Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Чет05242018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Дневен хороскоп за всяка зодия

oven telec Зодия близнаци Зодия рак Зодия лъв Deva Vezni Зодия скорпион strelez Зодия козирог Зодия водолей Зодия риби

Седмичен хороскоп за периода от 18 до 24 ноември


horoskopi-elisОвен
: Серия от малки промени, които ще се случват около вас, могат да създадат положителни промени за вас, стига да

останете в контакт със събитията и да се възползвате от тях и възможностите, които ще ви се отдадат.

Към средата на седмицата ще имате добри перспективи за финансовото ви състояние, които ще ви изненадат приятно.

Обвързаните ще имат възможност да се насладят на красивите моменти с половинката си. Повишеното ви настроение, ще ви помогне да се почувствате още по-близо до партньора си и да преодолеете проблемите, които ви притесняват от известно време. Що се отнася до свободните, седмицата е подходяща за да можете да създадете една нова връзка както сте си я мечтали до сега. Направете нещо драстично, докато настроението ви подхожда на това.


Телец: Въпроси свързани със семейството и личния ви живот ще са ръководещи през тази седмица. Възможно е да имате някой затруднения в контактите с роднините ви, но с малко дипломация и снизхождение, ще успеете да направите нещата положителни за вас. Ще започнете да намирате разрешение на личните ви въпроси които бяха в застой за дълго време. Постарайте се да изразявате и показвате всичко, което чувствате за половинката си, без задръжки и страхове. Резултатите от старанието ви ще са повече от задоволителни. Необвързаните, избягвайте краткотрайни връзки, защото е възможно да бъдете наранени от това. Предпочетете да сте за малко сами. В работата за разлика от любовта, нещата ще са много по-добре.Тази седмица ще ви се отдадат много възможности за нови начинания в работата. Избягвайте всичко, което може да ви доведе до конфликт с колегите, и останете верен на плановете и програмата си. Покажете уменията си с повече смелост и увереност.Финансите ви, ще започнат да се подобряват чувствително.


Близнаците ще имат една положителна седмица. Оптимизъм , любов, радост, пътувания, без много да се замисляте за икономическото си състояние, това се очертава да е вашето ежедневие. Ще успеете да се справите с проблемите с разум, придобивате смелост и излъчвате уникален чар. Всичко това ще ви помогне да изпълните всяка мисъл, която ще породи изискания ви ум. Внимавайте само да разяснявате навреме всякакъв вид недоразумения. Като цяло опитвайте се да запазвате самообладание и да сте благодарни от живота и всичко хубаво, което ви предлага. Няма да имате възможността да прекарате много добре с вашата половинка и да направите вашите планове за бъдещето ви. Необвързаните ще успеят да уравновесят нещата и нови запознанства ще ви накарат да видите нещата за любовта с по оптимистичен поглед. Отнесете се с голямо внимание към работата си. Избягвайте експерименти, които могат да ви изложат.Внимавайте, за думите, които казвате, и за действията си, за да не нараните своите колеги или съдружници. Не предприемайте финансови стъпки, които биха ви изкарали извън плановете ви.


За Рак, седмицата идва с удовлетвореност и оптимизъм.Започва да се вижда светлина от тъмния тунел, в който бяхте до сега, и с това да изчезват тъмните и лоши мисли от главата ви. Отделете повече време на любимите ви хора и споделете с тях оптимизма, който ви е обзел. Хармонията, която ще имате във вашия дом, ще ви достави мир и спокойствие. Ще имате възможност да се насладите на красиви моменти с вашия партньор, стига да му покажете всичко, което чувствате за него, той ще ви отвърне с много обич и внимание предоставени от сърце. Необвързаните ще бъдат изненадани от нови лица, които ще нахлуят в живота им и ще ги накарат да се чувстват щастливи и добре. В работата ще имате доста притеснения, за неща, които ви засягат и занимават от дълго време насам. Бъдете съсредоточени и внимателни и защитете правата си. Финансово не се очакват много добри неща, за това бъдете сдържани и внимателни.


Седмицата носи чувство на удовлетворение и спокойствие за Лъва. През първите четири дена започват да се оправят лошите неща около вас и това ще допринесе за по-доброто ви настроение. Ако успеете да организирате ежедневието си, нещата ще са още по-добри за вас. Открийте вашите скрити способности и ги изкарайте навън. В личните отношения всичко ще е по-добре, най-вече събота и неделя. Ако все още не сте намерили своя партньор, сега е момента да направите и това. Ако имате връзка, възползвайте се от добрия период и поправи всичко, което ви измъчва до сега. Не се страхувайте да обсъдите с половинката си всички проблеми и да намерите заедно отговор на всичко, което ви вълнува. Опитайте се да живеете с по-малко проблеми и забравете за спомените от лошото минало. Свободните Лъвове, ще имат възможност за еротична седмица с незабравими спомени. На работа си дръжте очите отворени, защото е възможно да имате проблем със съдружниците си, защото вашето развитие е по-голямо от тяхното. Отдавайте внимание на сделки само с хора, на които имате доверие. Не правете нещо, което може да ви притисне в бъдеще и обмисляйте всяка стъпка, преди да изхарчите пари за ненужни неща.


Дева: Динамична седмица, в която ще успеете да разрешите много от проблемите, които ви засягат. Дори и ако някой или нещо ви се изпречи на пътя, не се отказвайте. Лесно и без много усилия ще се справяте с всичко. Дните са подходящи за нови начинания в работата, като е много вероятно да постигнете успех по един напълно непознат, за теб до сега начин. В личните отношения ще трябва да обърнете повечко внимание, така че силните чувства и емоции, както твоите така и на партньора ти да се запазят във времето. Ще имате някой силни конфликти, които ще са породени от ревност и някой оплаквания които имате. Опитайте се да се успокоите и да видите нещата в реалният им размер, преди да причините вреда на връзката си. За тези, които са сами, по-добре ще е да внимавате и да не се обвързвате тази седмица. На работното място можете да реализирате някои от плановете си,стига да подхождате със спокойствие и планиране без прибързани действия. Така по-бързо ще стигнете до положителни резултати. Финансови възходи и падения, но ако успеете да задържите нещата в равновесие, ще бъдете победител накрая.

За Везните седмицата ще е много добра и успешна.Поели сте по правилния път дори вие самите да не осъзнавате това. Помнете, когато се усмихвате привличате радостта, това е закона на вселената! От друга страна, някой от романтичните ви връзки, които на са изпробвани до сега, ще минат през това изпитание. Дали си заслужава и дали ще се задържат тези връзки зависи от това колко са здрави основите им. Обвързаните тази седмица, ще е добре да показват по-голям интерес към половинката си, да намират повече време за да прекарват заедно. Покажете обичта си и ще я получите обратно двойно! Тия които са сами все още, ще имат възможност за красиви моменти, нови запознанства, които ще върнат хубавото ви настроение. В бизнеса се опитайте да се задържите по пътя който сте поели и да не променяте плановете си. По природа сте внимателни, и нямате голям риск от прибързани и грешни решения. Увеличават се задълженията ви през седмицата, за това се организирайте добре и мобилизирайте силите си. Резултата ще оправдае усилията ви. Избегнете прекалените и ненужни разходи и ще избегнете проблемите.

През тази седмица до петък Слънцето ще се движи в зодиакалния знак на Скорпионите. Без много да се замисляте и страхувате можете да вършите всичко в професионална насока. Дните са подходящи дори за нещо повече от нормалното, само внимавайте с оптимизма си, за да не изглеждате несериозно. Постарайте се на всяка цена, да задържите добрия тон и отношения с колегите и сътрудниците си. Ще имате възможност да се насладите на много и красиви моменти с вашия партньор. Оставете романтиката ви на свобода и ще прекарате приятни моменти. Самотните, за вас се очертава ново запознанство, което ще ви поднови и развесели. Очакват ви непредвидени събития и забавления, които ще ви изстрелят по професионалния ви път. Не мързелувайте и се възползвайте от това. Не се страхувайте за финансите си, те ще бъдат положителни.


Стрелец: Намерете време както за себе си, така и за всички около вас, които имат нужда от това. Духовните пътешествия, които искате да направите, ще ви донесат някой ограничения, но така ще успеете да опознаете повече себе си и нуждите си. Достигането както на професионални така и на лични цели е по-близо от всякога до успеха. През уикенда подхождайте внимателно и обмисляйте добре, за да не стигнете до извора и да не пиете вода. През седмицата, която предстои, гледайте да прекарате колкото се може по добре с половинката си. Загърбете миналото и започнете всичко от начало с него, забравяйки всичко и всички които ви нараниха! А необвързаните представители на зодия стрелец, ще имате шанса да прекарате добре с любими хора , но се открива възможност и за нови запознанства със сериозни последици. На работата си, е задължително да бъдете съсредоточени и дисциплинирани. Ще имате възможности, от които можете да се възползвате и трябва да сте постоянно в готовност да ги разпознаете. Възможно е да направите финансови грешки, за това не поемайте много големи рискове.


Козирог: Седмицата идва за вас с голяма доза забавления и с любов, която ще даде усмивка на лицето ви. Ще се изпълните с оптимизъм от нови запознанства и предстоящи събития. Внимавайте да не развалите доброто си настроение с незначителни лоши събития, които може да имате на работното място. В личния живот, ще трябва да вземете мерки и да направите някой промени. Да отделяте повече време за вашата връзка, защото сега е подходящ момент да бъде обновена. За вас, които сте все още сами, нови личности ще променят живота ви и ще ви изпълнят с оптимизъм и надежди и ентусиазъм. Бъдете нащрек, и не вдигайте много шум около работата си,защото ще има много неща, с които да се занимаете и трябва да избегнете негативните коментари на колеги и съдружница. Финансите си дръжте в равновесие и не преминавайте към големи покупки които в бъдеще ще ви донесат загуби.

За вас представители на зодия Водолей, седмицата ще подчертае вашето творчество, и ще сте с крачка по-близо до постигането на целите си. Ще имате възможността да разрешите някой недоразумения, които са излезли в семейните ви отношения. Ревност и злоба от доброжелатели няма да липсват, но не обръщайте внимание на това и се старайте да сте добре с близките, си които са ви толкова нужни.Възможно е да бъдете притиснати от половинката си, но запазете самообладание и не влизайте в конфликти, които само ви отдалечават един от друг. Колкото до тия, които си лягат самички вечер, очертават се нови привлекателни завоевания. Едно лице обаче ще е това, което ще ви даде радост и надежди. Много контакти ще осъществите тази седмица свързани с професията ви. Покажете динамика и увереност в себе си и в силите си и постигайте целите си колкото по-ефективно е възможно. Финансово ще имате големи промени , но и възможност за спестявания, които ще са ти така необходими за празничния период. Не се оставяйте да бъдете увлечени в разходи, които ще ви създадат главоболие.


Една доста добра седмица се очертава за Рибите. Добро развитие на нещата и радостни изненади, които ще следват едно след друго, ще ви накарат да не вярвате на това, което ви се случва, колко добре се развиват нещата в живота ви. В семейството се очаква весела атмосфера и вие предавате радост и добро настроение на всички, с които имате контакт, нещо което ще стане причина всички да търсят и искат да са в компанията ви. Сега можете да се надявате и очаквате професионални успехи и увеличение на финансовите постъпления, стига да правите това, което инстинкта ви подсказва. Обвързаните, обърнете повече внимание на половинката си, кажете и покажете това, което чувствате и помогнете за премахването на страховете, които има. Необвързаните ще имат доста завоевания и няма да знаят кой трябва да е техния избор. На работа ще трябва да покажете последователност, за да избегнете проблеми с висшестоящите, и да мислите добре преди да поемете нови отговорности. Финансите ви са в период на възстановяване.


Хороскопът е изготвен от Елис. Всички права запазени.

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information