Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Пон01212019

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

ДЕТСКИ ХОРОСКОП – ЗОДИЯ ЛЪВ

zodia luvДЕТСКИ ХОРОСКОП – ЗОДИЯ ЛЪВ


На белия свят
Малкият лъв още от пелените обича да бъде в центъра на вниманието, а тъй като природата го е надарила със способността да очарова всички, той ще гледа към света с усмивката и вида на победител.
Лъвчето не обича да стои на едно място и ако не му харесва нещо е способно на такъв силен рев, който ярко го отличава от останалите деца.

Търпението не е от неговите положителни качества и това първи ще забележи онзи от родителите, който не бърза към детето със сокче и играчка. Малчугана бързо ще им даде да се разберат! Това дете не сее родило, за да ви чака и да моли! За да се преборите с това, се опитайте да не тичате всеки пък, когато детето заплаче, защото много скоро ще се превърнете в роб и ще сте винаги на негово разположение, по всяко време на денонощието. В един момент на вашето малко лъвче, ще му се наложи да разбере, че света не се върти около него и заради него, макар че някои лъвове това така и не успяват да го разберат за цял един живот.
Обикновено лъвчето обича да го носят на рамене или да го слагат на високо столче, за да гледа света и най-вече всички да гледат него. Но това не означава, че трябва да го забавлявате до безкрай. Това детенце също умее да се съсредоточава и да се забавлява само, например изучавайки как покрива се държи върху къщичката, без да падне или от какво е изградена шишарката.
Жизнерадостното лъвче трудно разбира, защо трябва да изостави всички интересни неща и да си легне в леглото в осем часа вечерта. Ето защо никак не са изключени проблеми със заспиването. Бъдете любящи, но твърди родители и детето ще се примири с програмата, която сте му подготвили. Колкото и независим и инатлив да се проявява, със сигурност осъзнава, че вие сте тези, които създават програмата и затова е важно да сте точни и никога да не позволявате пробив.
Лъвчето се нуждае от голямо жизнено пространство, за да не се чувства като „лъв в клетка". Ще му хареса да има цял шкаф с играчки, от които да може да си избира с коя играчка да си играе. За да избегнете моменти на раздразнение, започнете от рано да му помагате да подреди своите желания. Все пак за малкия човек не е лесно да реши дали иска да си играе с мечето или с камиончето, но с ваша помощ ще има мир в детската стая.
Никога не забравяйте, че вашето самоуверено лъвче има ранимо сърце и се нуждае от постоянна любов. Така че намерете време, без значение от вашата заетост, за да приласкаете детето и да му кажете, че то е най-доброто, най-умното, най-най-най-...от всички деца на света!


Първи стъпки
Когато направи първите си стъпки лъвчето ще разбере, че света е сцена, а вие и всички останали сте неговата публика. То задължително ще се опита да се убеди, че успява да привлече всеобщото внимание. Ще играе пиеси и сам себе си ще аплодира, защото му харесва да демонстрира себе си. Вашият малък лъв е изпълнен с великодушие и има щедро сърце. Обича компанията и не може да търпи самотата, така че го взимайте навсякъде със себе си. Детето ще се радва на всяка разходка, пътешествие или обикновено отиване до кварталния магазин. Обича срещите с нови хора и е готов да изучава непознати места, дори и да знае, че се намира в опасност.
Лъвчето е през цялото време с нещо заето и смело се справя с всяко препятствие. Ако падне на мига ще стане, не губи решителност и дори ще успокоява другите.
Похвалите за малкия лъв са като кислорода, без тях той не може да живее. Фалшивата похвала може да му послужи като стимул един-два пъти, но когато се досети, че това е лъжа, никога няма да ви прости, че сте го излъгали. Тогава за детето ще е ужасно трудно да повярва и на всичко останало което му казвате след това. За да не загубите авторитет в неговите очи, не го лъжете, никога!
Разочароването от това, че не може да прави всички неща едновременно може да го доведе до впечатляващ гняв и при това доста силно изразен. Помогнете на вашето дете да оценява своите възможности, но го направете без излишна строгост. А ако то направи сцена, плаче и не се подчинява, просто го оставете на мира, да се успокои или се опитайте да се пошегувате. Лъвчетата не са склонни към тъга и не са злопаметни, така че в момента, в който премине лошото настроение, то пак ще си бъде усмихнато и обаятелно.
Вашето дете, може да използва своето въображение, за да преобрази живота, правейки го по-интересен. То ще си измисля фантастични истории, а вие ще сте длъжни да отгатвате, кои са героите, къде се разиграва случката. Неговите разкази са пълни с невероятни измислици и в тях със сигурност ще имат място всички любими предмети и хора. Но все пак детето трябва да знае, че вие харесвате истината и го обичате, без да украсява нещата.
Най-важното, от което се нуждае лъвчето е независимостта. Никога не го дръжте за ръка, ако то може да върви самостоятелно и поощрявайте физическите упражнения и го запишете на някакъв подходящ за него спорт, за да може да изразходва своята енергия. Общително и очарователно, то с удоволствие ще играе, ще плува и ще се катери по дърветата в парка.
Когато израства основен проблем може да се превърне изясняване на отношенията. Опитайте да разговаряте, без да налагате изцяло своето мнение. Научете детето да ви разказва за себе си, но не, за да го контролирате и да взимате решения вместо него, а за му дадете съвет и да сте му опора в трудни моменти. Нека детето да знае, че вие няма да го обичате по-малко заради грешките или страха, че не е съвършен. Понякога лъвчето се поставя толкова високо и не винаги във всичко може да бъде все така високо и на ниво. Ето защо му помогнете да разбере, че човек трябва да се радва и на малките неща в живота, на малките успехи и стремейки се към целите си да не забравя да бъде щастлив „тук и сега".


Училищни правила за лъвчето
В училище лъвчетата са любимци на учителите, тъй като неговото желание за знае в съчетание с ведрия характер го правят неотразимо. Затова вашето дете може да озадачи другите родители, защото по пътя си към успеха, то ще отблъсква другите деца, пък било и само за да е първо на опашката в столовата. Главният извод, който стои пред вас е никога да не накърнявате достойнството на лъвчето, особено пред другите деца и възрастни. Ще са ви достатъчни само няколко думи, но насаме у дома, за да може детето да си вземе бележка. Все пак лъвчето не е виновно, че се е родило да бъде лидер!
На лъвчето трябва тактично да му подсказвате как да се държи иначе то ще се опитва винаги да бъде на висота и да се намесва в разговорите на възрастните. За да избегнете това, опитайте да бъдете строги и задължително намерете време, да си говорите с детето на всички теми, които го интересуват. А когато види, че добрите маниери в съчетание с природното му очарование са само в негов плюс, то лъвчето ще стане много вежливо дете.
Бунтарството и естественото отвращение към приказките водят до това, че от време на време то излиза извън контрол. За да се справите с това, все пак не е опитвайте да запушвате неговия опит да окаже съпротива, защото в противен случай ще задържа негативните емоции в себе си и това ще се превърне в депресия и дори ще го подтикне към неприятни постъпки, лоша компания, и всичко това само за да намери признанието, което вие сте му отказали. И разбира се трябва да го накарате да прави, това, което вие искате, но дайте му възможност да мисли, че постъпва така както на него му харесва.
Лъва е с характер и не търпи да го разглеждат като част от общото, от класа, от учениците. Ще му достави голямо удоволствие да играе в училищния театър или да чете на глас своите последни разкази. И той може да командва всеки, дори забравяйки за всякакво чувство за мярка, докато не му обясните, че най-добрите ръководители привличат хората с доброжелателство, а не с наредби.
Разбира се, към лъвчето така или иначе винаги ще има претенции, но то ще им отговаря с усмивка и ако му помогнете да има вътрешната увереност в своите сили, знание и позиции, то детето няма да поиска да се утвърждава за нечия друга сметка.


Израстване
Лъвчето иска да научи всичко и да опита от всичко. Ето това ще бъде неговото мото в юношеските години. То все ще се бори с желанието си да се разпорежда и да бъде любимец на хората. А едното не върви ръка за ръка с другото и влече след себе си неприятности. Лъвчето ще украси всеки купон със своето присъствие, няма и да пропусне и някой и друг любовен романс и то не най-подходящите, и изобщо „неприятностите" ще ходят по петите му, особено ако са от противоположния пол.
Каквото и да говорите, то последните училищни години няма да са най-спокойните. Ако детето има хоби и е увлечено с нещо, то с удоволствие е захвърли домашното и ще се занимава с това, което му харесва. Неговото естествено желание да бъде най-добър, може да донесе успехи, но затова е нужно и постоянство. В интерес на родителите е да направляват и ръководят детето, но не явно, а скрито и умно, то тогава ще се получат добри училищни резултати. Ако не успеете да направлявате детето и не получава добри оценки, то ще се чувства неловко и ще го е срам да излезе от вкъщи.
С лъвчето винаги е добре да се действа в сътрудничество, но не и да го имате за конкурент и по-лошо, за подчинен. Колкото повече прегради и ограничения му създадете, толкова по-силна ще бъде решителността му да се отскубне. Така че е нужно да сте уравновесени между работа и развлечения, без да допускате вашият тийнейджър да ръководи всички у дома. Иначе то ще се отнася към вас като към личен слуга и въргаляйки се на канапето в хола, ще очаква и там да му поднесете вечерята.
Външността му ще го вълнува много и ще се оглежда с удоволствие във всички огледала и витрини по магазините. Да, лъвчето ще е изискващо и ще натрапва своето мнение. На 16 г. вече ще има идея за света и ще я обяснява на всички. Но каквото и да прави и където и да се намира, най-важното за него е да знае, че има особено място във вашето сърце. А светът ще бъде сцена и лъвчето ще бъде блестящо в своята роля, бъдете на първия ред и го дарете с най-силните аплодисменти.

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information