Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Съб05262018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Дневен хороскоп за всяка зодия

oven telec Зодия близнаци Зодия рак Зодия лъв Deva Vezni Зодия скорпион strelez Зодия козирог Зодия водолей Зодия риби

Седмичен хороскоп-овните по-духовни, раците с трудно общуване, козирог да смекчи тона

sedmicen-horoskop123Седмичната астрологична прогноза да периода от 7-ми до 13-ти декември 2015г. е изготвена от сайта Клуб Астрология

Овен

Много ще са промените за овните през тази седмица и ще трябва да сте внимателни, особено що се отнася до личните отношения с партньора и в

бизнеса. Някой от тези връзки се нуждаят от радикално преразглеждане и промяна на мнението ви, което сте изградили до сега за тях. Много неща в любовта се подобряват, към по-добро и вие ставате по-общителни и достъпни за срещи, развлечения и романтика. В петък по време на новолунието в зодия Стрелец, ще почувствате необходимост да се занимавате с по-духовни дейности, да общувате с хора, които са отдадени в религията или приятели, които имат философски поглед върху нещата. Очаквайте и новини от чужбина или комуникация с чужденец. Опитайте се да се възползвате от тези по-духовни дейности, за да се отървете от негативните мисли и страхове, които ви преследват. Дайте приоритет на неща, които ви радват и успокояват. Адаптирайте се към промените и няма да изгубите. Ако започнете нови дейности, настроението ви значително ще се подобри.

Бъдете търпеливи, за да избегнете напрежението и конфликтите с партньора, ако имате сериозна връзка. Трудно ще надделеете и ако го направите ще бъде с цената на загуба на душевния ви мир и увеличаване на пропастта между вас. За онези от вас, които са свободни, все още не е дошъл момента, в който да се доближите до желаният от вас човек. Пазете приятелството, защото точно сега ще е трудно да събудите по-сериозни чувства.

За онези от вас, които имат собствен бизнес, тези дни ще са много интересни. Ще имате да реализирате ново, силно начало в сферата на действие, което в по-далечен план, ще донесе развитие на вашият бизнес и добра печалба. За онези, представители на зодия овен, които работят за някой друг, разходите по дома и семейството, ще бъдат основният ръководещ фактор, по отношения на финансите. Бъдете разумни и дисциплинирани, като прецените разходите си, според приходите, защото само така ще имате добри резултати.

Телец

Тази седмица скъпи телци, се налага да запретнете ръкави и да работите, за да докажете своята стойност и въпреки скептицизма на някой хора, ще разчистите доста от въпросите за семейството и семейното имущество. До четвъртък, когато Меркурий ще се измести от зодия Стрелец, астрологичната картина ще подтикне другите да са много взискателни към вас и няма да успеете да се отървете без бой и противоречия. Ако поставите на първо място логиката, а не спонтанността и емоцията, ще успеете да удържите крепостта непревземаема, и да се разминете само с малко главоболие и някой и друг бял косъм. Това са обаче нещата от живота и понякога, колкото и да ви е трудно драги телци, промените се случват, искаме или не, затова опитайте да сте по-гъвкави. Имате много планове и мисли в главата си и затова ви е трудно да сложите в ред нещата и да вземете решение. Не, че искам да ви притесня излишно, но пак е възможно да направите доста грешки. Заемете се с най-важното и недовършеното. Допълнително ще изпитате дискомфорт от промените в областта на работата.

Ако сте семеен, ще успеете да балансирате между няколко въпроса, които са проблематични в последно време. Плановете за бъдещето получават зелена светлина и ще имате доста романтични моменти. Ако пък сте необвързани, добре ще е да дадете знак, че ви вълнува интереса, който проявяват към вас някой хора. Дайте си възможност да общувате с други хора, извън вашият кръг от познати.

В бизнеса, проверявайте всичко и бъдете внимателни. Някой промени, които ще възникнат ще ви обезпокоят. Борете се и успеха няма да закъснее. Бъдете фокусирани и дисциплинирани в програмата си и ще видите, че съвсем скоро въпреки трудностите, нещата ще се подобрят. Повишават се разходите ви, тъй като и задълженията ви не са никак малко. Бъдете внимателни при сключване на сделки.

Близнаци

Тази седмица скъпи представители на зодия Близнаци, трябва да помислите много сериозно върху някои въпроси и да взимате решения. Въведете ред в нещата си и не се отклонявайте от графика си, колкото и ситуациите в живота ви, да ви пречат и подтикват към развлечения. От четвъртък нататък, когато управителя на зодия Близнаци, планетата Меркурий, ще се измести в зодия Козирог, ще може да се справите с някои проблеми в комуникацията с хора в обкръжението ви, но ще трябва да сте спокойни, защото не се нуждаете от допълнителни проблеми. В петък, по време на новолунието в зодия Стрелец, звездите показват незабавна помощ в областта на вашите финанси. В събота и неделя, желанията ви нарастват, а заедно с тях и ставате по-чувствителни и емоционално уязвими. Малко внимание няма да е излишно, особено пред кого и какво доверявате.

В личния живот, по-добре ще бъде да избягвате флиртове и лекомислие. Ако имате постоянна връзка ще успеете да видите по-ясно партньора си и да разберете подбудите му. Ако сте сами, звездите ви дават възможност за отпускане и уточняване на целите си. Звездите са на ваша страна, няма да ви изоставят в самота много дълго време.

Доста по-благосклонна е картината в бизнеса. Ако имате свой бизнес, то ще успеете да реализирате вашите бизнес планове. Инициативите ви са интересни и печелят подкрепа. Опитайте се запазите добро финансово състояние и да балансирате правилно с разходите. Избягвайте да рискувате и да правите нещата бързо, защото това повишава риска от грешки. За всяко нещо си има точно време, важно е да почакате малко. Не бързайте! Ако работите за някой друг очаквайте да получите леко повишение за заплатата. Пазете здравето си, защото може се почувствате некомфортно, особено ако ви се наложи да работите по празниците.

Рак

Здравето и физическото състояние спешно се нуждаят от внимание тази седмица, защото отдавна сте отлагали прегледи и изследвания, а ако сте любители на здравословния начин на живот може да се запишете на някакъв спорт или йога. Разбира се, никой не може да се справи по-добре от вас и на семейния фронт и в работата, но точно сега ще се натоварите в повече, защото има възможност да смените работата или ако сте бизнесмен, да започнете нов бизнес. Ще се наложи да вложите цялата си сила, за да бъдете в състояние да се справите с трудностите. Възможностите ви са много, така че не се отказвайте. Увеличават се задълженията ви, особено за онези, които имат дом и семейство. Ще трябва да се адаптирате към новите обстоятелства, понеже така или иначе, няма да можете да ги промените.

В личния живот следват изяснявания за връзката и нейното бъдеще. Трудна комуникация с партньора се очертава особено от петък и нататък. Като че говорите на различни езици...Ако пък не сте семейни, ще имате възможност да направите нови запознанства, особено през втората половина на седмицата. Всичко това ще ви изпълни с ентусиазъм и желание да се покажете на високо ниво.

Трябва да сте внимателни и в бизнеса. Синхронизирайте програмата за седмицата. Когато нещата вървят плавно и в срок, работата се върши по-добре. Опитайте да отделите внимание върху вашите финанси, защото нещата не са така както сте предвидили. Ако работите за някой друг, може да ви намалят заплатата или да не ви дадат обещаната премия. Преди да се сърдите и протестирате, огледайте се и вижте, че световната криза изобщо не е във ваша полза. Избягвайте яростно изказване на мнение, защото това няма да ви помогне.

Лъв

Пред вас лъвове стои една бляскава седмица, преди преминаването на планетата на комуникацията Меркурий в знака на козирога, но и след това ще имате своите моменти на блясък и радост, особено в семейството, когато новолунието в Стрелец в петък, ще ви подаде приятелска ръка. Глобалната астрологична обстановка не се противопоставя на интересите ви и ви пази от проблеми. Тези дни ще успеете да изгладите онези неща, които ви затрудняват и са ви спъвали. Може да направите програма за професионалното си бъдеще, без да никаква тревога. Бъдете силни и вярвайте в себе си, само така ще можете да изгоните страховете и да дадете тласък в живота си на области, които по една или друга причина са били в застой. А всичко това ще ви подмлади не само психически, но и физически.

Седмицата е благоприятна и за любовните дела. Онези от вас, които са обвързани, ще се радват на хубав и пълноценен живот. Ако сте все още сами, ще ви бъде лесно да се запознаете с интересни хора, след което ще е трудно да избирате, но и с това ще се справите. Това е голяма възможност да се приближите и към човек, който от доста време занимава мислите ви.

Каквито и планове да имате вие бизнесмени от зодия Лъв, ще ги приложите успешно и без никакви затруднения. Внимавайте само с харчовете, нека да са за полезни неща, а не просто да покажете ниво. Ще получите и доста предложения, но вие не сте отборен играч, бъдете внимателни, с кого ще се съюзявате или ще продължавате соло. За онези от вас, които работят за някой друг, то седмицата не предполага големи промени, освен, че ще се повече натоварени, защото голям конфликт в работните отношения между колегите ще ви вгорчи за малко хубавото настроение. Запазете спокойствие и не се поддавайте на манипулации.

Дева

Приятелю, Дева, седмицата ще е сложна, но не толкова трудна и уморителна, както бяха предишните. С управител на вашата зодия, планетата Меркурий, който ще се измести в Козирог в четвъртък, можете успешно да постигнете по-изгодни икономически преговори. Ще се чувствате по-затворени и ще трябва да се заемете с физическото и психическото си здраве, защото някой задкулисни бизнес игри ще ви изземат силата. Все пак не забравяйте, че който иска да успее, трябва да се труди. Преценете внимателно вашите ходове, защото събитията ще са много. Дръжте си очите отворени и използвайте нюха си за правилни действия, които да ви помогнат, да вземете и добри за вас решения.

Седмицата вещае много спадове и възходи в личния живот. Трябва да се мисли и да се вземат навременни решения. Пазете добрия тон, внимавайте за поведението си и не правете лекомислени ходове. Опитайте да сложите в ред нещата, които са важни за бъдещето ви като двойка. Ако нямате постоянна връзка, се появява възможност да станете по-близки с някой от общите ви приятели.

В областта на работата внимавайте и се заемете с корекция и довършване на незавършена работа. Може да обмисляте нови проекти, но първо се нуждаете от солидна финансова подкрепа. Ако работите за някой друг, няма да ви е комфортно на работа. Някакви новости в работния процес или нови колеги ще ви притеснят.

Везни

Тази седмица скъпи везни, ще имате възможност да направите нещо добро за финансовото си състояние, както и за любовта като желанието и привличането, ще премине в нещо по-сериозно и постоянно. Ще се избавите от напрежения, възникнали в предходната седмица. И Меркурий и новолунието, ще ви подкрепят във взимането на решения и ще ви разгърнат нови перспективи. Разбира се, няма да останете и без подкрепа и внимание от семейството и приятелите, колеги, симпатизанти, почитатели и т.н. Въпросите, които са належащи ще успеете да отхвърлите с лекота, а проекти засягащи бъдещето ви, ще се задействат. Подходящо е ако имате собствена фирма да направите някой промени. Дайте повече време на себе си, обърнете внимание на външния си вид и попитайте аптекаря си за подходящи витамини и други укрепващи средства. Тази малка предвидливост ще ви помогне да не лепнете някой от онези досадни вируси, който, да не ви позволи да се радвате на предколедната атмосфера.

В личния живот се разсейват облаците и ще се почувствате по-спокойни и хармонични. Това ще се отрази положително на обвързаните и ги очакват романтични моменти с любимия човек. Ще успеете да заздравите връзката си още по-силно и ще сте много щастливи. Онези от вас, които са сами, също няма да скучаят, ще им е музикално и танцувално на душата. Ще привличат приятели и ще попаднат във весела компания. Очакваният принц или принцеса може би внезапно ще влезе в живота ви. Не казвам да спите облечени и фризирани, но все пак бъдете готови, поне емоционално бъдете в готовност, за приключения. Някой от вас скъпи Везни, ще измени живота си коренно, очаквайте в скоро време статията ми за подходящи дати за сватба през новата година!

Някой промени в бизнеса са наложителни и ще имате достатъчно смелост да ги направите. Не бързайте да взимате решения за по-дълъг период, действайте стъпка по стъпка и укрепвайте внимателно постигнатото. Ще ви притеснят и някои неясноти по отношение на плащания, които чакате от доста време, но ще успеете да запълните липсите от друг източник. За онези от вас, които работят за някой друг, седмицата показва някой малки промени, които леко може да ви разтревожат, но това е временно. Заплащането също леко може да ви притесни, тъй като парите ще отидат за важни разходи.

Скорпион

Седмицата е важна за вас, тъй като Венера е в зодия Скорпион и ви прави още по-привлекателни за околните. Характера на седмицата за вас е трансформиращ и важен, а новолунието в петък в зодия Стрелец, ще настоява за промяна в личните отношения и сътрудничеството. Вие ще трябва интелигентно да използвате тези възможности, особено в личния живот. Късметът е на ваша страна, дръжте сетивата си отворени. Опитайте да правите нещата така, че да са полезни сега за вас и да не се връщате към миналото. Не оставяйте нищо на случайността. Покажете сила и поемете нещата в свои ръце.

Това е възможност, да коригирате измъчени и трудни отношения в семейството, които присъстват от много време, но поради една или друга причина, са оставени на автопилот. Сега ще се наложи да вземете отношение по темите, независимо, че може да не е от първа важност за вас. Ако пък сте необвързани, използвайте времето за промяна на мнението си по някой изисквания относно партньора в живота ви. Не казвам, да свалите летвата, но да разберете, че няма идеални хора.

В работата ще сте в състояние да работите много, да приключите всичко в срок и дори да отчетете печалба. Сега е време за постижения за бизнесмените. Може да увеличите печалбата си, ако използвате шансовете си внимателно, а успехът ще ви стимулира психологически. Избягвайте излишни разходи, тъй като съмненията ще доминират и сте прави, защото в днешната кризисна ситуация, разхищенията не са във ваша полза. Ако работите за някой друг, ще заслужите похвала, направо ще се проявите като служител на годината. Няма да успеят да ви намерят кусури и дори, колегите ще ви засвидетелстват уважение. Очаквайте подобрение на финансовото си положение.

Стрелец

Важно е да довършите работата изостанала от предходната седмица, така че да се успокоите малко скъпи Стрелци. Вие имате големи умствени резерви и ще успеете да се справите с всички трудности, които срещате по пътя си. Новолунието ще бъде във вашият знак в петък, това ще даде голямо развитие и в личен, професионален и финансов план. Ще имате увеличение на приходите и ще намерите начин да намалите разходите като по този начин въведете в живота си нов по-стабилен модел на управление на активите си. Много въпроси ще се разрешат във ваша полза.

По отношение на личния живот, тази седмица сексуалността ви е повишена. Възможно е да обновите връзката си с вашата половинка. Онези, които са все още сами, това са добри дни за запознанство и дори за създаване на стабилна връзка.

Ще сте в състояние и да преодолеете трудностите в бизнеса. Имате възможности и добре ще е да поработите здраво. Повишават се разходите ви, но ще имате възможност да ги поемете. Занимайте се с повишено внимание с деклариране на доходите си, за да не оставите възможност на висящи въпроси да ви притесняват. За онези от вас, които работите за някой друг, ще успеят да надделеят с точни аргументи, логика и законово обосновано, че имате право. Планетата на закона и реда Сатурн е във вашия зодиакален знак, така че имате и подкрепа за делата си.

Козирог

Седмицата призовава да сте силни и в ръцете си имате добри шансове да постигнете замисленото, скъпи Козирози. Чувствайте се свободни да взимате решения за бъдещето си, да оказвате влияние в семейството си, особено след четвъртък, когато планетата Меркурий ще влезе във вашия зодиакален знак. Правете проекти, реализирайте стари и говорете, изяснявайте, но само с хора, на които имате доверие. Мислите си и концепциите за личния си живот и бизнеса не споделяйте с хора, които не познавате добре. Трябва да знаете, че дори някой да ви гледа странно и подозрително, не трябва да реагирате раздразнено. Никой няма да успее да ви спре и провали, напротив, нивото на енергия и желанието ви за успех са се повишили до точка на кипене.

В личния си живот ще трябва да мислите внимателно за вашето бъдеще. За да избегнете интензивна размяна на обвинения, по – добре изберете мекия тон и нормализирайте ситуацията у дома. Ако пък сте сами в живота бъдете внимателни. Не сте последните самотници, не изпадайте в униние и не пристъпвайте към връзка с някой, само от "хорски очи". Сега е време за ревизия на наличния емоционален багаж от миналото и преценка на грешките, за да не ги повтаряте отново.

Покажете действие в работата си. Вие сте работохолик, независимо дали имате голям бизнес, или работите за някой друг. Ще успеете да регулирате задълженията си и да изплатите належащите плащания. Избягвайте да правите големи разходи, за да не изпаднете в трудности през следващите седмици. Много е възможно възрастни членове на семейството, да ви подкрепят финансово. Променете настроението си и правете хубави планове за бъдещето.

Водолей

С всички звездни положение, особено Меркурий в зодия козирог и новолунието в петък в зодия стрелец, ще имате възможност за реализация на един амбициозен план. Ще получите добри новини във връзка със заплащане, спестявания за едни, а за други ще е пенсия или повишение на заплатата. Тази седмица ще се почувствате добре и стабилни, ще може да мислите трезво и да правите планове. Предизвикателство ще бъде за вас да не споделяте с други хора мислите си, защото може зад маската на доброжелатели да има и противници. Не позволявайте на неочаквани събития да ви повлияят отрицателно.

В личния живот, първо трябва да се успокоите, да не създадете конфликт без никаква причина. Опитайте да балансирате, за да сте добре и вие и партньора в живота ви. Ако пък сте необвързани, един познат ще ви зарадва с покана, където може да срещнете интересен човек. Правете планове за бъдещето, независимо дали сте сам или семеен. Важното е да сте позитивни.

В работата се очакват промени, така че бъдете готови да реагирате адекватно. Ако ви дължат пари, се опитайте с такт, хитрост и без конфронтация да получите това, което искате. Не правете големи разходи, няма да ги оценят. Направете икономия за възможни по-трудни времена.

Риби

С новолунието в знака на стрелеца и Венера, която ще направи положителен аспект с вашия планетен управител Нептун, е дошло време да си изясните много от нещата, които ви безпокоят. Това може да е по отношение на любовта или работата, скъпи Риби. Има възможност да се справите с някой проблеми с парите, които ще се дължат на новата позиция на Меркурий в козирог, от четвъртък нататък. С ограничения и упоритост ще бъдете в състояние да балансирате. Въпреки притесненията не се колебайте да взимате решения.

В личния живот може да се случат много неща, които ще ви накарат да мислите за връзката си повече от преди. Обвързаните, но без брачна клетва, може да се замислят сериозно и да направят важна крачка към узаконяване на връзката си. Късмета е на страната и на необвързаните и скоро ще бъдете в състояние да създадете връзката, за която мечтаете.

Ако имате свой бизнес, някой промени ще ви разтревожат. Правете малки крачки, за да не допуснете грешки. Дръжте финансите си под контрол, защото иначе ще се изправите пред трудности. Може обаче с някакви финансови операции да успеете да получите голяма печалба. Това ще елиминира стреса, ще подчертае вашата креативност и ще ви повдигне самочувствието. Ако работите за някой друг, промените предстоят и ще трябва за сега да се примирите с по-големите отговорности и притесненията, но и ще имате и възможност за увеличение на доходите./www.clubastrology.net

15 неща, които всеки „истински” Стрелец ще разбере
Хороскоп за декември- голям късмет за водолей, скорпион ще търси съмишленици, лъвовете доволни
Стереотипен коментар след секс
Удивително съвпадение: Свещеник и Исак Нютон сочат една и съща година за Апокалипсис
Чети го всеки път, когато си отчаян! Предай нататък!

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information