Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Пон04232018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Детски хороскоп зодия Рак

зодия ракДетски хороскоп зодия Рак
На белия свят
Тук има много сълзи, но и много усмивки. Зодия рак се управлява от Луната, така че това детенце е пленник на своите емоции. Ту плаче, ту излъчва веселие, и е способно да развълнува и най-твърдото сърце.


Любящите родители на новореденото раче ще ги накара да развият в себе си такива инстинкти, за които не са и подозирали, че съществуват. Техният малчуган чувства защитата им и отвръща с истинска любов. Всъщност разбира всичко, просто още не умее да се изрази с думи. Той не бърза към новото, внимателно отваря очи за да се запознае с всичко, което го заобикаля. Но света се изпълва със светлина, когато малкото раче де усмихне. Тогава се разсейват облаците и всички страхове изчезват, а когато очите му се напълнят със сълзи, всичко като че губи своя цвят. Раците не умеят да крият своите чувства и това се отразява на всички хора в близкото обкръжение.
От най-първите си дни детето различава мирис, звук и разбира, че безопасността му е свързана с родителите. Няма да му хареса да го оставите с някого, когото не познава добре или да го прехвърлят от ръце на ръце.
Вероятно тук ще имате нужда от последователност и търпение, така детето постепенно ще опознава новите хора и ще се чувства добре в тяхната компания, но трябва да знае, че вие сте някъде там наоколо.
На рачето му харесва всичко, което въздейства на неговите чувства: приятни ухания, вкуса на храната, книжки с ярки картинки и играчки, които да помогнат да се развие неговото ярко въображение. Но най-много от всичко, детето е привлечено от водата, дори ако тя е във вана или надуваем басейн. Там във водата се чувства в стихията си. Опитате ли веднъж да го водите на басейн или някъде, където да може да плува, ще видите с какъв интерес ще очаква следващото посещение.


Първи стъпки на рачето
Живота на детето, от момента, в който се научи да ходи, прилича на океан с неговите приливи и отливи като никога не остава в състояние на покой за дълго време. Рачето има твърде неустойчиво настроение, но може от рано да предотвратите това. Приласкайте го, прегърнете го, но помнете, че щастливото лице на детето, все още не е гаранция за спокойствие, все пак тук говорим за мощни и дълбоки емоции. Раците се нуждаят от спокойно общуване и внимателни разговори, без повишаване на тон и викове.
Излишната грижа обаче, която изглежда съблазнително, защото ви дава спокойствие е вредна, защото трябва детето да се научи да разчита на себе си. Както и постоянната критика, може да го накара да стане затворено и капризно дете, ето защо и тук трябва равен, последователен и изпълнен с огромно търпение подход, но и достатъчно гъвкав, за да отчитате колебанията в настроенията на рачето и неговите безкрайни страхове.
Малкият рак има вродено чувство за майчинство (бащинство), и детето ще проявява загриженост, обръщайки се към играчките си така, все едно са негови деца. С най-голямо удоволствие детенцето ще ви помага в кухнята и му позволете да го прави, независимо че това е "момичешка" работа. По този начин изразява своята любов и привързаност. Разберете, че детето трябва да се чувства полезно, да прави нещо за благото на мама, татко, баба, дядо, сестричка, братче и всички кучета, котки, птици, блатни растения, дървета...всичко живо около вас и вашият дом. Това му дава вътрешна хармония и спокойствие.
Раците са много предани на дом и семейство, род, родина и ще се постараят на близките му никога нищо да не им липсва и да не ги грози никаква опасност.
Така че вашето дете ще бъде много привързано към родителите и особено към майката. Разбира се, внимавайте да не стане прекалено разглезен и прилепчив, нужно е да намери своето лице, своя път в живота.
За детето е важно да има разностранни интереси, да развие своята личност, а не само да стана "като мама", "като татко". Постарайте се да има добри контакти с другите хора, роднини, съседи, приятелчета. Затова във възпитанието на рачето е добре да вземат участие повече хора, защото примера на подражание при детето, не е добре да бъде само един. В случай че липсва някой от родителите в живота му, нека да има повече треньори или учители от същия пол, за да може да „навакса" пример за поведение, отношение и действие.
Колкото и да е странно, трябва да учите децата на егоизъм. Нека да играе, да помага у дома, но да се научи да си признава, кога е изморен и има нужда от време за себе си.
Малкото раче има тънко чувство за хумор и не веднъж ще кара цялото семейство да се смее с глас.


Училищни правила за детето от зодия рак
Времето на подготовка за училище е един от най-интересните периоди в живота му. То постепенно ще се увлича от интересни истории, разкази, романи, а и нищо чудно да измисля свои собствени, като ще включва в тях своите най-близки хора за главните роли, също и сюжета винаги ще се развива на територията на вашият дом.
Повече от всичко и момченцата и момиченцата обичат да играят у дома и често се случва да "готвят" обяд за татко, или да "мият" чинии, помагайки на мама. Поощрявайте детето към по активни игри с физическо натоварване, които ще помогнат за неговото развитие.
Рака обича да се запасява и ще събира всичко, дори поздравителни картички и училищни рисунки. Научете го да не държи толкова много на старите вещи, макар да имат невероятна емоционална стойност за него, все пак това са предмети, нужно е да се разчиства остарялото, за да даде път на новото в живота. По късно това ще му помогне да разбере, че разделяйки се с хора или вещи, това не е края на света.
Едва ли детето ще има много приятели, по скоро един-двама, но много надеждни. Макар че детето ще бъде срамежливо на детската площадка и в училище, но ако успее да завърже приятелства, те ще са много силни и трайни в годините. Така че приятел от детството, може да остане приятел за цял живот.
На малкия рак му подхожда традиционно образование с установени правила и спокойни ученици, уважаващи другите, а ако се получи да е в шумен клас, диви деца, тичащи по коридорите, детето ще се затвори в себе си и изобщо няма да може да разгърне потенциала, който притежава. Рачето ще показва невероятни резултати в училище, ако има приятелски и спокойни отношения с учителите. Така че ангажирайте се с това, особено ако видите, че детето не се справя много добре. Разберете какво го тревожи и ако има шанс за друго училище изместете го, независимо че може да е по-далеч от дома ви и това да ви създава неудобства, все пак психическото състояние на вашето дете е над всичко.
Рачетета вечно се тревожат от нещо, но и се затварят в себе си, особено ако някой се опитва да разбере какво му става. Детето е способно да преживява дълбоко, дори и най-невинна забележка и да се измъчва заради това по цели дни. Свръхчувствителният рак е с най - ранима душа, от всички останали знаци на зодиака, ето защо значителна част от своето детство то ще се чувства обидено или с наранени чувства.
Ще му е нужна помощ, за да се справи с трудните моменти в своя живот и да умее да ги разглежда в перспектива. Покажете му с примери, че резките забележки и постъпки може да показват, че едно приятелство и отношения са се изчерпали и не е нужно да търси в отчаяние начин за спасение на връзката с този човек.
Вашето раче навярно има добра памет, но с желание се занимава с онези предмети, които въздействат на неговите чувства и неговото богато въображение. Не чакайте от него безкрайни въпроси, то предпочита да намира информация и да си вади заключения от своят опит. Може да прояви особен интерес към историята, от впечатляващ исторически филм до обикновен семеен спомен, разказан му от неговата баба. Това е нещо, което няма да забрави никога. А и ето защо не е чудно, че раците често се включват в политическият живот, както и една голяма част от тях са историци. За пример мога да дам бившият президент на Република България г-н Първанов, който е зодия рак и историк по образование.


Израстване
Когато детството е зад тях, много млади раци проявяват своята истинска личност. Така че, не се отчайвайте, ако в училище не е показвало много успехи, по скоро доброто образование рачето може да използва с пълна сила и да се реализира много добре в живота.
Когато отмине юношеството, младият човек вече успява да контролира своето настроение, макар че понякога ще се дразни до агресивност, особено в дните на пълнолуние. Спокойствието и увереността му, ще го превърнат в упорит работник, истински интересуващ се от съдбата на другите хора във фирмата. За всички хора, вашето малко раче, което вече е голям мъж или жена, ще има златно сърце, решение на всички въпроси и време да изслуша с разбиране всеки, който застане на пътя му.
Ако един ден вашият сладък рак се прибере и сподели, че е назначен за директор на фирмата, на музея, на училището, болницата или учреждението, в което работи е дошло и вашето време да си поплачете за всички трудни години, в които сте отгледали едно прекрасно дете и да се порадвате на добрия резултат. Хвалбите, които ще чувате докато сте в близкия магазин по адрес на вашето дете, ще са само част от малките успехи, които то ще постига в живота си. Бъдете готови за този период, детето ви, независимо че ще бъде със свое семейство, често ще прескача, за да си хапне от яденето на мама и да поиска съвет за възпитанието на неговите собствени деца. Нищо чудно и да живее с вас или до вас или на горния етаж. Всъщност и през ум няма да му мине, да е по – далече от една пресечка от дома на мама и татко.
Винаги ще се нуждае от вашата похвала, подкрепа и напътствия за голяма част от делата си. Ето защо грубата критика може да е убийствена! Разбира се, не винаги ще успеете да сте мили, особено ако се е изчерпало и вашето търпение, като се започне с танците по цяла нощ, гостуване на приятели, а в по-късен етап и прехвърлянето на отговорността за децата му върху плещите ви и товара от неговите тревоги, рачето ви винаги ще се връща при вас и ще споделя всичко, което му се случва.
Когато създаде свое семейство и работи това, което го прави щастливо, вие може да си отдъхнете и все пак да сте винаги на близо и на разположение за съвет и подкрепа.

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност

нюзлетър

Получавайте новини от нас
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information