдете нащрек.

Стрелците ще имат една спокойна и положителна седмица, с положително развитие на нещата във всички насоки. Най-важното за вас е, че тази седмица ще почувствате емоционална сигурност на приятелските и лични взаимоотношения, и това ще ви помогне да се почувствате уравновесени. Имате дребни проблеми във връзката си, които искате да премахнете и това ще започнете да го постигате. Навлизате в нова фаза на отношенията с любимия човек като промените ще са към по-добро. За тези които все още търсят своя партньор, най-вероятно ще намерят такъв и това ще е начало за една дълготрайна връзка. Научете се да сграбчвате всяка възможност, и това ще ви помогне за успехи в работата. Очаквайте още по-добри развития на работното ви място и много възможности за реализация, които не трябва да изтървате. Много от задълженията ви които до сега ви държат под напрежение, ще започнат да се подреждат и с това ще отпадне притеснението от вас.

Козирог: Динамична седмица, много притеснения и "бягане" ви очакват, но вие си знаете, че всичко което преследвате ще го постигнете много скоро. Настроението ви ще се подобри от ново запознанство, което може да се превърне във връзка и да направи седмицата ви фантастична. Еротичния и романтичен климат, който ще доминира в живота ви, ще помогне за приятните разговори с вашата половинка и за разрешение на проблемите ви. Необвързаните ще бъдат приятно изненадани с нова голяма любов. На работното място нещата ще си протичат добре с успехи,подготви се за нови неща и за успехи в каквото се захванеш. Ще се справите успешно и със задълженията, които ви измъчват толкова време и нещата ще поемат пътя си.

Трудна седмица за Водолей! Оптимизъм и песимизъм ще се редуват, проблеми в къщи и напрежение ще ви накарат да се почувствате притеснени и ще е добре да сте предпазливи, за да не влизате в конфликти и да не кажете приказки, за които ще съжалявате. От сряда нататък нещата ще започнат да се оправят,и да предразполагат към нови начинания.Обвързаните да внимават,седмицата им носи доста напрежение в отношенията и чак в края на седмицата ще стане благоприятно за разговори и решаване на проблеми с половинката.За самотните, още малко търпение скоро идват и за вас добри дни.Доста от проблемите на работа които ви притесняват ще бъдат разрешени,Ще имаш възможността да реализираш плановете си, но това чак към края на седмицата.Именно тогава можете да очаквате и прекрасни за вас предложения свързани с работата ви, които ще трябва да обмислите сериозно и отговорно.

Динамични,позитивни и енергични ще са Рибите тази седмица, използвайте това и не се задоволявайте от постиженията си защото сега е момента да направите живота си много по-добър. Очакват ви много и големи разговори, но това не бива да ви притеснява защото ще е както за ваше добро така и за доброто на връзката и половинката ви. Измъчените от самота, усмихнете се седмицата е подходяща за нови запознанства, заредени с енергия и надежда за сериозна връзка. Всеки ден от седмицата ще е подходящ за увеличаване на приходите ви и решение на проблемите, които ви действаха като спирачка до сега. Нещата ще се уравновесят и това ще донесе усмивка на лицето ви и успокоение.

Хороскопът е изготвен от Елис. Всички права запазени.

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност

нюзлетър

Получавайте новини от нас
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information