Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Съб04212018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

ДЕТСКИ ХОРОСКОП – ЗОДИЯ ВЕЗНИ

220817187949679751 n5lEcUIF cНа белия свят
Везничката – това е един доволен бебок с най-щастливата усмивка на земята, който радостно гука, опитвайки се да разговаря със своите родители. А те ще обичат да гледат своето дете, да му се възхищават и да бъдат безкрайно очаровани от красотата му. Везничките се радват да добро отношение навсякъде и още с първите си жизнени дни, разполагат с хора които да са само около тях и в тяхно пълно разположение.


Това дете обича всичко да бъде наред: бутилката с мляко да бъде с определена температура, сън и събуждане в определено време, но не, защото обича програмата и отговорностите, както са бебешорите деви, а тук трябва да цари хармония. Детето трябва да е заобиколено от музика, от приятни звуци и цветове. Опитайте се нищо да не го дразни, така че го преобличайте и сменяйте пелените, преди да се налага това или преди да е обявило с рев, че е нужно да му обърнете внимание.
Съвсем скоро везничката ще започне да си избира коя рокля, кой панталон да облече днес и какви дрехи да избере за следобедната си разходка. Вие трябва да го научите бързо да взима решения и колкото по-бързо толкова по-добре.
Семейните празници се посрещат с голям възторг от вашето дете. Харесва му да ходи и на гости, особено при баба и дядо, където е винаги в център на вниманието и където може да продемонстрира това, че е научило нови думички. Ще се научи много рано да говори, защото му харесва да общува и да взима участие в дейностите наоколо.


Първи стъпки
Везните лесно се запознават с другите деца и бързо създават приятелства. Така че може смело да пуснете малчугана на детската площадка или в пясъчника, на него му е нужна компанията на приятели. Другите майки ще се доволни, когато вашето дете-чудо играе с техните деца, защото вашата везничка никога няма да сбие, да удари, да обиди или да остави друго детенце без играчка и компания.
Не мислите, че характера на детето е изградено само от положителни черти. То може да изучава света, правейки изводи не в своя полза. Ако в приятелският му кръг се появи детенце, което с по-висок ръст, по –красиво или бяга по-бързо, везничката веднага ще се почувства неловко и ще се отдръпне. Убедете го, че е нормално хората да са различни и трябва да ги приемаме, такива, каквито са. Говорете му, колко е умно, добро и възпитано и то ще почувства прилив на гордост и ще започне да оценява и собствените си качества и ще престане да мисли за собствената си невзрачност. Но най-добре е детето да дружи и да е в компанията на хора, с които му е приятно да общува и има много сходни интереси.
Везничката бързо ще привикне към детската градина, просто защото му харесва оживена обстановка. Но никога няма да му хареса и няма да бъде спокойно и може да стане много непослушно, ако там има деца, които викат и се бият. Добре е детето да се научи на самостоятелност и да отстоява себе си и да показва, че всичко си има своите граници. Може и да поиска да провери, колко далеко би могло да стигне и до къде се простират тези граници. Бъдете твърди, но справедливи ако искате в детето да се изградят добри качества – отговорност и деликатност. Отчетете, ако детето везни, си позволява да не се държи по най-добър начин и защото изведнъж пред вас ще израсте една много неудобна личност.
Понякога ще го наляга голяма скука и ще решава, че има нужда от нови дейности. Помогнете му да се научи да концентрира своето внимание, извличайки максимума от това с което се занимава. И задължително го хвалете, заради това, че показва добри резултати, за това, че е проявило творчество, за това, че изобщо прави нещо. И знаете ли, вашето детенце наистина се старае, заслужава си похвалите!
Везничките са готови да ви доставят удоволствие и да реагират добре на логични доводи и обяснения, от това какво може да прави и да не прави и винаги трябва да изяснявате, защо това е така. Грубите наредби тук изобщо няма да сработят, защото детето може да стане раздразнително, да чувства, че вие сте вечно недоволни и това ще руши вашата връзка.


Училищни правила
Везните не търпят самотата, така че в училище ще му хареса. Ще кани с удоволствие целия клас у вас и не само за рождения си ден, но и за да си поиграят, рисуват или просто да скачат от стола на канапето. Отнасяйте се към това с търпение, освен ако не създадат у дома ви земетресение. Вашето дете обича, когато до него има поне едно приятелче и не се чувства добре, ако е само. А за да съхраните мира и спокойствието, предложете им да се заемат с нещо полезно, например да почистят клетката на папагалчето или да нахранят рибките в аквариума. Детето везни е много грижливо и обожава домашните любимци. Така че защо да не сподели това удоволствие с приятелчетата си.
Детето може да се окаже много по-пораснало за възрастта си. Може да води разговор на всяка тема, да бъде добър домакин и да е вежливо и послушно. Но ако го обидят, го поставят в ситуация в която може да не покаже, най – добри обноски. Везничката не е много уверена в себе си и тайно си мисли, че не оправдава очакванията, които имат родителите му. Не пестете своята любов и поощрения, но когато са заслужени.
Убедете се, че училището, което посещава му подхожда. Везничките обичат спокойната и хармонична атмосфера и изобщо не им допада безпорядъка и шумотевицата. Само в добре организирана и спокойна обстановка може да покаже своите артистични, музикални, театрални и научни способности, ето защо на детето му е нужна специална среда.
Най-добре се справя с това, което му е интересно и разбираемо. Вие може да му помогнете да се справя по-добре с уроците, като установите време за учение и време за почивка, както и време за изпълнение на домашна работа. Това ще го накара да се отърси от мързела и да се отдалечи от телевизора и компютъра. Но имайте предвид, че бездействието на везните може да е след период на учене или работа. Тези деца имат нужда от продължителна почивка, за да си възвърнат силите и желанието за учене.
Опитайте да организирате неговата стая така, че да му доставя удоволствие. Везните обичат хармонията и не търпят безпорядъка. Научете детето да пази нещата си и най-вече да подрежда и украсява стаята си според нужните и желанията си. Най-вероятно везничката ще избере пастелни тонове за стените и тавана, което ще спомага за неговата ползотворна почивка и да събира енергия. Но помогнете му да се научи да прави избор, защото в противен случай, цял живот ще се лута из улици, възможности, избори и тази му нерешителност от детството, ще му изиграе лоша шега в бъдещето.
Понякога детето просто се страхува да вземе решение, особено ако е под натиск или му се струва, че би могло да огорчи някого с взимането на решение. Опитайте да му обясните, че по-голяма част от решенията нямат жизненоважно значение. Помогнете му на време да се отпусне и да не изпитва вина от това, че е направил даден избор.
На първо място, трябва да му е ясно какво иска и какво не иска. Тъй като лесно се поддава на влиянието на модата, е нужно да се научи да мисли самостоятелно, да не копира модни тенденции. По-добре да се съобразява с тялото си, излъчването си и повода в който трябва да избере дадено облекло, а не от модни течения, които може да го поставят в графа „аутсайдер" или по –лошо за една везна, някой да сметне, че няма вкус. Всичко това може да се окаже бавен процес, но ако започнете от рано да обсъждате комбинацията от дрехи, цветове, стилове, всичко ще върви по своя ред. За жалост повечето родители нямат време и предпочитат да решават вместо децата си, така в един момент детето е толкова объркано и се плаши от всичко. Ако се научи да взима решения детето ще ви срази със своята твърдост и ще отстрани всяко препятствие от пътя си, така че не се бойте! Везните е нужно да се обучават в това, че опитите да манипулират другите хора не водят до никъде. Всичко това е част от урока как да се държат с обкръжението си, важно е тези уроци да са регулярни, да не ви омръзне да учите детето и най-вече да проявите търпение. Чак тогава ще видите, че вашите усилия са дали добър резултат.
Везните обичат да говорят на всякакви теми, така че бъдете готови за много интересни дебати. Вашият млад философ, е способен да улови гледната точка на събеседника си и след това да обясни своята, като може да покаже един твърде дълбок и ценен поглед към света. По душа е достатъчно консервативен и способен да прави, това което смята за правилно и дори налагайки принципите си на другите хора.
Когато се сблъска с проблеми може везничката да се опитва да скрие какво я тревожи, дори да се прави, че абсолютно всичко е наред. Помогнете му да се научи да разкрива своите чувства. Обяснявайте, че няма нищо лошо в това и животът е така както го искаме, но пък вие винаги ще сте до него и ще се постараете да му помогнете.
Везните не обичат да безпокоят другите хора, изобщо те са на принципа: „Не прави това, което не искаш да направят на теб." Вашето дете може да се плаши от издръжливостта на собствения характер. Ако възникне напрежение е добри вие навреме да уловите, че нещо тревожи детето, за да му помогнете да не се товари излишно. Иначе ще трупа това напрежение вътре в себе си до онзи ден, в който ще го обхване пълно отчаяние и проблема да се развие толкова силно, че везничката да не е в състояние да се справи с това.
Помнете, че детето ще се надява вие да се изказвате положително за другите хора. Везните ценят справедливостта и не обичат ненужните обвинения. И макар детето да е против сблъсъците, то е способно да се сражава за тези, които според него имат право.


Израстване
Юношата везни, с удоволствие ще се забавлява, ще има много приятели и без край ще говори по телефона, в случаите, когато си е у дома, но това ще се случва доста рядко. Ще се наложи да му напомняте да отделя повече внимание на училището. Ще е срамно да изпусне реалните възможности за успех, само заради забавления. Но при цялото мърморене и натякване, което ви се иска да направите, трябва да проявите такт. В тази възраст везничките са бунтарски настроени и вашето дете счита, че знае всичко по-добре от вас.
Везните са тези от зодиака, които рано си намират половинка в живота. Разбира се не за дълго, защото в тази възраст обичат да експериментират, пренасяйки вниманието си от едно увлечение към друго. Секса и любовта може да се смесят и да му е трудно да ги разграничи.
Везните обичат да помагат на хората около себе си и вашето дете често ще бъде в позицията на изслушващо проблемите на другите хора. Това е забележително, но добре ще е да се съсредоточи върху себе си и върху своите собствени нужди. Защото може да попадне в ситуация, в която да мисли за другите и за отношенията си с тях, и да престане да мисли за това, което иска, за своите цели и желания. Напомняйте му и за плановете му и внимателно го учете да се стреми към замисленото.

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност

нюзлетър

Получавайте новини от нас
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information