Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Чет05242018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Дневен хороскоп за всяка зодия

oven telec Зодия близнаци Зодия рак Зодия лъв Deva Vezni Зодия скорпион strelez Зодия козирог Зодия водолей Зодия риби

Седмичен хороскоп - трудна седмица за везни и водолей

седмичен хороскопЕдна спокойна седмица ще имате вие, които сте зодия Овен. Сравнително лесно ще се справите със задължения и висящи сметки, но избягвайте важни разговори с

хора, от които зависи професионалното ви развитие, освен ако не сте сигурни на 100 % за вашите действия и възможности. Обвързаните ще имат възможност да покажат своята романтичност на половинката си и това ще е положително за връзката ви. Партньора ви се нуждае от вас и трябва да обърнете внимание на това. С държанието си можете да намалите дистанцията, която има между вас в последно време. За вас, които сте все още сами, започнете да правите планове за бъдещето си и е много възможно да започнете и нова връзка. Тази седмица ви се предоставят доста възможности да докажете таланта, който притежавате. Ще получите много нови бизнес предложения, които заслужават внимание. Погрижете се да задържите равновесието на приходите и разходите си.


Тежка седмица за Телец. Все нещо ще ви пречи и ще ви е виновно и ще ви кара да хленчете и оплаквате. Ще те дразни, че домът ви плаче за ремонт (по ваша преценка), ще са ви виновни колегите, които мислите, че само ви се налагат. Ще ви дразни дори партньора ви, който изведнъж е започнал да става лош и да има лоши навици и държание (това според вас винаги). Не се и замисляте дори че единственото, което ви пречи е дебелата глава, ината и консервативното ви мислене. Време е да си отворите очите и да започнете да виждате нещата реално. Обвързаните ще имат възможност да разрешат личните си проблеми, които от доста време са в застой, стига да се отнесете с малко повече толерантност и добро отношение към вашата половинка. Необвързаните няма да имат късмет. Ще имате доста запознанства, но никое от тях няма да ви се стори сериозно, заслужаващо вашето внимание и обещаващо бъдеще. В работата си, ще можете да разрешите много от задачите и проблемите, които са висящи. Благоприятна седмица за нови начинания. Бъдете по-внимателни с потребителската си мания, която може да ви изкара от плануваните разходи и да ви навлече проблеми.


Близнаци: Тази седмица е подходяща за увеличаване на социалната ви активност, за приятни приключения изпълнени с много адреналин. Дни подходящи за екскурзии и пътувания. Дни в който ще бъдете изпълнени с чар и блясък. Характерна черта на седмицата е оптимизмът, от който идва и голямата ви енергия, която трябва да използвате за постигането на целите си. В личните ви отношения ще трябва да сте доста внимателни тази седмица. Някои недоразумения, които възникват между вас и партньора ви, ще създадат проблеми и ще ви отдалечат един от друг. Необвързаните бъдете внимателни много е възможно да имате случайно запознанство и любов от пръв поглед, но за жалост без никакво бъдеще в тази връзка. Бизнес програмата ви е доста натоварена и трябва да сте изключително внимателни в действията си. Приказвайте малко и обмисляйте всичко, което казвате. Внимавайте и не предприемайте нищо, което ще ви вкара в големи разходи и ще донесе проблеми и дисбаланс на финансите ви.

Рак: Бъдете внимателни през тази седмица. Изключително неподходяща е за нови начинания, искане на увеличение или услуга от началниците си. За това бъдете сдържани и не разкривайте вашите планове и цели, преди да сте сигурни за намеренията на хората около вас. Освободете се всичко и всички, които биха ви създали или въвлекли в проблеми и оставете настрана чувства като състрадание и чувствителност. В личните си отношения, студенината може да предизвика проблеми, но по-добре да не претендирате за чувства от любимите си хора, защото можете да навлезете в нежелан спор и конфликт, да си навлечете сурова критика. Замислете се добре преди да искате да уточните или разясните нерешени проблеми с вашата половинка. Необвързаните, ще имате ново запознанство, което ще ви изпълни с радост и надежди. В работата бъдете внимателни и търпеливи. Не се увличайте и не правете прибързани движения, които биха могли да объркат вашите планове, да ви изложат и да ви донесат загуби и притеснения.


Лъвът ще има нужда от голям самоконтрол тази седмица. Опити за упражняване на власт и господство излизат на повърхността и трябва да внимавате с това, за да избегнете конфликти и конкурентни поведения. Тези крайности могат да доведат до грешки в тактиката и стратегията ви, както в личния живот, така и в професионалния. Проявете повече търпение през тази седмица, за да избегнете ненужните проблеми с партньора си. Спестете критиките си и не се отдалечавайте емоционално от половинката си, ме стигайте до крайности, след като знаете, че това не ви е най-добрият период. Необвързаните, имайте малко търпение още. Ще имате нови запознанства, от които ще бъдете доволни и с повдигната психика. Възможна е любов от пръв поглед, но без никакво бъдеще.


Дева: Ако имате на ум нови идеи, проекти и планове, които искате да реализирате, добре ще е да преразгледате всичко и да го обмислите, защото нямате големи шансове за успех. Нещата в бизнеса ви са доста странни и по-добре ще е да избягвате прибързани движения. Обмисляйте добре всичко и не бързайте, за да нямате лоши последици и сериозни грешки след това. Погрижете се за вашето здраве. Срещайте се с добри приятели, които ви носят радост и ви зареждат с енергия. Обвързаните ще прекарате чудесни моменти с вашата половинка. Ще имате и възможността да поправите доста от проблемите във връзката си и отношенията с партньора си. Необвързаните можете да направите множество запознанства, променете настроението си и прекарайте весело и безгрижно, особено през почивните дни. Финансите ви се нуждаят от внимание. Не предприемайте нищо преувеличено и избягвайте опасни и необмислени действия.


Трудна седмица за Везните. Не че не зависи от вас и не е във възможностите ви да промените нещата. Проявете търпение за нещата, които все още се бавят да се случат и се отлагат. В работата търсите решения на проблемите, които са ви притиснали, но решенията се бавят. Не бързайте, търпение е нужно в този труден за вас период. Голямо внимание за всякакъв вид начинания, за да не се окажете в трудна позиция. Обвързаните, внимавайте и оставете извън връзката си трети, които е възможно да ви донесат много проблеми. Добре ще е да отделяте повече внимание на връзката си и отношенията с партньора ви. Необвързаните, не се впускайте в търсене, периодът е напълно неподходящ и ще сгрешите. Имайте малко търпение и скоро нещата ще се променят и ще намерите нещо, което заслужавате. Задълженията ви в работата ще са увеличени, не изтървайте възможността за някой промени, които биха ви били от полза. Финансите ви започват постепенно да се подобряват и ще ви се отвори възможност да инвестирате парите си и да увеличите доходите си.


Интересна седмица очаква Скорпиона. Срещата ви с истините от личния живот може да ви донесат много болка и тъга, но от това ще излезете по зрели и силни. Ще възникнат много проблеми и ще трябва да ги решите незабавно, за да успеете да се задържите с твоята половинка като едно цяло. В работата обаче е противоположно на личния живот, ще имаш безброй възможности за развитие и постигане на целите. В събота и неделя ще имате възможността да се насладите на радостни и красиви моменти с половинката си, но до тогава се отнасяйте с търпение и дипломатически избягвайте дребни проблеми, които ще възникват и може да развалят настроението ви. Романтична изненада ще ви накара да прекарате незабравими моменти с партньора си. Необвързаните се опитайте да прекарвате спокойно, и въоръжени с търпение изчаквайте да намерите подходящия за вас партньор. Не губете куража си. Тази седмица е подходяща да направите някой промени в работата си, които в миналото не сте успявали. Проблеми, които са задържали изпълнението на вашите планове, скоро ще отпаднат и ще бъдете доволни от успеха си. С финансите имайте задръжки и не правете нищо, което ще ви извади от направените планове.


Стрелците тази седмица ще бъдат облагодетелствани и с голям късмет, усилията ви ще изпъкнат и ще бъдат признати и всичко, което търсите толкова време намира правилния път, за да се доближи максимално до вас. Ще почувствате, че можете да продължите напред в изпълнението на всички ваши планове, професионални и лични, без да има опасност, несигурност и неуспехи. Личните ви отношения ще имат възходи и падения, и ще почувствате разкаяние и вина за безразличния си подход, към вашите любими хора. Обвързаните ще имат възможността за подобрение на връзката, за разговори по всички теми, които представляват интерес за вас и ви притесняват. Необвързаните имайте още малко търпение и скоро ще можете да намерите вашата половинка, която заслужавате. В работата ще имате доста успехи, ще постигнете много неща с вашите колеги. Избягвайте преувеличения и не надценяват способностите си, защото така рискувате постиженията си, без да го осъзнавате. Ще имате възможност и за увеличение на финансите си.


Добра седмица за Козирог.Ще имате късмет и признание съпътствани от творчество и успехи. Ще видите вашите цели да се сбъдват. Влиятелни хора или такива с по високи позиции от вас, ще подкрепят в действителност и ще ви помогнат да почувствате сигурност и стабилност в икономическия сектор. Добри дни и за личните ви отношения, ще се освободите от съмнения и дилеми и ще се почувствате подновени изцяло. Време е да загърбите всички притеснения и да се отдадете на своята любов. Да покажете повече интерес и да изразявате чувствата си. Необвързаните да знаете, че темпераментът ви ще е като магнит, който ще привлече много нови лица и запознанства в живота ви. В работата си ще трябва да сте доста организирани, за да успеете да се справите с всичко. Опитайте се да спестите малко пари, за да успеете да прекарате празниците спокойно и без главоболия.


Водолей: Тази седмица добре ще е да сте много внимателни с решенията, които трябва да вземете във вашата професионална среда. Обръщайте внимание на всеки детайл, преди да предприемете нещо, защото има голям риск да сгрешите и да се окажете измамени. Ще имате много натиск, трудности и фронтове, с които ще трябва да се справите, но притесненията, които чувствате и имате няма да ви дадат да намерите отговорите. Шансове за от блокиране на някой от проблемите, няма да липсват, не се страхувайте и да рискувате и да направите някой промени, които ще са ви от полза в бъдеще. Личните ви отношения са в период, в който ще имате доста неприятности и проблеми. Използвайте логиката си и намерете решения, за да излезете от безизходицата, в която се намирате и да оправите вашата връзка, която жонглира на опънато въже. Ще изпитате нуждата за размисъл и разговор с партньора си за връзката ви. Проблемите ви лесно ще разрешите, достатъчно е всеки от вас да се опита да разбере другия и нуждите, които има. Свободните ще имат много запознанства, от които ще се почувстват удовлетворени и щастливи. Внимание с финансите, защото седмицата е неподходяща да рискувате парите си и за големи инвестиции.


Подходяща седмица Риби, за подобрение на всичко, което е било в застой за дълго време. Възможно е да имате отдалечаване от партньора си, но е във вашите ръце да излезете от тази неприятна ситуация, стига да погледнете на всичко с логика, а не само с чувства и емоции. Ще трябва да проведете повечко дискусии с половинката си, за да разрешите проблемите, които задържат тази връзка на едно място без развитие. Късметът няма да закъснее да намери и самотните и да им се усмихне, много скоро се очаква ново запознанство, което ще върне усмивката ви и ще ви направи щастливи. В работата си гледайте да си сдържате нервите, да сте постоянни и последователни във всичко, което сте запланирали. Можете да постигнете много важни неща, ако останете скромни и не избухвате. Голямо внимание обърнете на финансите си, и избягвайте да правите неща, които биха ви затруднили в бъдеще и създали проблеми.

Хороскопът е изготвен от Eliss. Всички права запазени.

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information