Клуб Астрология

Зодия.Хороскопи.Нумерология.Съновник.Психология

Чет04092020

Last updateСъб, 02 Ное 2019 4pm

Превземане с целувка според зодията

astrologia-zodia-423x250Често ме питат, кой е подходящият мъж за мен? Как да съм сигурна, че с него ще си паснем? В следващата статия ще ви разкрия, плейбоя и разбивача на сърца от стабилният и точният партньор за вас. Кой ли е по-сексапилен телеца или скорпиона? Кой мъж е добър в леглото? Кой само флиртува и изобщо надигаме

завесата за да разгледаме кой как се справя в любовта…

oven

Зодия Овен (21 март-20 април)
Дързост и упоритост-това е девиза на този знак от зодиака. Неговата цел е да не остане без внимание нито една малко или много симпатична девойка. Няма съмнение, че главен герой любовник на зодиака е мъжът зодия овен. Той никога няма да губи скъпоценно време в сантименталности, наизустени стихове и разни други подробности от типа-розови бонбониери, цветя и т.н. Неговата агресия е неповторима. Той набелязва обекта и се насочва с пълна пара към нея и винаги е готов за подвизи. Ако не успее да я съблазни веднага на първа среща, той ще се насочи към друга цел. Така ако девойката не отговори на интереса му рискува да остане без партньор. Ето защо овена има висок брой покорени девически сърца, както и на омъжени жени, дори с голяма възрастова граница. Той е популярен и за да го задържите, трябва да сте много отзивчиви и винаги да привличате вниманието му.

 

telez

Телец(21 април-20 май)
Упоритост е неговата силна черта,но за разлика от овена, мъжът зодия телец има и голямо търпение. Ако той е решил, че една жена ще е негова, той ще направи всичко което е по силите му за да го постигне. Той е уверен в себе си, в чара си, в силата си, ето защо един женски отказ за среща, ще бъде приет само като женско кокетство. Неговите целувки са нежни, той е романтичен психолог и ще се бори за нея, докато тя не каже „Да“. Направете си малък тест. Ако докато ви целува той го прави бавно, страстно и е затворил очи, значи изпитва истинско блаженство да е с вас и това говори, че е истински влюбен във вас.

 

bliznaciБлизнаци(21 май-21 юни)
Този мъж кипи от енергия и идеи. Но бъдете внимателни, сред близнаците се срещат и самовлюбени егоисти, чиито мисли са заети само със собственото им благополучие. За него любовта е немислима без еротика и сексуални фетиши. Той независимо от коя група е ще ви извади душата с една целувка. Той знае как да целуне, как да докосне, така че всяка жена да се почувства неповторима и специална и единствена. И това е истина – поне за момента на целувката. Той е остроумен, забавен и флиртува блестящо и с финес. Близнака обаче страшно се плаши от еднообразието. Неговото ухажване не е просто фойерверк на увлекателни думи проникващи в душата, а има за цел да ви спечели още на ниво флирт, после вие сте вече в мрежите му. С него никога няма да ви е скучно, но постоянство и сигурност тук не търсете.

 

rakРак(22 юни-22 юли)
Това е сатирика на хороскопа. Той мисли за секс почти непрекъснато. Мъжът рак е сигурен, че в секса той е велик и могъщ, а другите му завиждат. Той непренудено започва разговор и е уверен в своята неотразима привлекателност. Той не е така ловък и бърз като овена,нито има такова търпение като телец, нито ще ви омайва с истории като близнака, тук обаче има чувства. Той е внимателен,предпазлив и първите му целувки са много нежни, като че ли обгръща тиха река. Със своето поведение, красиви думи и жестове, той ще доказва на своята избраница, че тя е изключителна и че само тя е успяла да покори неговото сърце. Неговото оръжие е ласкателството. А коя жена би устояла на това, че е най-красива, най-сексапилна? Ако го допуснете по-близо до себе си, той изведнъж става страстен и започва да се държи собственически, което е добре дошло за онези дами, които искат семейство и стабилност, но ако обичате свободата си, тук ви чака голяма драма.

luvЛъв(23юни-23 юли)
Царствена осанка, горд поглед, божествена красота – пред вас е кралят на зодиака. И той го знае. Във всяка жена той търси потвърждение за своето величие. И колкото повече жени го потвърдят, толкова по-добре. При това не е задължително да има секс, достатъчно е жената да засвидетелства вниание, да го похвали, да му направи комплимент и то навсеослушание пред много хора. Дори насаме с избраницата си той пак трябва да е в центъра на вниманието. Няма нужда да ви казвам, че секса с него е прекрасен. Той винаги се опитва да е на висота и в 99% го постига. Но той може да излезе извън кожата си, ако жената е недоволна от него или отблъсне неговото ухажване, това ще е такава обида за него, а още по-страшно тя да сподели със своите приятелки за това.

 

devaДева(24 август-23 септември)

Мъжът дева е най-сериозен от всички мъже и не търси удоволствие за една нощ. Той търси своето момиче дълго и упорито, като отблъсква много претендентки, без те дори и за знаят, че са взели участие в неговия кастинг. Когато обаче направи своя избор, той дълго обмисля, как да действа и кога да направи решителна крачка. Преди среща той два пъти ще си измие зъбите и ще освежи своя дъх със спрей. Той е много прилежен и внимава за своя вид, а когато целува гледа право в очите. Отначало той просто ще докосне вашите усни и ако не срещне съпротивление ще се заеме с по-страстни действия. Но знайте, че мъжът дева е много сериозен и той не се насочва към флирт с лека ръка, това значи, че намеренията му са много важни и сериозни. Ето защо той често е разочарован от женското непостоянство.

vezniВезни (24 септември-23 октомври)
Мъжете везни са под властта на Венера. Те са пълни с любов и чувственост. За тях да целунат е все едно да дишат. Своите целувки мъжът раздава наляво и на дясно, без да се съобразят, че някой жени приемат, тези действия за заявка за едно сериозно начало. Мъжът везни обича секса и с удоволствие споделя своите умения. В своето съвършенство те постепенно се усъвършенстват все повече и повече и за да може една жена да задържи такъв мъж при себе си, тя трябва да знае повече от него в тази област. Тук нито готвене, нито никакви други тактики няма да помогнат, защото мъжът везни обича да обича и го показва, очаквайки нови и интересни преживявания. А стане ли му скучно и усети ли, че партньорката вече не е така заинтригувана бързо сменя целта.

 

skorpionСкорпион(24 октомври – 22 ноевмври)
Мъжът скорпион, независимо от неговата външна строгост е много романтична натура. Той привлича жената със своя магнетизъм, но не бърза с целувката, довеждайки я до ръба на търпението й. Първите негови целувки са практически невинни и като че случайни. Но това е само началото…Дайте му малко време и той е способен да ви подлуди. Неговата страст е така дълбока като мистично езеро. Повърхността е огледална, но водите са дълбоки и опасни. В сметката на този мъж има дълъг списък с жени. Мъжът скорпион харесва жени, които може да има трудно. Ако му дадете знак, че го харесвате, той ще действа бавно, но бъдете готови на дълга обсада и най-важното да сте само негова.

 

strelezСтрелец (23 ноември-21 декември)
Мъжът стрелец е огън и независимост. Той леко се пали и бързо пристъпва към решителни действа. Отначало той внимателно хапе устните и шията, но ако не срещне съпротива продължава към същината на въпроса. И тук вече никакви пречки и бариери не могат да го спрат. Съпротивлението всъщност ще го подразни и той може да настъпи с двойна сила. Ако не сте готова за връзка с него, не му позволявайте да ви целува. Дръжте се приятелски и разумно. Ако обаче обичате приключенията, смятайте, че сте започнали нов любовен роман, който обаче много рядко завършва с щастлив край. Сватби, кръщенета, семейни сбирки, това не му е по – вкуса, освен ако до такава степен не сте му завъртяли главата, че да не може да диша без вас…

 

kozirogКозирог(22 декември-20 януари)
Педантизма няма да изостави козирога дори и в любовта. Преди да се насочи към нежни действия, той много подробно ще проучи девойката. От какво семейство е, от къде произхожда, къде е учила, колко пломби има, колко пъти е ходила на море…Той иска да знае къде, колко пъти е нужно да я целуне, за да й се хареса непременно. Той ще изгуби много време в проучвания,опити, докато най-накрая се реши и не пристъпи към действие. Той се нуждае от признание и поощрение. Ако искаш да привлечеш и да задържиш при себе си мъж козирог, трябва да му правиш и комплименти, да показваш че му вярваш и да отчиташ постиженията му. Мъжът козирог е мечта за всяка жена – той се сигурен, влюбен и нежен.

 

vodoleiВодолей(21 януари-19 февруари)
Така както се чувства жената с мъж водолей, не може да се сравни с нищо на света. Неговата интуиция го води и да го победиш е невъзможно. Целувайки той предизвиква невероятни емоции, което кара жената на часа да иска да е с него завинаги. Ако тя прояви инициатива и го целуне, той ще бъде на седмото небе от щастие. Ще й подарява своите чувства, сили и внимание. За да бъде край вас бъдете мили, правете му комплименти и трябва да споделяте страстта му към приключения и пътувания. Така той ще усеща, че го обичате и защитавате, а доверието му струва много.

 

ribaРиби(20 февруари-20март)
Рибите са шампионите на целуването. Мъжът риби може да разтопи и айсберг с една целувка. Те са способни да се целуват с часове и партньорката им да припадне в ръцете им, разтопена от толкова обич. Мъжките устни са най-силната ерогенна зона на мъжа и той майсторски я използва. Дали е мъж ще го познаеш по целувката. Ако искаш повече, тук идват на помощ и хапване, пийване, атмосфера, цветове, музика, ухания…Лекото докосване с език по устните му ще го доведе до възторг и тук вече ще покаже своята класа. Мъжете риби обаче са пълни с емоция, точно като всички водни зодии, но за разлика от раците и скорпионите, които ще ви държат изкъсо, може да ви шпионират, да претърсват чантата ви, да проверяват телефона, мъжът риби, само да усети, че вниманието ви не е на 100% към него, се потапя в най-дълбокия океан от терзания и емоции, така че ще ви е много трудно да го изкарате от там. Трудно се печели доверието му, но и страшно лесно се губи, а после е трудно да се залепят и чувствата…Затова тук експерименти не бива да правите или го обичате и сте с него или не започвате авантюра.

Автор: Диляна Иванова - Аморе. Всички права запазени!

Коя част от тялото е проблемна за вас (според зодията)?
Любов и семейство за зодия Телец през 2017
КИТАЙСКИ РИТУАЛИ ЗА ПРИВЛИЧАНЕ НА БОГАТСТВО
Магнитното поле на Земята се заражда в океаните
Защото гордостта е порок

CloseХаресайте ни
Последвайте ни и във фейсбук, туитър и g+. Благодаря:)
Share or wait 15 seconds.

Този сайт използва услуги от Google за анализ на трафика и други трети страни, които запазват свои собствени бисквитки. Информирайте се как използват бисквитките за предоставяне на услугите си. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our privacy policy.

I accept cookies from this site.

EU Cookie Directive Module Information