Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Съб04212018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Знаците на зодиака и тяхното жилище

zodia-domОвен
Овните не отделят голямо внимание на красотата на интериора и архитектурните украшения на сградата. Те напълно добре могат да живеят в каменна къща дори без да са боядисани стените.

Достатъчно е жилището да е стабилно и да го защитава от несгодите, от природните бедствия и лошите хора. Най-много представители на тази зодия избират да живеят в къща от червени тухли.

В момента, в който се нанесат в новата квартира, овните ще поставят блиндирана врата и решетки на прозорците, както и собственоръчно изработена система за сигурност.

Обстановката вътре е неподредена, мебелите са поставени безразборно, но удобно, така че всичко да ти е под ръка. Класическият стил е любим за овните.


Телец
Здравата конструкция е също избора на телеца, но тук ще открием и големи килери. Мебелите в стаите може да са много, особено шкафове, но за разлика от овена, всичко е на своето място, така че се получава комфортен и уютен дом. Телците предпочитат в салона да има камина. Интериора и фасадата са украсени със стенописи, картини и различни украшения. Всички детайли са съразмерни. Често телци строят своя дом сами.
Освен че обича мебели от дърво, с дърворезба и по възможност, ръчно изработени, телеца обожава да има двор с голяма градина. За представителите на тази зодия е важно да виждат от прозореца красив пейзаж. Телците предпочитат да живеят в къща или на първия етаж от невисока сграда, и при липса на хубав пейзаж, си го създават с добре уредена градина. Много телци предпочитат богати крайни квартали, което обаче зависи от тяхната финансова обезпеченост.


Близнаци
Близнаците не отдават голямо значение на своя дом. Обстановката в домът им е разхвърляна, но това не ги притеснява, защото за тях най-важното е да имат бюро и място за книги. Близнаците са най-приспособими натури и могат да живеят и в общежитие с много хора, тъй като не им пречи шумът, но задължително в светла и просторна стая.
За тях е важно от прозореца да се вижда нещо интересно и вида на това нещо да се променя често. Заспали и еднотипни пейзажи им омръзват бързо и може да сменят жилището си само заради това, че районът им се вижда скучен. Най-добре е до дома им да има улица, автобусна спирка, супер маркет, летище, пристанище. Така те ще усещат промяната наоколо и това ще ги вдъхновява. Близнаците са любители на височините и не се притесняват да живеят на високите етажи, както и предпочитат вместо прозорци да имат големи балконски врати. За тях е от съществено важно значение и съседството. Кой е техен съсед, какви са отношенията с тези хора, това играе решаваща роля в избора на жилище. Те изобщо няма да се разстроят, ако до тях всяка седмица има оживен пазар на зеленчуци например.


Рак
Най-склонни към домашен живот са раците. Дори хората с луна в зодия рак и асцендент в рак имат голяма склонност към домошарство. Представителите на тази зодия, обичат да създават топла и уютна домашна атмосфера. Предпочитат да живеят на първия етаж или в самостоятелна къща. Домът им прилича на антиквариат, в украшенията има фолклорен мотив. Техният идеал за жилище и малък дом с неголяма градина с красива ограда, беседка и място за барбекю. В градовете 80% от раците търсят дом с градина или поне изгледа да е към зелена поляна и дървета. Също обичат да има дърво, в чиято сянка да поставят градински мебели. Не обичат шума, пренаселените райони. Пък и дори да живеят в тих район, който обаче има площад, пак няма да се чувстват добре, защото ще им липсва зеленината. Често раците имат много цветя и дори гледат марули в саксийки. За един рак ще бъде въпрос на чест да го посетите в дома му и да ви почерпи с палачинки с мед от неговите пчелини или собственоръчно направено сладко от черешата над главата ви. За един рак да емигрира и да се намира далеч от дома си е най-голямото наказание. Рак без дом, е като дърво без корен. Затова където и да са те се връщат по родните места и дори в по-голяма степен живеят в семейно жилище заедно с цялата си рода.


Лъв
Домът на лъва може да напомня картинна галерия, дори кухнята да е боядисана в златисто и червено. Имат хубав вкус и техният дом прилича на дворец. Възможно е лъвовете с по-добри финансови възможности да си направят и зимна градина, да има и шадраван, както и доста на брой домашни любимци. Завесите ще са тежки, с големи орнаменти, показващи класа и стил.
За лъва е важно домът му да се счита за забележителност в града. Обичат от дома им да се разкрива гледка от централен площад и да има голямо движение на хора. Лъвът като близнаците обича големите балкони и обширни тераси. Там мъжът лъв сутрин прави своите физкултурни упражнения, а жените с чаша кафе се облягат на перилата и се радват, че ги забелязва целият свят.


Дева
Домът на девата може да е малък, но компактен, удобен и изключително чист. Тревата пред къщата ще е идеално подстригана, храстите ще са в правилни форми, ще има осветление и напоителна система. В кухнята на девите, обстановката е почти стерилна като в операционна зала. Във фасадата има много малки, но необходими детайли. Девите с най-голямо удоволствие биха живели в някое малко немско градче, където всяко нещо е на своето място и нищо няма да смущава спокойният им сън.
Девите предпочитат тихата, спокойна и чиста улица пред домът им. Няма да имат нищо против съседите им да живеят доста близо и дори да може да хвърлят по един поглед в кухнята им, да са видят как поддържат домакинството. Жените деви обичат закачливите завески с флорални мотиви. Прозорците са винаги чисти, а ако има балкон, той се използва за складиране на временно ненужните вещи или за простиране на дрехи. Идеалният дом за девата е на една крачка от болницата, от дясно да е търговският център и разбира се да има фитнес зала.


Везни
За везните е трудно да си построят дом сами, но да обзавеждат им идва отръки. Ако везните имат собствен дом, то от прозореца се вижда изящна ограда, по която се вият красиви цветя. Стила на този знак си пасва с къща в стилна вилна зона. Те ще са тъжни, ако от прозорците им не се вижда красива гледка. Не е задължително това да са природни красоти или паметници на културата, но напълно би им бил достатъчен градският парк, особено ако там се събират художници и представят своето изкуство. Предпочитат да живеят в близост до река или море, както и сгради с красиви форми.
Прозорците на дома на везните са като рамка на картина, а ако в тази рамка се включи дърво от градината с красиви клони, то този представител на зодия везни ще е в пълна хармония със своето жилище. На кухненския прозорец ще се насладите на теменужки. Балкона се използва като театрална сцена, на която вечер везната се събира с приятели и пие чай, слушайки изящна музика.


Скорпион
Домът на скорпиона е отрупан със скъпи вещи, както при телците. Скорпионите обичат потайни входове, скрити врати, тайни стаи и др. В архитектурата предпочитат класическия стил, а украшенията по сградата не ги вълнува много. В градината, ако има място, може да се направи лабиринт.
Гледката от прозореца може е най-разнообразна, от стена на съседна сграда, но ужасяващ мост, по който се движи влак или дълбока пропаст като в това те могат да намерят омайваща красота. Представителите на тази зодия, предпочитат старинните квартали, в които няма шумни улици, но има много тайни и мистика. Не обичат да имат съседи или поне да не са на близко разстояние от техния дом. Не обичат да привличат внимание с външния вид на своя дом. Ако на прозореца забележите кактус, фикус или в двора има чемширови храсти то в този дом задължително живее скорпион.


Стрелец
Стрелците се чувстват добре на път, но и комфорта на собствения дом не им е чужд. В дома си стрелеца предпочита широта и простор, а най-добро украшение са библиотечните шкафове с книги и папки от горе до долу. Ако един стрелец си построи сам дом, то той би приличал на духовно светилище или храм. Това са духовни хора, и предпочитат до дома им да има църква. Камбанният звън от църковната камбанария ги вдъхновява.
Стрелеца предпочита да живее на среден етаж, но нищо да не закрива гледката от балкона, просторът от ширналите се полета, морският хоризонт или извивките на реката. Рядко прозорците на стрелеца водят към двор, но ако има градина, то тя трябва да е по-голяма от дома му и да има множество съседи и спортна площадка, както и редове с домати и лимонено дръвче и най-различни екзотични цветя.


Козирог
Аскетичните козирози повече ценят сигурността, отколкото красотата и комфорта. Може дълго време да живеят в трудни условия, криза, глад, а ако професията им го изисква и работят например като геолози или военни, то цял живот да са или по мините или в някое поделение. Стилът на козирога е суров и изчистен от излишни детайли. Ако козирога си построи дом, то той би приличал на крепост. Гледката от прозорците не ги вълнува толкова, дори на около може да няма едно дърво и да има само панелни блокове. За козирога щастието не е в гледката, а в семейството. Домът има практическа цел – сън, хранене, както и отглеждане на деца. Голяма рядкост тук са цветята, освен ако няма дом извън града, който да посещава за уикенда, където да създаде градина пълна с най-различни дървета.


Водолей
Водолея като близнака е склонен на колективно съжителство. Домът му е пълен със съвременна техника. Обичат високите етажи. Често апартаментът е така украсен и обзаведен, че може да шокира. Външният вид да домът му е модерен и изграден от стъкло и странни комбинации на прозрачни тавани, отварящи се така, че да гледат небето докато се забавляват с десетки гости на поредното парти.
Водолея обича оживените райони, движението и не понася глухите улички, тишината на малките паркове. Няма да има нищо против да живее до увеселителен център или спортен стадион. А ако наблизо има растителност, то трябва да е по-ниска от прозорците, за да не закрива гледката. А ако гледката не е добра, водолея предпочита да я закрие с цветни стъкла или стъклописи.


Риби
Рибите обичат да живеят до вода, било то река, езеро, море, океан или дори голяма чешма. Обичат големите и светли стаи, големите веранди и многото открито пространство в двора. Обстановката вътре може да е хаотична, но уютна. Правилните форми не привличат рибите, затова в техния дом може да намерите всякакви причудливи статуетки, предмети на изкуството от необичайни материали. В интериора често се наблюдава да използват щори, завеси, параван. Ако една риба сама си строи дом, то той ще е на брега на морето или реката. Обстановката ще е спокойна, тиха и дори да няма изглед към вода, те ще си я нарисуват. Улицата, на която би избрала рибата да живее няма да се движат трамваи и градски транспорт. Доста често до дома им има църква, музей, театър или концертна зала.

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност

нюзлетър

Получавайте новини от нас
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information