Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Пон06252018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Дневен хороскоп за всяка зодия

oven telec Зодия близнаци Зодия рак Зодия лъв Deva Vezni Зодия скорпион strelez Зодия козирог Зодия водолей Зодия риби

Седмичен хорскоп: Близнаците в неравновесие, девите пред съдбоносен избор

horoskope-elissСедмичен хороскоп за периода от 16 до 22 декември

Овен: Очаква ви седмица на радост и забавления! Смехът е необходима

част от живота ви и вие постоянно го търсите. Веселбата е нужда и вие имате неповторимия талант да предавате радостта си на хората около вас. Седмицата ще бъде добра за вашите финанси, защото ще видите да се оправят и да се увеличават чувствително. В личния живот, ще прекарате приятни и незабравими дни. За това ще помогне лъчезарната ви усмивка и доброто ви настроение. Приятелите и любовта играят важна роля в живота ви и обвързаните ще прекарате щастлива седмица с половинката си. Необвързаните също да очакват интересни дни с много изненади. Работата ще ви донесе много контакти и дискусии. Благодарение на добрия ви подход към нещата ще имате само положителни резултати, за в бъдеще. Предложения, за нови неща и начинания не оставяйте необмислени а дайте шанс да се осъществят. Не изтървайте всека възможност. Опитайте се да не правите излишни разходи и имате голям шанс да увеличите спестяванията си. Разходите си вървят и задълженията ви много пъти ви изкарват от заплануваното. Периода обаче е подходящ, за мислене и обсъждане на въпроса за увеличаване на приходите ви.


Поставяне на нови основи и сключване на нови договори и споразумения очакват Телците, тази седмица. Но трябва да сте внимателни, защото действията и постъпките които ще направите сега, ще бъдат от голямо значение за вашето бъдеще. Трябва да сте сигурни, че в бъдеще ще можете да подкрепите тези ваши решения и дела.Възможни проблеми и напрежение в семейната ви среда да ви изнервят през уикенда. Ако чувствате, че не успявате да сдържите нервите си, по-добре ще е да се отдръпнете или да се откажете за известно време от проблема. В личните ви отношения е възможно да се чувствате доста изнервени под напрежение, но внимавайте и не правете неща, които биха ви отдалечили от вашата половинка и биха ви накарали да съжалявате после.Помислете добре преди да кажете или направите нещо. Свободните ще можете да прекарате приятна и творческа седмица с вашите приятели. Действайте по същество и не повърхностно и правете неща, които ви доставят удоволствие, и които няма да имате възможност да правите обвързани. Тази седмица ще трябва да се погрижите, за доста от задълженията си, които сте оставили от предишните дни. Придържайте се към програмата и плановете, които сте си начертали защото имате голям шанс да се справите и имате успехи с вашите мечти и желания. С финансите бъдете внимателни и се опитвайте да има равновесие, не харчете всичките си налични пари, защото после ще ви е трудно да спестите нещо отново.


Ако си зодия Близнаци, бъди нащрек тази седмица и внимавай и не се доверявай напълно на хората, които тепърва навлизат в живота ти, ако първо не се увериш в намеренията и добрият им характер .Бъдете готови да откриете всякакъв вид капани, на които можете да попаднете и не се увличайте на планове и думи на хора, които ще ви обещават велики неща. Не бъдете лекомислени,и не казвайте думи, в които не вярвате, в споровете които ще имате с вашата половинка. Равновесието и сигурността на връзката ти почти не съществува и е много вероятно да стигнете до раздяла. Напрежението, което съществува може да изчезне само ако правите компромиси, както вие така и вашия партньор. За необвързаните, дошло е вече времето да разберете и да се примирите, че всяко нещо изисква труд и да не стоите със скръстени ръце и да чакате да се случи нещо. В работата ви нещата ще бъдат малко сложни и трудни и ще е добре да се опитате да изясните някой неща превзели ума и мислите ви. Семейни проблеми, които е възможно да имате, ще повлияят негативно на вашето настроение и психика. Бъдете силни, за да ги превъзмогнете. Отбягвайте да вземате важни решения за финансите си, и вземете мерки и не оставяйте задължения за по-късно.


Седмица с доста професионални проблеми за зодия Рак. Безпокойствата, които ще се появят ще ви накарат да се замислите сериозно, за бъдещето, и за утрешния ден, а не само, за това което се случва днес. В личните ви отношения ще преобладава хармония и спокойствие. Ако сте от обвързаните, постарайте се да запазите красотата и хармонията, която цари във връзката ви в момента и не се увличай от необвързаните си приятели и действията им. Неочаквани събития биха могли да ви заблудят, за това бъдете внимателни. Ако принадлежите на групата на необвързаните, направете нещо да го промените това. Сменете тактиката и подходите си, намери нещо постоянно и стабилно в живота си. Не се хабете и не губете времето с временни и повърхностни връзки,защото накрая ще останете отново в самота. В работата, покажете динамика и решителност. Не се страхувайте да поемете инициативи, за да успеете да постигнете целите си. Постъпвайте умно и дипломатически и ще имате успехи. Внимание с разходите, погрижете се да останат в равновесие със приходите ви.


За Лъва ще е необходима специална подготовка, за тази седмица. Ще се появят проблеми от миналото, които да ви създадат редица проблеми и ще развалят вашето настроение. С голямо внимание се погрижете, за решаването и преодоляване на всичко висящо, което е останало. Не бързайте да започнете нови неща, защото е възможно да се появят пречки, които да ви забавят или принудят дори да отложите всичко. В личните си отношения ще е добре да сте доста внимателни и да не правите неща, които биха се приели погрешно от половинката ви. За необвързаните, внимавайте какви са ви отношенията и държанието с новите хора, с които се запознавате. Не бързайте да влизате в нова връзка, ако не сте сигурни и готови за това и за чувствата си. Бъдете нащрек и в работата си, защото някой хора се стремят да ви създадат проблеми и да ви поставят капани. Финансите ви са тръгнали по лошия път, и ще трябва да се отнесете сериозно и отговорно със задълженията, които трябва да оправите незабавно!


Дева:Тази седмица ще имате прекрасната възможност да разрешите много от проблемите си, които ви затрудняват до сега. Плановете, които правите от много време, ще видите да се осъществяват. Можете да започнете и с нови начинания, които ще ви се отплатят в бъдеще. Много от плановете ви ще се осъществят, ако наистина положите много труд за успеха им. Ще имате среща с доста необичаен човек с много новаторски идеи, които ще ви дадат решения за икономическите ви проблеми. Обвързани ли сте? Забравете всичко, което ви е причинило болка, оставете го в миналото и сложете едно ново начало и ще видите как нещата започват да се оправят. Можете да успеете и да сте щастливи. На обвързаните, не бъдете алчни и не искайте повече от това, което могат да ви дадат. Позволете да бъдете опознати малко повече и това ще ви е от полза. На работата ви всичко ще е наред тази седмица като изключим някой съвсем дребни проблемчета и моментни разногласия и спорове с колеги. Повече сигурност и динамика в действията ви и ще се справите с всичко много по-добре отколкото предполагате Опитайте се да сте внимателни и да изчистите всички дългове, особено сега когато приходите ви са в добро положение и възход.


Везни:Някой от темите и проблемите с които толкова време отбягвате да се занимаете се завръщат и е дошъл момента да ги разрешите, за да не ги срещате отново и в бъдеще. В това начинание ще имате помощ и подкрепа от вашето семейство и приятели. Не се притеснявайте и поискайте тяхната помощ и ще се почувстваш добре от техния отговор. Ако сте от обвързаните, оставете ненужното мърморене и оплаквания, които имате от твоята половинка и гледайте да прекарвате добре. Така ще успеете да се почувствате емоционално изпълнени. Необвързани ли сте? Не за дълго! Скоро нов човек ще нахлуе в живота ви и ще го обърне на 180 градуса. В работата ви има много неща с които искате да се занимаете. Не оставяйте чуждо влияние да попречи при вземането ви на решения. Работете повече с главата си и обмисляйте добре всичко преди да сте го отхвърлили. С финансите си бъдете внимателни и не предприемайте нищо, което може да ви изкара от заплануваните харчове и разходи. Опитай се да покриеш нуждите си с възможно най-малко разходи.


Изключително натоварени първите три дена от седмица за Скорпионите! Голямо напрежение и натоварване, което ще ви изтощи почти до край! От четвъртък нататък, нещата ще се подобрят, усилията ви ще бъдат възнаградени, а самочувствието ви повдигнато. Внимание в личните ви отношения. Натоварената програма няма да ви оставя много време за личен живот. Вашата половинка ще е в търсене и стремеж да ви открие, но без резултат. Ако искате да задържите равновесието и връзката си, ще трябва да се стремите да отделяте от времето си и да показвате присъствието си. В противен случай, рискувате много скоро да си в компанията на необвързаните. Ако сте от тях, едно внезапно предложение, което ще получите от човека към който имате голям интерес, ще ви отведе на седмото небе. В работата е възможно отново среща с неща и проблеми от миналото. Освободете се от тях без да стигате до крайности. Бъдете нащтрек, развитието на нещата ще е бързо и понякога ще се крие много възможности в работата, които ще трябва да не изтървете и да се възползвате. Забавянето на пари които очаквате, ще ви доведе до изнервяне, постарайте се да откриете и други начини за покриването на вашите разходи.


Седмица с увеличени изисквания и задължения за Стрелеца! Внимавайте и не ги отлагайте за по-късно, защото ще се съберат и ще ви донесат проблеми. На всичко отгоре ще имате да се справиш и с проблемите на други, които ще потърсят от вас подкрепа и помощ. Опитайте се да не предприемете повече от това, с което можете да се справите защото после ще търсите помощ. В личния ви живот всичко може да е много по-добре за вас през тази седмица, стига да не пренебрегвате половинката си и да покавзвате чувствата си. Що се отнася до вас, които не сте обвързани , ще имате някои постижения, които ще увеличат вашата увереност и самочувствие. В работата си се придържайте към някаква програма и методичност, защото ви очакват много събития, които ще ви изморят физически и психически. Някой от случаите ще са изключително изморителни, но се замислете дали с това няма да стигнете до това, към което се стремите. Финансите ви ще са добре и дори ще ви се отдаде възможноста да съберете пари, за някой излишни ваши разходи, за които мислите от дълго време.

Козирог: Тази седмица ще е нужно малко повече внимание отколкото обикновено, защото е възможно някой неща да не се развият както сте пресметнали. Помислете сериозно за своето бъдеще, направете си равносметка и самокритика и се отнасяй по подходящия начин за напред. Във всеки случай, не действайте без да мислите! Ако принадлежите към групата на обвързаните, добре ще е да обърнете повече внимание на половинката си. Не се дистанцирайте и премахнете агресивното от себе си и ако нещо не ви допада и харесва, може да го разрешите със спокойствие и усмивка. Вие, които сте все още сами, престанете да се оплаквате, променете настроението си и оставете другите да се приближат до вас. Тази седмица е много вероятно да вземете някой важни решения за професионалното ви бъдеще. Не се колебайте да рискувате за да постигнете целите си. С уменията, които притежавате, можете да направите много. Ваши близки хора ще ви помогнат да реализирате плановете си и да подобрите вашите финанси, които от дълго време стоят застопорени и не ви позволяват да си поемете дъх.


Любовни и икономически ще са темите, за водолей, с които предимно ще се занимавате през тази седмица. Преосмислете отношението си към нещата и хората и най-вече към себе си. Не излагайте здравето си на ситуации които биха могли да ви навредят и да ви доведат до вашите човешки граници на издържливост. Предпазете се и не натоварвайте излишно вашата пренатоварена програма. Отнесете се с повече нежност към вашата половинка, не се страхувайте да покажете обичта си. За все още самотните, ще имате прекрасната възможност да откриете човека, който ви подхожда. Променете настроението си и се усмихнете, заредете се с положителна енергия и всичко ще бъде наред. Промените няма да закъснеят. С финансите се отнесете с внимание .Не влизайте в излишни разходи. Останете реалисти и не се увличайте от вашия оптимизъм. Ограничете притесненията си и се организирайте, преценявайте стъпките си, без обаче да стигате до крайности.


Нови перспективи във всички области, за вас Риби! Всичко, което представлява интерес за вас, всички идеи и мисли, които имате, сега е благоприятния момент, за осъществяването им! Продължете борбата си, за подобрение качеството на всекидневния си живот. Ако сте от обвързаните в зодията, трябва в този период да сте повече романтични, чувствителни и нежни, за да успеете да убедите половинката си да прави нещата така, както искате вие и смятате за добре. Покажете най-доброто от себе си, премахнете всички несигурности от себе си и направете връзката си по-добра и по щастлива! Добра седмица, и за необвързаните, но ще трябва да се потрудите и вие, а не само да чакате, за да откриете това, което търсите-подходящият партньор. Нови неща ще ви зарадват на работното място и ще ви донесат ентусиазъм. Развитието, което ще имате, в професионалната сфера ще е повече от интересно и доходно. Имайте търпение и смелостта да рискувате и няма да сгрешите. Внимание е необходимо със финансите ви, без това да означава, че ще имате проблеми с приходите си.

Хороскопът е изготвен от Eliss. Всички права запазени.

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information