Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Чет05242018

Last updateЧет, 06 Апр 2017 4pm

Каква жена си според зодията?

zodia i jenaЖената – зодия Овен

Планета – Марс
Елемент – Огън
Камъни – елмаз, рубин
Известни личности – Селин Дион, Виктория Бекъм, Линда Гудман

Овена е първата зодия в хороскопа и това едва ли е случайно, тъй като представителите на зодията обикновено се стремят да бъдат номер едно в

живота. Жената Овен е импулсивна, спонтанна, обича промените, динамиката и предизвикателствата. Едва ли можете да накарате представителка на тази зодия да бездейства.

Чувства се добре в големи и шумни компании. Често не се съобразява с мненията на другите хора и не понася съвети, дори приятелски. Много трудно е да се направи емоционална характеристика на Овена. От една страна реалист, напорист, груб и невъздържан, от друга - идеалист, сантиментално нежен и трогателно вярващ в чудеса. Стреми се към материално благополучие, но това не се превръща в самоцел. Жените Овен често правят състояние по-скоро за семейството, отколкото за самите себе си. Парите не се задържат у тях вероятно защото това, което търсят, не се намира непременно в банката. Овенът не познава хитростта и лукавството. Управляван от Марс, той цял живот си остава такъв - силно вярващ в една кауза, постоянно пада и става, за да опита още веднъж. Не умее да лъже. Жената Овен често избухва, но това трае кратко, след което усмивката отново се връща на лицето й. Тя не е злопаметна и не търси отмъщение. В работата си е стриктна и изпълнителна. Всяка работа й се отдава - от борсата търговия до киното и модата. Едва ли има представителка на друга зодия, която да работи с такъв хъс и упоритост, като Овена. Справя се с почти всички предизвикателства на живота и буди недоумение у околните със своята борбеност и решителност. Всеотдайна майка е и полага големи грижи за децата си. Детето ще получи много топлина и майчини милувки, като в същото време ще бъде дисциплинирано. В Любовта жената Овен обича истински само един мъж, макар да е забелязвана и ухажвана от десетки мъже. Когато се омъжи, тя остава вярна на съпруга си, но очаква от него да я подкрепя и да бъде твърдо зад нейните каузи.

Жената – зодия Телец

Планета – Венера
Елемент – Земя
Камъни – сапфир, ахат, диамант
Известни личности – Лили Иванова, Весела Лечева, Мишел Пфайфър, Шер

Жената зодия Телец е типичен представител на земните знаци. Тя е добронамерена, земна, обича материалното, но не го поставя като самоцел. Типичната жена Телец има желязно здраве и много трудно би я повалила някоя болест, но ако това се случи, то оздравяването трае по-дълго от обикновено.
Телците не са лицемерни и умеят да разбират човешките слабости и грешки. Ако спечелите доверието им и станете приятели с тях, то ще бъде за цял живот. Много рядко ще откриете жесток или отмъстителен Телец. Жената Телец обича сигурността и материалните облаги. Тя цени парите, както цени вещите и семейството си, но в никакъв случай не е скъперник. Тя се впечатлява от грамадното. Колкото по-голяма по размери е една вещ, толкова й прави по-силно впечатление. Много рядко ще срещнете жена Телец да чака за социални помощи. Рано или късно представителките на тази зодия постигат това, което искат в материален план, но трудно се впечатлява от духовни неща. Те не говорят много, рядко избухват и са твърде желани от мъжете за съпруги. Не е лесно, обаче да се впечатли представителка на зодия Телец. Тя не е повърхностна и търси не само външната форма, а качествата у човека. Мъжът, който иска да я спечели определено трябва да я уважава, като човек, да е материално задоволен и романтичен. Всяка жена от тази зодия създава чувство на спокойствие у останалите. Често пъти в този знак се раждат изключително красиви жени, като Мишел Пфайфър, Шер, Наталия Гуркова. Тяхната красота е земна и естествена. Като майка тя е мила и всеотдайна. Държи на реда и дисциплината в семейството, но не прекалява със строгостта. Децата й винаги се чувстват спокойни и сигурни под закрилата на Жената Телец.


Жената – зодия Близнаци

Планета – Меркурии
Елемент – Въздух
Камъни – кехлибар, ахат, златист топаз
Известни личности – Анджелина Джоли, Нешка Робева, Наоми Кембъл

Жената Близнаци е жена с въображение и фантазия. Тя е жизнерадостна и забавна. Определено умее да омагьосва мъжете. В нея наистина живеят две жени (нали е двойствен знак) и лесно ще го забележите, но трудно ще свикнете с това обстоятелство. Малко са хората, които могат да разберат истински представителите на тази зодия.
Тя може да привлече и задържи вниманието на почти всеки, защото е приятен, умен и очарователен събеседник. Тя също е и приятен слушател, който се интересува от вашите проблеми, можете да и разкажете за вашите амбиции, желания и страхове и да се приготвите да слушате. За жената Близнаци е трудно да се закрепи на едно единствено чувство, на един приятел или да се задържи дълго на една работа. Весела и приятна - тя често е обект на лоши настроения, на съмнения в себе си и разочарования. В такива моменти тя се нуждае от здраво рамо, на което да се облегне. Жените от тази зодия искат винаги да бъдат център на вниманието. В ресторант, дискотека, на купон, те се открояват от останалите с непринуденото си поведение и весел характер. Те могат да се захванат с няколко работи едновременно и да ги свършат с по-малко усилия, отколкото биха положили други за една. Нерядко жените Близнаци в един и същ момент гладят, хранят бебето и говорят по телефона, което говори за тяхната универсалност и всестранна развитост. Жената Близнаци е свободолюбива и не може да живее, като птичка в нечия клетка. Нищо не може да повиши повече духа й от желанието да пристигне на място, което харесва, или да напусне място, което не харесва. Тя обича лукса и с всички сили се стреми да го получи. Често успява благодарение на интелигентността и сексапила си. Когато избира партньора си, за нея едно от най-важните неща е да бъде на нейното умствено ниво и да бъде третирана като равна. Никога не би се примирила с по-ниска позиция. Тя прави по-добра кариера като жена, отколкото като домакиня.


Жената – зодия Рак

Планета – Луна
Елемент – Вода
Камъни – кристал, лунен камък
Известни личности – Никол Кидман, Лив Тейлър, Богдана Карадочева, Анелия

Жените от зодия Рак са майчински грижовни, чувствени, вярни, емоционални, женствени, съблазнителни, изкусителни и инстинктивни. За жената Рак съпругът е глава на семейството.
Tя се чувства длъжна да му осигури спокойствие и приятна обстановка в дома, като от своя страна разчита на него да я защитава и предпазва в трудни моменти. Жената от тази зодия обича семейството и дома. Тя се чувства добре, когато е в дома си, стреми се всичко да е подредено, чисто и да е обзаведено според нейния вкус. Жената Рак е много добра майка, домакиня и готвачка.

Полага много грижи за децата и съпруга си и е доволна, когато те оценят това. Спокойно може да се каже, че тя е спестовница и винаги заделя някаква сума за трудни моменти от финансова гледна точка. Едно от качествата, което мъжът цени много, особено когато взема дадена жена за съпруга е верността, а именно това качество изобилства при жената Рак. Много често тя остава за цял живот вярна и лоялна към мъжа, който обича. Жената Рак е много привлекателна за мъжете, но по-трудно се влюбва и за да се случи това, е необходимо повече романтика. За нея любовта е много повече от с**с и краткотрайните връзки при жените Раци са рядкост, тъй като преди да е опознала човека до себе си и да е разкрила намеренията му, тя рядко му позволява нещо повече от среща. Когато, обаче срещне своята истинска любов и е сигурна в това, тя е всеотдайна, вярна , нежна, искрена и мъжа до нея може да й се довери напълно.

Жената – зодия Лъв

Планета – Слънце
Елемент – Огън
Камъни – кехлибар, яспис
Известни личности – Мадона, Дженифър Лопез, Мартина Вачкова

Жената зодия Лъв винаги обича да бъде център на внимание. Ако забележите ярко гримирана жена със скъпи бижута, предизвикателно облекло и широка усмивка, то процента тя да бъде зодия Лъв е много голям.
На някое важно обществено събитие жената Лъв ще бъде най-блестящата украса. Тя не се опитва да покорява мъжете, те сами идват при нея. Лъвицата цени много общественото положение и материалните придобивки. За да може да я спечели някой мъж той трябва да отговаря на тези изисквания, защото жената зодия Лъв не е лъжица за всяка уста. Освен с подаръци той трябва да я обсипе и с внимание, което е много важно за нея, но успее ли да я плени , то той ще има умна, изискана и чаровна жена до себе си, с която навсякъде ще бъде забелязван. В компания с други жени жената от тази зодия ще привлече най-много мъжки погледи и ще бъде най-ухажвана. Тя привлича мъжете без усилие, защото предварително приема, че е правилно и подходящо те да се отнасят така с нея. Суетна е и се интересува какво мислят хората за нея. Жената Лъв си пада по силни мъже, които умеят да я "опитомят", но за жалост много често попада на мъже със слаби характери, които подчинява с властния си нрав и те бързо й стават безинтересни. В интелектуален план има дадености и е перспективна, като прави добра кариера, въпреки че понякога с нея се работи трудно поради прекалената и гордост и налагане на мнение. Лъвиците са талантливи в много области, но трудно показват това. В брачния живот представителките на зодия Лъв са много верни и предани на партньора до себе си.

Жената – зодия Дева

Планета – Меркурий
Елемент – Земя
Камъни – карнеол, изумруд
Известни личности – Клаудия Шифър, Шаная Туейн, Глория Естефан

Жените родени под този зодиакален знак са искрени, търпеливи, чувствителни и много подредени. В живота на Девите всичко върви по точно установени правила.
Те си поставят цел и я изпълняват, дори и това да им коства твърде много усилия. Когато започнат да вършат нещо, нищо не може да ги спре. Може спокойно да се каже, че представителките на тази зодия са по-разумни от останалите жени. Те не действат инстинктивно, а предварително правят цялостна преценка на ситуацията и след това вземат решение, което в повечето случай е правилно. Скромността също е една от отличителните им черти. Едва ли ще видите Дева да се хвали и да парадира с материалното си положение или заеман висок пост в обществото. В определени моменти имат трудности в контактите си с мъжете, поради голямата си чувствителност и свенливост. Когато установят връзка, те я поставят на пиедестал, верни са на мъжа до себе си, като се опитват всячески да му угодят. Девите се славят с практичност и точност. Те обичат да внасят ред в хаоса. За да й направи впечатление някой мъж, едно от най-важните условия е той да е чист и подреден. Девата очаква човека до се бе си да толкова чист и спретнат, колкото е и тя. В семейството представителките на тази зодия са отлични домакини и грижовни майки. Полагат изключителни грижи за децата си, но в определени случай прекалената грижовност може да им изиграе лоша шега. Енергична и борбена, Девата се заема с всевъзможни проблеми както в дома, така и в работата си и ги решава. В семейството обича тя да командва и да дава наставления. Девата е добра секретарка, счетоводител, архитект, компютърен специалист. Всяка дейност, която е свързана с математика й се отдава.

Жената – зодия Везни

Планета – Венера
Елемент – Въздух
Камъни – аквамарин, сардоникс, опал
Известни личности – Бриджит Бардо, Моника Белучи, Катрин Зита-Джоунс

Жената зодия Везни се слави като ненадмината съблазнителка и разбивачка на мъжки сърца, но понякога тя също става лесна плячка за мъжете. Достатъчно е да й кажете, че е красива, да й направите няколко комплимента и тя може много бързо и изненадващо да попадне във ваш плен.
Жените от зодия Везни са самата женственост. Те имат необикновен чар, а някои от тях са божествено красива. Държат се загадъчно, което ги прави неотразими във всяка една ситуация. Личността на Везните се изразява в голямата им чувствителност, чувството за хармония и красота, както и чувството за равновесие, но винаги се колчукамят преди да вземат решение. Представителките на тази зодия умеят да завързват бързо контакти, добри партньори са в живота и в бизнеса. Те са очарователни и пленяващи личности с едно силно въздействие върху противоположния пол. Рядко ще забележите Жена – Везни да иска нещо, да моли и тн. Това е така, защото тя получава всичко, което си пожелае и това и дава допълнително самочувствие и увереност. Везните не са ревниви по природа и биха простили дори и изневяра, ако партньорът бъде честен с тях и се разкае. Жените от тази зодия полагат големи грижи за личната си спретнатост и чистота, като ненавиждат грубата и мръсна работа. Обичат да са винаги в крак с модните тенденции и да изглеждат блестящо и съблазнително. Везните не са агресивни и при конфликти, обичат да заобикалят и да лавират. Много държат на честността и правдата. Отлични дипломати са и имат голям шанс за успех в тази област. Представителките на зодията привличат винаги многобройни последователи и почитатели след себе си. Този знак ни е дарил с едни от най-известните актриси в света.

Жената – зодия Скорпион

Планета – Плутон
Елемент – Вода
Камъни – топаз, изумруд, опал
Известни личности – Джулия Робъртс, Мег Райън, Диляна Грозданова, Евгения Живкова

Жената зодия Скорпион е страстна и неустоима. Тя знае много добре какво иска от живота и се стреми да го постигне на всяка цена.
Скорпионките очакват от мъжа до тях да ги глези с ресторанти, почивки и подаръци. Когато срещнат привлекателен мъж, знаят по какъв начин да го откъснат от всичко и не след дълго той е твърде заинтригуван, за да забележи която и да е друга жена. Жените от тази зодия притежават силен магнетизъм и много бързо стават център на внимание от страна на силния пол. Имат остър ум и са надарени с изключителна интуиция. Те виждат мотивите на другите и същевременно остават непроницаеми за техните опити да ги доближат. Истинският им характер не се разкрива лесно и може за винаги да си остане тайна. Потайността е също една от характерните им черти. В работата си поставят определени цели и не се отклоняват от тях, дори и те да са трудно изпълними. Малко са хората, които могат да ги разубедят. Човекът, който слушат най-много е баща си. Ревността е един от малкото минуси на жената от тази зодия. Тя очаква партньорът й да запази цялото си обожание за нея. Съмнява се и за най-дребните неща и се опитва да контролира живота на човека до себе си. Жената Скорпион е дълбоко емоционална, много чувствителна и вярна на този, когото обича. Добра домакиня е и е всеотдайна на мъжа стига да чувства, че това е човекът на живота й. Проблемът при Скорпионките е, че са твърде крайни и ако бъдат разгневени, могат да накажат всеки един мъж без значение каква зодия е.

Жената – зодия Стрелец

Планета – Юпитер
Елемент – Огън
Камъни – сапфир, тюркоаз, аметист
Известни личности – Бритни Спиърс, Кристина Агилера, Гергана

Жената Стрелец е умна и мъдра, с добре развит практически дух. Тя обича природата и дома си, но в същото време е авантюристка и желае да открива нови светове.
Трудно е да задържите млада жена Стрелец вкъщи. Тя изпитва ужас да се установи на едно място. Голяма част от представителките на зодията успяват бързо да се аклиматизират и справят с живота в чужбина. Любопитни са и умеят да завързват контакти. Жените Стрелци са превъзходни преподаватели, висши съдебни или административни служители, успешни спортистки, певици, хора заемащи ръководни постове в държавата. Много им се отдава спорта, тъй като имат силна воля за победа, но най-желаното от тях занятие си остава пътуването и опознаването на различни държави. Един от минусите на Стрелците е, че не могат да оценят истинската стойност на парите и в някой случай могат да бъдат големи разсипници. Жената Срелец е енергична, дива, независима и изпълнена с очарование. Тя не обича да бъде мамена и ако това стане отвръща по същия начин на партньора си. Нейната къща е красива и се опитва всячески да я направи такава, каквато я вижда в мечтите си. Книгите и музиката заемат голямо място в живота й. За да я спечели един мъж, то той трябва да подходи към нея с голяма доза внимание и разбиране. Не търпи да я командват и да й казват какво да прави. Едно много любопитно предимство на жената Стрелец е, че остава красива и привлекателна до доста напреднала възраст.

Жената – зодия Козирог

Планета – Сатурн
Елемент – Земя
Камъни – оникс, рубин, малахит
Известни личности – Камелия, княгиня Калина, Лидия Шулева

Представителките на тази зодия са резервирани и скромни, но в същото време са много страстни и способни на много силни чувства. Една от основните им черти е целеустремеността. Жените от тази зодия си поставят всякакви цели, коя от коя по-трудно изпълними и с право се опасяват, че човешкия живот е твърде кратък за постигането им.
По характер жената Козирог е честна, разумна и държи на приятелите си. Преди всичко залага на разума, а не на чувствата, каквото и да предприеме. Тя се вижда като авторитарна личност и често наглася поведението си спрямо този имидж. Винаги е любезна и учтива с непознати. Въпреки, че понякога изглежда студена, жената Козирог може да бъде запалена от една единствена ласка и да даде много на мъжа до себе си. Принципно обръща внимание на външността си и практикува някакъв спорт – най-често планински спортове, като ски, алпинизъм, туризъм или нещо свързано с бягане. В работата си тя е перфектния работохолик. Стриктна е и не се отклонява от поставените задачи. Завършва всичко в определените за това срокове. Трудно ще срещнете представителки на зодията да се заемат с нещо и да не го изпълнят докрай. Обича ясните задачи, секретарка, директорка на търговско заведение, учителка, лекарка - винаги неща, които и позволяват да се посвети. Обича да командва. В семейството е грижовна, възпитава децата си на честност и морал, като в същото време им осигурява сигурност и спокойствие.

 

Жената – зодия Водолей

Планета – Уран
Елемент – Въздух
Камъни – тюркоаз, аквамарин, сапфир
Известни личности – Шакира, Дженифър Анистън, Ева Браун;

Жената Водолей е забавна, оригинална и независима. Тя е непредсказуема и не трябва да бъде вкарвана в клишета. Всеки мъж който иска да я спечели ще трябва да бъде романтичен и изобретателен. Има най-високи изисквания, които трудно могат да се удовлетворят. Настоява за уважение. Вероятно обича да рисува или да танцува.
Не е капризна и винаги е искрена . На купон или празненство тя ярко се откроява от другите жени, тъй като се чувства в свои води и е сърцето на компанията. Около представителките на тази зодия винаги е интересно и шарено. Водолейте непрекъснато анализират ситуациите и хората около себе си. Жените водолей умеят да задават и доста недвусмислени въпроси, когато им е нужно да изясни нещата. Интересни са им загадките и тайните. Като цяло са много любопитни за всичко и най-вече за живота на хората около тях. Жената Водолей е перфектния приятел, стига да бъдете честни и лоялни към нея. Тя не се интересува, какво говорят хората за нейните приятели. За нея е важно, какво тя е анализирала и какво тя мисли за дадения човек, а не чуждите мнения. В работата си е стриктна и упорита. Може да работи и типично мъжки професии свързани с аеромеханика, техника, строителство, за разлика от много други представителки на нежния пол. В Любовта представителките на тази зодия, понякога се омъжват по-късно, но за сметка на това любовните им отношения с партньора са много по трайни и истински. Жената Водолей търси мъж, който наистина ще я накара да се чувства жена, и за нея нямат значение нито расата, нито положението му. Умее да се справя с домакинската работа и е отлична майка.

 

Жената – зодия Риби

Планета – Нептун
Елемент – Вода
Камъни – лунен камък, аметист
Известни личности – Елизабет Тейлър, Синди Крауфорд, Деси Слава, Алисия

Представителите на зодия Риби са тайнствени, мистични, с изключително развита сетивност и чувствителност надхвърляща нормалните граници. Предчувствието им рядко ги лъже. Жените от тази зодия се делят на две групи. Едната от тях се движи срещу течението, а другата плавно по него.
Да впечатлиш жена от зодия Риби не е толкова трудно, но е безкрайно трудно да й задържите вниманието. Представителките на зодия Риби често пъти изчезват без да дават никакви обяснения, оставяйки в недоумение околните. Щастливеца избрал за съпруга жена от тази зодия ще бъде дарен със сигурност, топлина и ласки. Тя винаги ще съобрази със мнението му и ще му бъде вярна до деня, в който не бъде предадена.. От нещата, които цени най-много това са искреността и доверието. Никога не подлагайте на съмнение нейната проницателност, рядко дори невъзможно е да я излъжете. Жената Риби може спокойно да разчита на своята интуиция, тъй като вероятността тя да я подведе е много малка. Те са превъзходни психолози и усещат всеки фалш и промени в душевното състояние на човека срещу тях. Представителките на тази зодия са невероятно женствени и омайни, като винаги привличат вниманието на противоположния пол. Състраданието е също една тяхна типична черта. Те са идеалисти, чистосърдечни, вярващи в свръхестествените сили и винаги готови да се притекат на помощ дори на непознат човек. Като майка жената Риби е изключително грижовна и готова на всичко за детето си. В някои случай, обаче прекалената грижовност изиграва лоша шега и това води до прекалено разглезване на децата. Рибите се разбират много добре с водните и отчасти със земните знаци. С огнените и въздушните нещата не се получават много добре, защото са далече от начина по който Рибите възприемат заобикалящата ги среда.

Елена Астро

Вашата зодия

zodia35
Характеристика на вашата зодия

Интересни факти

znaeteliКосмос,звезди и астероиди

Хороскопиzodia nai dobriteАстрология и зодии

Тестове

iq testoveТестове за интелигентност
CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information