Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Чет08242017

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Дневен хороскоп за всяка зодия

oven telec Зодия близнаци Зодия рак Зодия лъв Deva Vezni Зодия скорпион strelez Зодия козирог Зодия водолей Зодия риби

Пълнолуние на лъжите-Седмичен хороскоп за периода от 1 до 7 юни 2015

sedmichen-horoskope-16Седмицата започва с пълнолуние по оста Близнаци/Стрелец. Пълнолунието подтиква към ориентиране в реални ценности, търсене на материални богатства. В този период парите, ценни

книжа, активи, идват от (Близнаци, Меркурий) и (Стрелец, Юпитер) в загуби или придобивки от различни източници.

Пълнолунието ще се случи във вторник, в 16:20ч. по Гринуич, софийско време. Тогава ще се оформи противопоставяне не само между Луната и Слънцето, но и между Сатурн и групата Слънце + Марс + Меркурий, но взаимодействие ще окажат и още четири планети. Събитията през днешния ден и следващите няколко дни ще бъдат социално ориентирани и ще покажат важни раздвижвания, промени и тенденции в политиката, международните комуникации и финансовата система, както и ще има преобразование на едно значимо състояние в друго. Промените са най-големи за близнаци, деви, стрелци, риби.

От 23 май до 7 юни ще се усилят спекулации и препродажби, отстъпки, замени и посреднически операции. Сега Венера – планетата на парите, любовта и придобиването, се намира в рак и изисква придобивките да са истински, ценни и да отговарят на нашите настоящи потребности. В събота Венера ще влезе в зодия Лъв и нашите желания ще започнат стремително да надвишават нуждите ни и ще надделява желанието да имаме блясък, шоу, развлечения, любов, флиртове и всичко, с което може да се похвалим. Тъй като зодия Лъв се намира и планетата Юпитер, влиянието на тези две планети (наричани от древността: малкото и голямото щастие) през юни и юли ще обогатят онези, които имат бизнес в изброените сфери. Същевременно ще зарадва и онези, които могат да си позволят всички тези удоволствия.

Меркурий е ретрограден от 19 май до 12 юни и това затруднява нашата работа и може да предизвика нервни реакции. Нарушения ще се наблюдават в сферата на транспорта, пътуванията, техниката, интернет, комуникациите и общуването. Добре е до 12май да се избягва подписване на важни договори, покупки, продажби, планови операции. Цялата тази звездна бъркотия, не се дължи само на Меркурий, но и на Уран и Сатурн, затова бъдете внимателни и отложете новите дейности за след 12 юни.

 

  ОВЕН

Вие сте ориентирани към движение и действие. Възможно е личният ви автомобил да се нуждае от ремонт, а близки роднини и съседи, ви помагат и подтикват към промени. Ако се занимавате със спорт, то сте в добра кондиция, но ако живеете по-спокоен живот също намирате своят стимул, но в интернет и общуване от разстояние. През тази седмица, всичко свързано със семейните въпроси се урежда много добре. Може да приемете, че в живота ви всичко е наред.

          

ТЕЛЕЦ

От 23 май до 6 юли вие не успявате на прецените правилно своите разходи и харчовете значително надвишават приходите. Работа дал Господ, за съжаление и от нея, добри финансови постъпления няма да получите преди 7 юни. Връщате и стари дългове. Каквото спечелите обаче, много бързо ви се изплъзва и то за несериозни неща и все пак ако направите някой разчети и не пилеете прекалено, може и между другите ненужни неща, да купите и нещо хубаво и полезно за дома. Ако пък изобщо не ви се отдаде такава възможност, подминавайте магазините и сложете лимит на харчовете. Нови дейности, може да започнете след 12-ти юни, а и тогава се отваря възможност за печалба от имущество. И все пак късмета не ви е изоставил напълно, като не ви върви временно в паричните въпроси, поне в любовта сте на висота. Обичайте, радвайте се на живота и важните неща оставете за средата на юни.

         

БЛИЗНАЦИ

 Вие близнаци, често сте в затруднения, заради вашият планетен управител Меркурий, който ту върви напред и после реши, да се върне назад и ви обърква и планове и програми…Не се отчайвайте, това е като тангото, танц на страстта и докато правите крачка назад, вие всъщност се оглеждате за нови възможности, пропуснати в предишните дни. За сега Меркурий е ретрограден, затова се постарайте да изпипвате всяко нещо, да сте внимателни и само така ще избегнете грешките. Ако се занимавате с писане и творчество, проверявайте текстовете си поне по 2 пъти, преди да ги пуснете за публикация. Добросъвестно и смирено поправяйте грешките и пропуските си, които задължително ще се появят и ще вид разсеят, особено в периода от 19 май до 12 юни. Ако не се появят, значи сте били безгрешни! От 4 май до 9 юни мнозина от вас ще разкрият, че дълго време са били в плен на лъжлива информация. Някой позорно ви е лъгал и трябва да си получи заслуженото. За съжаление, ще попаднете от една лъжа на друга, не защото сте лековерни, а просто филтрите на възприемане, ще са леко запушени, да казвам ли че пак за това е виновен Меркурий, но и не само той. Тук шега ще ви изиграе и Уран и Сатурн. Затова, в своите действия се опирайте само на своя трезв ум и три пъти проверени източници на информация. Хубавите перспективи в работата или пък критиките са неясни, мъгляви, доста далеч от действителността. До 12 юни не всичко е така, както изглежда. След това постепенно всичко ще си дойде на мястото и информацията, който ще получите ще става по-точна, навременна и напълно достоверна. Онези от вас родени в края на май и началото на юни, много да внимават защото някой им внушава идеи с користни цели. Ще се окаже, че са ви използвали, не се терзайте много, защото вие сте позволили да ви излъжат. Все пак открийте източника на тези външни лъжливи внушения и го отстранете от себе си, от живота си, леко, но категорично. Планетата Сатурн ще ви помогне в «разчистването», на ненужни вещи, хора, дейности и каквото остане след тази чистка, то ще е наистина полезно за вас и дейността ви. За изпадналите зад борда, не тъжете, ще си намерят нови жертви.

         

РАК

Съвсем скоро започва и вашият месец, а дотогава влизате в период, който е за приключване на задачите и събиране на плодовете. Всичко, което сте правили през миналото лято, сега ще даде резултат, но и ще приключи като нещо, което е изчерпало своята роля. Идват нови неща, нови хора, нови служебни дейности, както и промени в домакинството и вашето здраве. През тази седмица ще сте добре финансово. Възможно е да ви върнат заем или заработени от преди пари да ви бъдат изплатени точно сега. Стари финансови източници напомнят за себе си, но само временно, там няма смисъл да влагате повече енергия. Търсете нови такива източници, оформете план и го следвайте, но не споделяйте с никого. Напълно възможно е някой в обкръжението ви, да не е този, за когото се представя.

          

ЛЪВ

Вие лъвове блестите сред приятели, социални кръгове и клубове по интереси. От 30 май до 12 юни успешно и интензивно се движите сред "обществото". Това може да е екип от колеги, приятели, поклонници на вашия талант. Заплануваното от вас се придвижва и осъществява, бързо и динамично. Особено с помощта на приятели и съмишленици, които имат същите цели. Единствено трябва да сте внимателни в оформянето на документи, които по независещи от вас причини може да се бавят. Вие както винаги сте успешни, много целенасочени и извоювате нови победи. Ако нещата обаче не се получават точно както ги планирате, значи не сте на правилния път, в правилната сфера и нещо не е във ваш интерес. Ето защо енергията на планетите ще ви се противопостави, не за да ви обърка, а за да ви подтикне да се насочите към успешната за вас дейност. Късмета е на ваша страна, може да спечелите от хазартни игри.          

ДЕВА

Главен акцент при вас тази седмица заема кариерата и постигането на важна за вас цел. За съжаление планетният ви управител Меркурий е на друго мнение по въпроса и докато се връща ретроградно до 12 юни, не ви препоръчвам да приемате сериозни предизвикателства, да подписвате договори за работа, дори това да е най-съблазнителното предложение с огромна заплата, изчакайте и подпишете след 12-ти юни. От една страна съдбата ви дарява с големи шансове, от друга страна ви спъва за да прецените, дали наистина ви е нужно това, да огледате подробностите и текста с малък шрифт на трета страница, да не се окаже, че нещо не е както трябва и обещанията се разминават с действителността. Приемете този период като тестов, за хора, идеи, съмишленици. Слушайте повече и събирайте информация, но решения взимайте след средата на юни, след което, ако сте имали достатъчно търпение и сте постъпили предпазливо, ще имате всички шансове за успех и ще берете плодовете на своя труд и през целия юли. Следвайте план, напредвайте с малки стъпки, така ще затрудните противниците и докато те се чудят, защо вие променяте тактиката, ще нанесете решаващ удар, с който ще спечелите и уважение и печалба. За всяко нещо си има подходящо време, сега е време да отстоявате своето място и да затвърдите позиции.

ВЕЗНИ

Вие везни сте ориентирани към връзки в чужбина, може и да планирате пътуване, но е възможно да се позабави, да се усложни и да възникнат допълнителни пречки. Всичко свързано с обучение ще изисква повишено внимание, време и сериозно четене и ровене в информация. Трябва да събирате полезната информация, защото ще ви се наложи в определен момент да покажете компетентност и умения, информативност, с която да затвърдите своите позиции. Всичко се подрежда добре, стига да сте внимателни и да обърнете внимание на детайлите. Постепенно вашите планове за по-добро подреждане на живота ви се осъществяват. Случват се събития, които е добре да използвайте в свой позитив. Обърнете внимание и на семейството и домашните си ангажименти. Напълно е възможно да станете домакин на парти или да се включите в организацията на важно събитие. При всички положения ще сте на ниво и дълго време ще се говори за вашият успех. Не се предоверявайте на чужди идеи и мнения, преценете правилно, кой с какво може да ви е от полза, но диригентската палка да бъде винаги във вашите ръце.

СКОРПИОН

Главен акцент през тази седмица за вас скорпиони, ще имат финансите и вашето имущество. Около пълнолунието на 2 –ри юни ще разберете, точно, как да разпределите силите си и да действате последователно, за да постигнете едно по-добро благосъстояние и да има изобилие във вашия живот. Разбира се, след като Меркурий е ретрограден до 12-ти юни, не е препоръчително да се активизирате на ниво бизнес и инвестиции, защото това ще е твърде рисковано. Може обаче, да събирате информация и след средата на юни да направите стъпки към привличане на бизнес партньори, финансови организации, както и да получите дългоочаквано финансиране от страна на банка или институция. За сега е полезно да чуете мнението на вашите най-близки в бизнесотношение хора, но решаващо ще бъде това, което сами извлечете като информация. Не виждам, как би успял някой да ви заблуди, но все пак бъдете нащрек, защото може финансови врагове да направят неочакван удар и да опитат да ви изпреварят. Едва ли ще успеят, но ще изгубите време в търсене на изход от ситуацията. Ако работите за някой друг, потърсете повишение или заработени от преди пари, които поради някаква причина са били забавени. Направете каквото е нужно да подобрите своето положение. Всичко е във вашите реални възможности, а и на хоризонта изгряват нови успешни проекти. Обърнете внимание и на децата, забавлявайте се.

         

СТРЕЛЕЦ     

От периода на вашият последен рожден ден, сте заложили някой положителни промени и важни житейски процеси. Сега, когато Меркурий се връща назад в своето ретроградно движение, се връщате към тези така важни теми и правите проверка на постигнатото. Ако се налага да уреждате документи, да имате отношения с държавна администрация, се запасете с повече търпение. Вашият късмет ще ви помогне, да уредите всичко, но все пак няма да се разминете без загуба на време и като придобивка да имате опънати нерви. По-засегнати в случая, ще са ноемврийските стрелци, но и останалите няма да се измъкнат гладко. Планетата Сатурн (големият учител) е нагазил слънцето на ноемврийските стрелци, принуждавайки ги да застанат лице в лице в проблемите, но кой може да накара този оптимист и щастливец да се начумери? Дори проблемите ще бъдат приети ведро и с усмивка. За много от вас следващите 2,5 г. са период, в който ще станете родители или баба и дядо, други ще сменят семейното положение от неженен с женен и изобщо купонът в зодия стрелец ще е на макс. Други представители на тази зодия, може да постъпят във висше учебно заведение, да пътуват за първи път в чужбина и да имат голямо социално взаимодействие. Каквото и да правите през юни, изчакайте мъдро да отмине ретроградният Меркурий и след 12-ти юни може спокойно да се впуснете в нови приключения, да подписвате договори, да сключвате брак и да се заемете с бизнес начинания. Водите активен публичен начин на живот и привличате много хора към себе си, със сигурност успеха ще е вас и е напълно възможно да реализирате своите мечти.

КОЗИРОГ     

Козирозите са в период на грижи и отговорности за семейството, за домът, за колегите, за общината и т.н. Хубаво ви е да сте заети, но сериозните стъпки в решаването на проблемите оставете за след 12-ти юни. Някой крие важна информация, когато разкриете това, постъпете справедливо, защото от това ще зависи, уважението на колектива към вашите управленчески способности. Всичко ви се подрежда добре, както в решаването на текущите задачи, но и погасяване на имуществени кредити, приключване на финансови задължения. Ако работите в областта на продажбите и кредитирането, ще имате успешни сделки, но преди това, трябва да сте уредили административните спънки. Хубаво огледайте документите и контролирайте внимателно екипа, който се занимава с това. Вторник и сряда са показателни за вашият успех и приходи.     

ВОДОЛЕЙ    

През тази първа седмица на юни при вас се появяват добри възможности за печалба. На някой от вас ще им върви като по вода, на други ще им се наложи да положат малко повече усилия. Ще получите финансови постъпления, ще сте добре финансово, а това ще ви насочи, към реализиране на отдавна поставени цели. За съжаление печалбата каквато и да е тя, може и да не остане за дълго време във вас. Печалбата и загубата са еднакво вероятни, но всичко зависи от вашите лични качества. Ето защо бъдете крайно предпазливи и внимателно оглеждайте нови начинания, от които обещават бърза печалба. От друга страна децата и любимите хора, може да са причина да не успеете да задържите спечеленото, но това са сладки разходи, за вашите близки и изобщо няма да ви разтревожат. До 12-ти юни не се хвърляйте в големи покупки и продажби, само намисляйте точната и печеливша стратегия. Във вторник и сряда ще ви се изяснят някой важни въпроси, по които кой знае защо, някой усилено е крил истината от вас.

РИБИ

Изведнъж при вас риби на дневен ред е местоживеенето и семейните въпроси, както и всичко свързано с деца, родители и отношения у дома. Всичко това има отношение и с вашата заетост, кариера и социално положение. Моментът, в който ще разберете, че нещо не е както трябва, приближава. Истината за случващото се ще изплува изведнъж и ще бъдете под голямо напрежение. Не забравяйте, че до 12-ти юни, възприемате изкривено случващото се и източника на информация, всъщност е източник на интриги, манипулация и лъжовно въздействие. Някой от най-близките ви, има мнение за живота ви, налага тихомълком правила и се опитва са ви превъзпитава. Имате силно желание за преместване, но за това, не е назрял точният момент. Огледайте се за жилище след средата на юни. Имате нужда от промяна и тя ще стане, когато сте готови за нея, освен ако нямате вече жилище, което е свободно и ви очаква. Тогава се заемете с лек освежителен ремонт. Също е добре да не оставяте неизяснени отношения с близките хора. Пазете се от фалшиви приятели, те също имат свои користни цели, заради такива хора, не си струва да променяте живота си, достатъчно е да отворите входната врата…До средата на юни е добре да се ангажирате с малък ремонт, боядисване, промяна на мебели или да замислите преместване в нов дом.

Автор: Диляна Иванова-Аморе, за сайта "Клуб Астрология"

Коя е най-богатата зодия?
Магическа зодия ли сте?
Уникално изследване! Овенът убива най-много, Близнаците залагат бомби
“Четири Думи, Които Правят Живота Стойностен" от Джим Рон
Фен-шуй: ЕЛЕМЕНТ МЕТАЛ

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност

нюзлетър

Получавайте новини от нас
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information