Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Чет05242018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Дневен хороскоп за всяка зодия

oven telec Зодия близнаци Зодия рак Зодия лъв Deva Vezni Зодия скорпион strelez Зодия козирог Зодия водолей Зодия риби

Седмичен хороскоп - рибите и близнаците в земетръсната зона

horoskope-zodia 1Овен: Очаква ви седмица на радост и забавления! Смехът е  необходим част от живота ви и вие постоянно го търсите.

Веселбата за вас е нужда и вие имате неповторимия талант да предавате радостта си на хората около вас. Седмицата ще бъде добра за вашите финанси, защото ще видите да се оправят и да се увеличават чувствително. В личния живот, ще прекарате приятни и незабравими дни. За това ще помогне лъчезарната ви усмивка и доброто ви настроение. Приятелите и любовта играят важна роля в живота ви и обвързаните ще прекарате щастлива седмица с половинката си. Необвързаните също да очакват интересни дни с много изненади. Работата ще ви донесе много контакти и дискусии. Благодарение на добрия ви подход към нещата ще имате само положителни резултати за в бъдеще. Предложения за нови неща и начинания не оставяйте необмислени, а  дайте шанс да се осъществят. Не изтървайте възможностите. Опитайте се да не правите излишни разходи и имате голям шанс да увеличите спестяванията си. Разходите си вървят и задълженията ви много пъти ви изкарват от заплануваното. Периода обаче е подходящ за мислене и обсъждане на въпроса за увеличаване на приходите ви.                                                                    

Телец: От избраните ви цели, се насочете и гонете тия, които ви изглеждат най-достижими и лесно постижими. Свършете по-добре малко от задачите си, но добре. По природа вие сте здраво стъпили на земята, и това ви помага да оценявате реално и добре това, което имате и да не гледате какво имат хората около вас. Връзката ви ще премине през възходи и падения, добри и лоши моменти, щастливи и приятни и неприятни на моменти.Това да не ви отчайва и не означава, че е голямо зло. По този начин връзката ви ще бъде тествана и ще можете да знаете дали можете да имате бъдеще. Опитайте се да прекарвате спокойно и романтично и гледай нещата само от положителната им страна, за да не се разстройваш несправедливо. Избягвайте тези дни да обсъждате проблемните ситуации на вашата връзка, остави това за следващата седмица например. За свободните, очаквайте изненада от човек от миналото си. Преценете добре нещата и помислете дали си заслужава да позволите да се завърне в живота ви и имате бъдеще заедно.В работата си бъдете внимателни и обмисляйте вашите стъпки. Ще имате възможност да разрешите много от застоялите се проблеми и задачи благодарение на помощта на вашите колеги. Малки, но съществени вашите стъпки ще ви помогнат за професионалното ви развитие. Отличните организационни способности, които имате и точността, с която се отличавате ви приближават все повече до вашите цели. Финансите ви не са в най-добрия си период, за това се постарайте да правите икономии за да успеете да се справите с многото задължения които имате да уреждате.

Близнаците са в труден период и вече много ясно са разбрали това. Важното е да успеете да се справите с тези трудни моменти и да вдигнете глава и излезете победител с вяра и оптимизъм, за добро и хубаво бъдеще. В личен план сте в една ситуация, от която ви се иска да можехте да избягате и да се скриете. Нови запознанства ви очакват, и за вас които сте във връзка, ще трябва да подходите умно и внимателно ако искате да задържите връзката, която имате. Помислете добре преди всяко нещо, което правите. Имате желание да проведете разговори за отминали неща и ситуации, но знайте, че до четвъртък не е подходящо време за такова начинание. Отпуснете се и прекарайте добре с половинката си, и двамата имате нужда от това. Ако нямате такава, използвайте свободното си време и правете неща които ви харесват и развличат и не губете времето си с мисли за миналото.Бавно, но все пак ще успяваш да постигаш целите си.Всичко което сте запланували ще става по начина по който сте го замисляли.Ще имате много срещи и разговори,предложения за нови неща и нови бизнес партньорства. Добре ще е да не избързвате и да оставите окончателните решения за по-късно. Създайте сега необходимите контакти, но оставете инициативите за в бъдеще. Внимавайте за извънредни и непланирани разходи и не се поддавайте на изкушения и ненужни покупки и харчения.

Рак: Работата, ще е основното, което ще ви занимае през тази седмица. Ще бъдете поставени пред сериозни дилеми, кой път да изберете, за да имате по-добри перспективи за вашето бъдеще. Избегнете на всяка цена прибързани решения и действия, защото не сте придружени от чисти мисли и правилна преценка  и това прави вашето бъдеще доста несигурно и мрачно. Очакват ви нови запознанства, които обаче може да ви изкарат от контрол и да подложат на изпитания вашата връзка. Дължите на вас и партньора си да обмисляте и преценявате добре всичко, което се случва и да вземете някакви окончателни решения и действия. В работата всичко може да бъде наред, с нови партньорства и бизнес начинания, достатъчно е само да имате търпение и да не правите прибързани стъпки. Обмисляйте всичко до последната и на-малка подробност и всичко ще върви по вода.Тази седмица можете да обсъдите и евентуални увеличения на доходите си и да обмислите начини за нови приходи. Избегнете в събота и неделя излишните и големи разходи.

Доста приятна се очертава седмицата за Лъва. От 3ти придобивате по-голямо чувство за сигурност и нов стимул за професионално развитие. Напрежението в бизнес партньорството няма да намалее, но вие вече сте готови да го погледнете по-мъдро и да се справите по-лесно и съществено с него. Ще ви се отдават възможности във всички насоки и трябва да знаете, че се намирате в период,  в който е възможно да се случи всичко. Малките проблеми които биха излезли на пътя ви, няма да успеят да ви спрат или затруднят. В личния живот се очертава благоприятен климат, и проблемите и напрежението във връзката ви намаляват. Ако сте от необвързаните представители на зодията, дните ща се щастливи и с много късмет за теб и всякакви случайности ще са във ваша полза. В работата всичко започва да върви все по-добре, и сега можете да отворите врати за нови партньорства и нови начинания. Очакват ви разговори, които ще подготвят нещата и в подходящия момент, който ще дойде скоро, ще можете да действате и постигнете желаните от вас резултати. Избягвайте големите разходи и се постарай да уредите висящи проблеми и задачи.

Добра седмица ще има и зодия Дева. Късмета ще е с вас, за всичко, което искате да постигнете, ще ви се отдаде и добра възможност за едно ново начало. Намирате се в постоянно напрежение и в една изнервена обстановка, нещо което няма да ви доведе до никъде. Добре ще е тази седмица да си разясните всичко, което ви тормози и създава грижи и проблеми във вашата връзка. Това ще ви накара да се чувствате много по-добре. Добре ще е да проведете открит и искрен диалог с вашата половинка и да обсъдите всички притеснения и проблеми. Необвързаните, намерете време да прекарате с вашите приятели и се постарайте да се опуснете, да не мислите за нищо и да се повеселите. В работата  започва всичко да се развива все по-добре и проблемите, които сте имали до сега, да намират своето решение.Можете да направите нови бизнес партньорства, стига да сте обмислили първо добре всичко до най-малката подробност. Вашите финанси не са както бихте искали да са, но с малко постоянство можете да постигнете много и да подредите нещата и задълженията си. Опитайте се да не се увлечете от чара на празничната обстановка и да се отпуснете в изключително големи разходи и необмислени и опасни инвестиции.

За Везните седмицата започва малко по-нервно, но ще последва промяна и ще завърши по-спокойно. От 5-ти нататък ще ви се отдаде възможност за разрешаване и подобряване на лични и професионални проблеми. Това ще е като едно освобождаване от трудностите, които са ви налегнали в последните два месеца. Организирайте нещата си по-добре, помогнете си сами в личните отношения и внимавайте по какъв начин управлявате вашите пари. Забравете доброто старо минало и живейте в настоящето .Не забравяйте, че всички времена имат добри и лоши страни. Трябва повече да показвате чувствата си към любимия ви човек, защото с държанието което имате в момента, рискувате бъдещето на връзката ви. Променете тактиката си и това ще доведе положителен ефект във вашите любовни отношения. За вас, които сте все още сами, нещата са доста странни. Прояви повечко търпение и не се откривайте пред човека, в който сте влюбени, защото има опасност от изненада и да не стигнете да желания резултат. В работата си имате повечко късмет и тази седмица ще можете да постигнете много и да осъществиш много от новите си идеи, стига да не се отдадете на притеснения и да не започвате всичко наведнъж. Финансите ви не са много добре и за това  се погрижете да ограничите рискованите действия, които биха ви изкарали от плановете ви.

Трудна седмица и за зодия Скорпион. Дните, които ще последват няма да са толкова приятни за вас, както в лична така и в професионална насока. Не пренебрегвайте някои трудности във вашата работа, но и не ги надценявайте и не позволявайте да спират вашето развитие. Личните ви отношения са сравнително спокойни и връзката ви е по пътя на подобрение. Използвайте оптимизма си и намерете начините за решаване на проблемите си. Отдалечете се от хора които ви пречат и ви влияят зле. Ако нямате връзка, о тая седмица ще бъде пълна с нови запознанства и флиртуване, на които може да се подадете стига да не влагате много чувства, защото най-вероятно са без бъдеще. В работата ще е необходимо повече организация, за да можете да стигнете до желаните успехи. Седмицата е благоприятна за нови начинания и партньорства. Обърнете доста внимание на финансите си, бъдете организирани и правете само планирани разходи. По-добро управление на финансите ще ви предпази от нежеланите лоши ситуации, които е възможно да изникнат непредвидено пред вас.

Обещаваща седмица за Стрелеца, с повече надежди за по-лесно осъществяване на вашите цели. Ще имате възможността да видите подобрения и стабилизиране в живота ви, както в работата, така и в личните отношения с любимите ви хора и дори във вашите артистични мечти .Късмета ще ви съпътства и в любовта и всичко ще има подобрения, но това не означава, че няма да е нужно и от малко отстъпване от ваша страна особено ако се намирате в постоянна връзка. Необвързаните ще имат нови запознанства с хора, които са с подобна на тяхната душа и мислене.Това най-вероятно ще доведе до една голяма любов. Нови сътрудничества в работата ви, и възможност за постигане на вашите мечти и планове, за които мислите от доста време. Трябва да се възползвате от всяка възможност, за да имате ефект и печалби в бъдеще. С финансите си разполагайте с логика и внимание, тъй като не са в най-доброто си състояние. Постарайте се незабавно за откриване на нови източници и начини за увеличаване на доходите си.

Козирог: Тази седмица ще трябва доста упорито и усилено да се борите, за да успеете да сложите ред на вашия професионален и личен живот. Ситуацията изглежда неорганизирана и безредна, но запазете спокойствие, за да се предпазите от евентуални грешки които можете да допуснете, и които може да са фатални за вашето професионално развитие. Опитайте се да избягвате дрязгите и споровете с вашия партньор и да не вземате решения под въздействието на емоции за да не попадате в непоправими ситуации с грешни решения и действия, за които няма връщане назад. Необвързаните, първо открийте кое и какво е това което ви прави щастливи и след това го намерете. Тези дни са благоприятни за промени в работата ви и за това ще имате помощта и подкрепата на вашите колеги и съдружница. Старите проблеми, които ви притесняват и носят неприятности, сега започват да се разрешават и то по възможно най-добрия начин, което ще ви донесе радост и удовлетворение. Обърнете внимание на финансите, защото е възможно да влезете в големи разходи без дори да го разберете.

От Водолея се изисква голямо внимание през тази седмица,за всяка една нова стъпка, която ще предприеме. Трябва да вършите всичко програмирано, ако имате желание да имате някакви резултати. Ще проведете разговори с ваши любими хора, за проблемите и имате всички предпоставки да намерите най-добрите решения на всичко и всички да са доволни и щастливи. Ако сте обвързани, ще изпитате нуждата да покажете чувствата си към вашата голяма любов, и с това да донесете щастие и радост във връзката си. За свободните, знайте че всичко е на ваша страна и можете спокойно да се излегнете на канапето си и да си отпочинете, защото скоро ще се появи подходящия за вас човек. Може би ще ви се струпат много проблеми в работата, но със решителността и оптимизма си ще успеете да преодолеете и това по най-добрия начин. Разходите продължават и се погрижете да уравновесите нещата с финансите си,защото вече сте излезли от плануваните харчове!

Изморителна седмица и за Рибите. Ще видите емоционалния и социалния ви живот да преминават през множество изпитания и проблеми това ще увеличи вашата несигурност и притеснения. Ще ви се отдадат обаче доста възможности за да проведете дискусии1 от които да си извадите изводи и сериозни заключения. Добре ще е да действате задкулисно, за всичко, което ще решите да правите. Това е тактиката, която би ви наградила с някакъв успех. Ще е нужно да проведете разговор с вашия партньор, да обсъдите проблемите, които ви притесняват и държат под напрежение. Не дръжте всичко в себе си, защото това ще всее само съмнения и въпроси. Организирайте нещо през уикенда само за вас двамата и това ще успее да ви зареди отново с енергия и емоции. За необвързаните, знайте че това не е най-подходящата за обвързване седмица. Дайте си малко почивка от търсенето и не губете времето си безсмислено. Повеселете се с приятелите си, нещо което знаете със сигурност,че ще ви дари положителни емоции. Много натоварена седмица в работата, с много и големи отговорности, Постарайте се да имате програма, която да следвате за всичко, и да не позволите някой проблеми, които спират решенията на нещата, да ви подтиснат психологически. Постарайте се да откриете нови източници на приходи, защото финансите ви са в доста лошо положение и трябва спешно да намерите изход от това.

Хороскопът е изготвен от Eliss. Всички права запазени.

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information